Kostas.dmp
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 611
- Πόντοι
- 81
Ότι καλύτερο το μουσκεψε το κυλοτακι από την καύλα το μωρό...
Ότι καλύτερο το μουσκεψε το κυλοτακι από την καύλα το μωρό...
ΌμορφοΧυμένη?
πω πω ξέσκισμα δυο "ψολαρες" παίρνει η μουνάρα της![]()
Μετά από μισάωρο σφυροκόπημα, το λες και μουνοσκόπηση...Έχυνε κανένα εικοσάλεπτο ασταμάτητα
Έδωσες ιδέα! Θα της βάλω πούτσο και δονητή μαζί να δω πόση θα γίνει η μουνάρα της μετά.πω πω ξέσκισμα δυο "ψολαρες" παίρνει η μουνάρα της
Νέκταρ!!Σιρόπια....
Αχ αυτά τα χειλάκια...Αλλη μια απο την ιδια...
Μουνακι για τρυφερότητες!!
Που να ειναι τωραΜια ακομα παλια φιλη με ανοιχτα ποδαρακια ....
δυνατό μουνί ότι και να λέμε...πρέπει να είναι για πολλά κόλπα....![]()
Μετά από μισάωρο σφυροκόπημα, το λες και μουνοσκόπηση...Έχυνε κανένα εικοσάλεπτο ασταμάτητα
Πολλά γούστα έχουμε βγάλει, τώρα είναι με τις ώρες της. Αν την προετοιμάσω σωστά μπορεί να κάνει ότι γουστάρω, ξεφεύγει όταν πιει και γκαυλώσει. Είναι η μοναδική γκόμενα που ξέρω, που γκαυλώνει με τα ουρλιαχτά τηςδυνατό μουνί ότι και να λέμε...πρέπει να είναι για πολλά κόλπα....
νομιζω άνετα θα χωρούσε 2 εκει μέσα...Πολλά γούστα έχουμε βγάλει, τώρα είναι με τις ώρες της. Αν την προετοιμάσω σωστά μπορεί να κάνει ότι γουστάρω, ξεφεύγει όταν πιει και γκαυλώσει. Είναι η μοναδική γκόμενα που ξέρω, που γκαυλώνει με τα ουρλιαχτά της
Θα της βάλω πούτσα και δονητή να δω πως θα γίνει. Μια φίλη μου που έφαγε δύο μαζί της γύρισαν τα μάτιανομιζω άνετα θα χωρούσε 2 εκει μέσα...
με 2 κανονικές είναι η φάση...να βλέπεις και εκφρασειςΘα της βάλω πούτσα και δονητή να δω πως θα γίνει. Μια φίλη μου που έφαγε δύο μαζί της γύρισαν τα μάτια
με 2 κανονικές είναι η φάση...να
Έχεις προσωπικη εμπειρία;με 2 κανονικές είναι η φάση...να βλέπεις και εκφρασεις
Αυτό είναι ανοιχτά όλαΑυτη μετραει για ανοιχτα ποδια???
Αυτη μετραει για ανοιχτα ποδια???
μετά από πολύ ξέσκισμα υποθέτω,φαίνεται άλλωστεΑυτη μετραει για ανοιχτα ποδια???
Εσύ πρέπει να φτιάξεις ένα νήμα "ορθάνοιχτες κολοτρυπιδες""Αυτη μετραει για ανοιχτα ποδια???
Αυτό μετράει γενικώς....Αυτη μετραει για ανοιχτα ποδια???