Νέα

Sex toys από γυναίκες/κοπέλες μας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ananeotikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
3.125
Πόντοι
456
πρωτοχρονιαο.jpg
Κωλάρα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: trimis

xristospap

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
11.835
Πόντοι
3.506
Συναγωνιστή xristospap .... να το προσέχεις το ΤEMU ....μην πάθετε καμμιά ηλεκτροπληξία ! :woldman:
Καλέ μου φίλε δεν ειναι κάτι από το ΤΕΜU τα εχω καιρό ,,δεν ξέρω για το διπλό που ειναι σχετικά καινούργιο ειναι δώρο από πρώην ..:hi:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Y13

lalakis77

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2023
Like
66
Πόντοι
0
Με τη γυναικα κανουμε ωραιο σεξ αλλα δεν υπαρχει ποσοτητα .
Πριν 1 βδομάδα της πήρα 1 δονητή, απο εκείνη την μέρα το τι σεξ κάνουμε δεν περιγράφεται . Αυτή τη βδομάδα γαμησα όσο θα γαμαγα σε 1 μήνα. Μάγκες τολμήστε και πάρτε δώρο στις γυναίκες σας έναν δονητή (όσο συντηρητικές και να ειναι) πραγματικά τους ξεκλειδώνει το μυαλό

Nikos_Cuck

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
186
Πόντοι
0
Με τη γυναικα κανουμε ωραιο σεξ αλλα δεν υπαρχει ποσοτητα .
Πριν 1 βδομάδα της πήρα 1 δονητή, απο εκείνη την μέρα το τι σεξ κάνουμε δεν περιγράφεται . Αυτή τη βδομάδα γαμησα όσο θα γαμαγα σε 1 μήνα. Μάγκες τολμήστε και πάρτε δώρο στις γυναίκες σας έναν δονητή (όσο συντηρητικές και να ειναι) πραγματικά τους ξεκλειδώνει το μυαλό
εχεις απόλυτο δίκιο φίλε... και εγώ έτσι ξεκίνησα και δεν έχω σταματήσει να της αγοράζω... το πιο καύλα απο όλα είναι οτι βαζω σημάδια στο λιπαντικό.. και βλέπω οτι έχει ξεσκιστεί μόνης της με τα παιχνίδια χωίς να το ξέρω!!!! δεν υπάρχει πιο καύλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom