xristospap
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 10.267
- Πόντοι
- 2.256
Τι τι τι ?????? Τουμπανο .... Ειναι αυτοοοοοοοο?????
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Τι τι τι ?????? Τουμπανο .... Ειναι αυτοοοοοοοο?????
Ντρέπομαι, αλλά είναι αλήθεια κύριεΠες μας μωρή καργιολα ότι δεν σου άρεσε ......Αφού γιαυτό φτιάχνεσαι ,,για να καυλώσεις όσο μπορείς το γαμιά σου και να γίνεις το χειρότερο καλύτερο πουτανακι ...![]()
Αυτό σου έλειπε ξεκωλιάρα να μας έλεγες ότι δεν σου άρεσε...Ντρέπομαι, αλλά είναι αλήθεια κύριε
Ναι.....και επειδή δεν το έχει με τη ζωγραφική να μην σας πω πως με κατάντησεΣε ζωγράφισε ο παίχτης…
Πω πω τι έπαθες κακομοίρα μου. Αβγαλτο και μαζεμένο κοριτσάκι , ποιός ξέρει τι σου έκανε ο εκμεταλευτής της αγνότητας σουΝαι.....και επειδή δεν το έχει με τη ζωγραφική να μην σας πω πως με κατάντησε
τυχερος που θα εισαι,αν γινει!!!Δεν ειναι η γυναίκα μου αλλά μπορεί να γίνει....
μιλαμε η τελεια γυναικα!!περισσοτερα,στοιχεια?
Σε κατάντησε όπως ακριβός σου άξιζε καργιολα ,,γαμημένη ,,ξεκωλιαμενη ,,ξεσκισμένη,,και χυμένη....Ναι.....και επειδή δεν το έχει με τη ζωγραφική να μην σας πω πως με κατάντησε
Το στόμα τι το έχεις;;;; Βαθιά στο λαρύγγι όλα και γυάλισμα μετά.Ναι.....και επειδή δεν το έχει με τη ζωγραφική να μην σας πω πως με κατάντησε
Ανοιχτό το είχα τέρμα κύριε αλλά έχασε κάθε έλεγχο το βαραγε στο προσωπο και έχουνε βρίζονταςΤο στόμα τι το έχεις;;;; Βαθιά στο λαρύγγι όλα και γυάλισμα μετά.
Κωμικοκαυλωτικο να ειναι το προσωπο σου σαν κλοουν και μεσα στα χυσια...Αλλα τετοια πηδιολα για ξευτιλισμα εισαι. Ετσι θα επρεπε να γυρισεις σπιτι..Ανοιχτό το είχα τέρμα κύριε αλλά έχασε κάθε έλεγχο το βαραγε στο προσωπο και έχουνε βρίζοντας
Έχω κατέβει έτσι στη ρεσεψιόν του bora bora μια φορά...Κωμικοκαυλωτικο να ειναι το προσωπο σου σαν κλοουν και μεσα στα χυσια...Αλλα τετοια πηδιολα για ξευτιλισμα εισαι. Ετσι θα επρεπε να γυρισεις σπιτι..
Ναι μας το εχεις πει που ο ρεσεψιονιστ ρωτησε με γελακι αν περασες καλα. Η σουφριτσα σου πρεπει να εκανε συσπασεις εκεινη την ωρα..Έχω κατέβει έτσι στη ρεσεψιόν του bora bora μια φορά...
Βέρα ειλικρινά αυτή η ευγένεια σου με σκλαβώνει
Γενναιόδωρος ο παίχτης που σου έβαλε και κρέμα προσώπου…Ανοιχτό το είχα τέρμα κύριε αλλά έχασε κάθε έλεγχο το βαραγε στο προσωπο και έχουνε βρίζοντας
Για πολύ σπερμα
Γνωριζει βλέπω καλά Ισπανικά!!