Phil Mycock
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2024
- Like
- 155
- Πόντοι
- 0
Το στόμα τι το έχεις;;;; Βαθιά στο λαρύγγι όλα και γυάλισμα μετά.Ναι.....και επειδή δεν το έχει με τη ζωγραφική να μην σας πω πως με κατάντησε
Το στόμα τι το έχεις;;;; Βαθιά στο λαρύγγι όλα και γυάλισμα μετά.Ναι.....και επειδή δεν το έχει με τη ζωγραφική να μην σας πω πως με κατάντησε
Ανοιχτό το είχα τέρμα κύριε αλλά έχασε κάθε έλεγχο το βαραγε στο προσωπο και έχουνε βρίζονταςΤο στόμα τι το έχεις;;;; Βαθιά στο λαρύγγι όλα και γυάλισμα μετά.
Κωμικοκαυλωτικο να ειναι το προσωπο σου σαν κλοουν και μεσα στα χυσια...Αλλα τετοια πηδιολα για ξευτιλισμα εισαι. Ετσι θα επρεπε να γυρισεις σπιτι..Ανοιχτό το είχα τέρμα κύριε αλλά έχασε κάθε έλεγχο το βαραγε στο προσωπο και έχουνε βρίζοντας
Έχω κατέβει έτσι στη ρεσεψιόν του bora bora μια φορά...Κωμικοκαυλωτικο να ειναι το προσωπο σου σαν κλοουν και μεσα στα χυσια...Αλλα τετοια πηδιολα για ξευτιλισμα εισαι. Ετσι θα επρεπε να γυρισεις σπιτι..
Ναι μας το εχεις πει που ο ρεσεψιονιστ ρωτησε με γελακι αν περασες καλα. Η σουφριτσα σου πρεπει να εκανε συσπασεις εκεινη την ωρα..Έχω κατέβει έτσι στη ρεσεψιόν του bora bora μια φορά...
Βέρα ειλικρινά αυτή η ευγένεια σου με σκλαβώνει κι αν νομίζεις ότι σε δουλεύω να μην ξανακελαηδήσει η ντούντα και χάσουν τον κυριότερο χορηγό οι ρωσσίδες της Μεσσήνης
Γενναιόδωρος ο παίχτης που σου έβαλε και κρέμα προσώπου…Ανοιχτό το είχα τέρμα κύριε αλλά έχασε κάθε έλεγχο το βαραγε στο προσωπο και έχουνε βρίζοντας
Για πολύ σπερμα
Γνωριζει βλέπω καλά Ισπανικά!!
Τουρκαλα με σταυρό στο λαιμό;;;Άλλη μια
Φρεσκοτατα!! Απευθείας για κατάθεση!!
Γλυκοτσουτσουνοι η παπατζηδες?Τουρκαλα με σταυρό στο λαιμό;;;
Έγινε Ορθόδοξη για να παντρευτεί το κελεπούρι τον Έλληνα, και στέλνει γυμνές φωτογραφίες σε έναν άλλον Έλληνα επιβήτορα...
Ρε πόσο γλυκοτσουτσουνοι είμαστε!!!
Επειδή είμαι καλός άνθρωπος και σήμερα μάλιστα είμαι στα πολύ καλά μου θα πω, ότι είμαστε και τα δύο, για να μην πικραθουν ορισμένοι!!!Γλυκοτσουτσουνοι η παπατζηδες?
Ευχαριστώ φιλε μουΝα την χαίρεσαι φίλε να προσφέρει καθημερινά καύλες.,
Υπέροχο
Τρελό στήθος. Εντωμεταξύ αφήνω αυτο σα τροφή για σκέψη . Βλέπεις αυτά εδώ μέσα και λες μετά ντρεπόμαστε να μιλήσουμε σε γυναίκες έξω.Καλησπερα και καλη βραδια
Υπέροχα προσόντα!!ωριμη κυρια με προσοντα....