nicolastesla
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
πόσα της πρόσφερες για να σε σβήσει;χααχαχχαχχ.....τωρα με διέγραψε απο ακολουθο της στο ινστα... αλβανίδα ειναι ? δεν εχει χαρακτηριστικά πάντως
Εννοείται Αλβανίδα, Ana Hadji αν το ψάξεις γράφεται το όνομα τηςχααχαχχαχχ.....τωρα με διέγραψε απο ακολουθο της στο ινστα... αλβανίδα ειναι ? δεν εχει χαρακτηριστικά πάντως
ΤιμιοΝομίζω ότι έπρεπε εδώ και καιρό να ανοίξει ένα φόρουμ για ένα από τα πιο SEXY κορίτσια του GNTM
Γιατί σε διέγραψε;χααχαχχαχχ.....τωρα με διέγραψε απο ακολουθο της στο ινστα... αλβανίδα ειναι ? δεν εχει χαρακτηριστικά πάντως
Είσαι σίγουρος για αυτό; Την είχα γνωρίσει όταν είχαμε συνεργαστεί σε ένα διαφημιστικό και αυτήν και την μαμά της που είχε έρθει μαζί. Η μαμά της είναι Μανουσάκη στο επίθετο. Επίσης δεν θύμιζαν Αλβανίδες. Ειδικά η μαμά. Βέβαια μπορεί ο πατέρας να είναι Αλβανός ή Βορειοηπειρώτης. Τίποτα δεν αποκλείεται.Εννοείται Αλβανίδα, Ana Hadji αν το ψάξεις γράφεται το όνομα της
χαχααχαχα κι ομως δεν εφυγε προσφορα ...απλα απ οτι βλεπω εκλεισε κι αλλο τον κυκλο της ...πόσα της πρόσφερες για να σε σβήσει;
γιατι αραγε...και πως βγαζει ψωμι το κοριτισι δλδ? χωρις φωτογραφησεις διαφημίσεις τπτ απολυτως ...επιασε δουλεια 9-5 ? υπαρχει κάποιος που θα το πίστευε? αρα που οδηγούμαστε?Είσαι σίγουρος για αυτό; Την είχα γνωρίσει όταν είχαμε συνεργαστεί σε ένα διαφημιστικό και αυτήν και την μαμά της που είχε έρθει μαζί. Η μαμά της είναι Μανουσάκη στο επίθετο. Επίσης δεν θύμιζαν Αλβανίδες. Ειδικά η μαμά. Βέβαια μπορεί ο πατέρας να είναι Αλβανός ή Βορειοηπειρώτης. Τίποτα δεν αποκλείεται.
Πάντως τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχει εξαφανιστεί από τον χώρο του μόντελινγκ και των διαφημίσεων. Τουλάχιστον εγώ δεν ξανασυνεργάστηκα μαζί της.
Μάλλον έτσι θα είναι τυπε ο ένας γονιός θα είναι από Αλβανία, όπως αν θυμάσαι στης επόμενης χρονιάς μια Μαρινέλλα από Κρήτη που έλεγε ήταν ο ένας γονιός από Αλβανία, συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις.. πάντως το επίθετο έτσι το γράφει HadjiΕίσαι σίγουρος για αυτό; Την είχα γνωρίσει όταν είχαμε συνεργαστεί σε ένα διαφημιστικό και αυτήν και την μαμά της που είχε έρθει μαζί. Η μαμά της είναι Μανουσάκη στο επίθετο. Επίσης δεν θύμιζαν Αλβανίδες. Ειδικά η μαμά. Βέβαια μπορεί ο πατέρας να είναι Αλβανός ή Βορειοηπειρώτης. Τίποτα δεν αποκλείεται.
Πάντως τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχει εξαφανιστεί από τον χώρο του μόντελινγκ και των διαφημίσεων. Τουλάχιστον εγώ δεν ξανασυνεργάστηκα μαζί της.
Την ακολουθούσα ίνστα από πριν μπει στο gntm. Είχε κ αλβανική σημαία δίπλα στο όνομά της..χααχαχχαχχ.....τωρα με διέγραψε απο ακολουθο της στο ινστα... αλβανίδα ειναι ? δεν εχει χαρακτηριστικά πάντως
τωρα εχει την ελληνική ...μαλλον ειναι η χωρα στην οποια εσκορτάρειΤην ακολουθούσα ίνστα από πριν μπει στο gntm. Είχε κ αλβανική σημαία δίπλα στο όνομά της..