Νέα

Άννα Χατζή (GNTM)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nicolastesla
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

nicolastesla

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
34
Πόντοι
0
Νομίζω ότι έπρεπε εδώ και καιρό να ανοίξει ένα φόρουμ για ένα από τα πιο SEXY κορίτσια του GNTM

Συνημμένα

• hatzi.jpg
    hatzi.jpg
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 20
OP
OP
N

nicolastesla

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
34
Πόντοι
0
χααχαχχαχχ.....τωρα με διέγραψε απο ακολουθο της στο ινστα... αλβανίδα ειναι ? δεν εχει χαρακτηριστικά πάντως

OP
OP
N

nicolastesla

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
34
Πόντοι
0
εχω καταφερει να συλλέξω ενα αξιοπρεπές υλικο θα έλεγα...αμα θέλετε να το μοιραστώ.. ευχαρίστως !

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
17.094
Πόντοι
3.246

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.983
Πόντοι
4.766
χααχαχχαχχ.....τωρα με διέγραψε απο ακολουθο της στο ινστα... αλβανίδα ειναι ? δεν εχει χαρακτηριστικά πάντως
Εννοείται Αλβανίδα, Ana Hadji αν το ψάξεις γράφεται το όνομα της

• Like
Αντιδράσεις: acab3

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.104
Πόντοι
6.236

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.405
Πόντοι
1.056
Εννοείται Αλβανίδα, Ana Hadji αν το ψάξεις γράφεται το όνομα της
Είσαι σίγουρος για αυτό; Την είχα γνωρίσει όταν είχαμε συνεργαστεί σε ένα διαφημιστικό και αυτήν και την μαμά της που είχε έρθει μαζί. Η μαμά της είναι Μανουσάκη στο επίθετο. Επίσης δεν θύμιζαν Αλβανίδες. Ειδικά η μαμά. Βέβαια μπορεί ο πατέρας να είναι Αλβανός ή Βορειοηπειρώτης. Τίποτα δεν αποκλείεται.
Πάντως τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχει εξαφανιστεί από τον χώρο του μόντελινγκ και των διαφημίσεων. Τουλάχιστον εγώ δεν ξανασυνεργάστηκα μαζί της.

OP
OP
N

nicolastesla

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
34
Πόντοι
0
Είσαι σίγουρος για αυτό; Την είχα γνωρίσει όταν είχαμε συνεργαστεί σε ένα διαφημιστικό και αυτήν και την μαμά της που είχε έρθει μαζί. Η μαμά της είναι Μανουσάκη στο επίθετο. Επίσης δεν θύμιζαν Αλβανίδες. Ειδικά η μαμά. Βέβαια μπορεί ο πατέρας να είναι Αλβανός ή Βορειοηπειρώτης. Τίποτα δεν αποκλείεται.
Πάντως τα τελευταία χρόνια νομίζω ότι έχει εξαφανιστεί από τον χώρο του μόντελινγκ και των διαφημίσεων. Τουλάχιστον εγώ δεν ξανασυνεργάστηκα μαζί της.
γιατι αραγε...και πως βγαζει ψωμι το κοριτισι δλδ? χωρις φωτογραφησεις διαφημίσεις τπτ απολυτως ...επιασε δουλεια 9-5 ? υπαρχει κάποιος που θα το πίστευε? αρα που οδηγούμαστε?

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.034
Πόντοι
2.846
'ντάξει παιδιά, άπαξ κι αυτές το δίνουν σε εκλεκτούς φραγκάτους, προσωπικά δεν βλέπω νόημα στο να ασχολούμαστε με δαύτες. Φάτε μάτια ψάρια ίσα γα να τους δίνουμε αξία;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.983
Πόντοι
4.766
Μάλλον έτσι θα είναι τυπε ο ένας γονιός θα είναι από Αλβανία, όπως αν θυμάσαι στης επόμενης χρονιάς μια Μαρινέλλα από Κρήτη που έλεγε ήταν ο ένας γονιός από Αλβανία, συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις.. πάντως το επίθετο έτσι το γράφει Hadji

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.417
Πόντοι
3.187
Την ακολουθούσα ίνστα από πριν μπει στο gntm. Είχε κ αλβανική σημαία δίπλα στο όνομά της..

OP
OP
N

nicolastesla

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
34
Πόντοι
0
OP
OP
N

nicolastesla

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
34
Πόντοι
0
παντως βλεπω συνεχως ριχνει τους followers της...τους εριξε στους 79..επειδη την ακολουθουσα τοσα χρονια με συχνη παρακολούθηση των στορις, η τύπισσα ηταν συνεχώς ταξίδια μονη, σε κανενα απολύτως ταξιδι δεν εβγαλε καποιον αλλον ανθρωπο, ουτε σε στορυ ...μονο καποιες φορες που βγαινει σρο κλαμπ με την Ίριδα Παπουτσή που κανουν παρεα (Login • Instagram) ...πολυ ωραιιιο καυλακι και αυτη!! στορυ σε καποια δουλεια εστω μοντελινγκ ποτε. δλδ ποσα λεφτα να εβγαλε απο το gntm και να κανει ντολτσε βιτα μεχρι τωρα...τι κανει νιαου νιαου στα κεραμίδια δλδ...

OP
OP
N

nicolastesla

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
34
Πόντοι
0
Duo φωτια ❤️❤️