enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.804
- Πόντοι
- 3.656
Το είδες όταν βγήκε και φορούσε γυαλιά ηλίου;
ειχε και τραγιασκα τυπε και ελεγε αοοοοματος :S :S :S
Το είδες όταν βγήκε και φορούσε γυαλιά ηλίου;
τυπε μονο ο δοκτωρ λιλας ξερει την σωστη τεχνικη
Δεν είχες gif;
55 μέλη και 98 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και θέλω να πάω για ύπνο
τυπε μπορει καποιος να καταφερει να της δωσει το κωλαντερο στο χερι μιας και δεν τα καταφερες,δωσε μια ευκαιρια :S :S :SΠαιδια θελω να πω δημοσιως ενα μεγαλο ευχαριστω στους 58 φιλους που με τιμησαν με τα πμ τους αλλα το μωρο τοχω μονο για την παρτη μου γιατι τοχω καψουρευτει! ευχαριστω πολυ και παλι!
55 μέλη και 98 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και θέλω να πάω για ύπνο
τυπε για σουπερ μαρκετ τον περασες τον ιακωβο να εχει απ'ολα; :S :S :S
εδω τυπε παιζει καποιοι να μπαινουν μονο κυρακη βραδυ για αυτα τα θεματα
Περιμενε τυπε σε λιγο θα ξεπερασουμε σε νουμερα και το νημα του survivor :S :S :S
οχι φιλε ειπε ο γιατρος τουλαχιστον 2 μηνες αποχη απο πρωκτικο σεξ, οποτε ακυρον το ξεκωλιασμα..τυπε μπορει καποιος να καταφερει να της δωσει το κωλαντερο στο χερι μιας και δεν τα καταφερες,δωσε μια ευκαιρια :S :S :S
Τύπε λένε ότι ο καφές κάνει καλό στους ραγάδες. Έκανες τη μαλακία και δεν έπαιξες με τη νοσοκόμα, δε ρωτούσες και τίποτα χρήσιμο το γιατρό; Ευκαιρία ήταν....
τυπε για σουπερ μαρκετ τον περασες τον ιακωβο να εχει απ'ολα; :S :S :S
οχι φιλε ειπε ο γιατρος τουλαχιστον 2 μηνες αποχη απο πρωκτικο σεξ, οποτε ακυρον το ξεκωλιασμα..
θα της ελεγε και τον καφε απο την κωλοτρυπιδα μετα τυπε
τυπε ειδες καμια Βισσυ στα επειγοντα,καναν Ρεμο :S :S :S
τυπε αυτοι πανε τακτικα σε μοδιστρα να τους ραβει πλεον :S :S :S
μπορεις να τη γαμησεις την δευτερη μερα περιοδου τυπε απο μουνι,να ξαναπατε στα επειγοντα :S :S :Sοχι φιλε ειπε ο γιατρος τουλαχιστον 2 μηνες αποχη απο πρωκτικο σεξ, οποτε ακυρον το ξεκωλιασμα..