Ειχα κανει τηλεφωνικη παρτουζα με δυο φιλες και αισθανομουν ετοιμος
Ετυχε λιγες μερες μετα, κι ενω ημουν στην Πατρα (ετοιμαζομουν να φυγω για Ιταλια) να συναντησω δυο νορβηγεζες διδυμες αδερφες τουριστριες. Απο τη Λαρισα ηταν τα κοριτσια και με επεισαν με τα πολλα να παω στο δωματιο τους...Εκει ξεκινησε ο εφιαλτης μου.
Τι να πρωτοπω? Οτι μου εσκισαν τα ρουχα και αρχισαν να μασουλανε το καβλύ μου? Οτι βγηκε μετα απο λιγο η μανα τους απο το μπανιο και τις επεπληξε γιατι δεν ρουφαγαν καλα και αρχισε αυτη το τρομπονι? Oτι με ειχε γεμισει κραγιον μωβ? Οτι αρχισαν ατα μαλλιοτραβηγματα και τις μπουνιες για το ποια θα το πρωτοκαβαλησει ακαποτα?
Οτι στο μεταξυ μας τραβουσε καμερα εν γνωσει της μικροτερης αδερφης που σκοπευε να εκβιαζει μετα τη μανα οτι θα δωσει το βιντεο στον πατερα και ηθελε να της αποσπασει χρηματικο ποσο? Οτι στην πραγματικοτητα ο πατερας, που ειχε μεινει αναπηρος δουλευοντας σε oil rig καπου στη βορεια θαλασσα, ειχε βαλει τη μεγαλη αδερφη να πεισει τη μικρη να στησει ολο αυτο το σκηνικο επειδη βλεποντας τη γυναικα του να τον κερατωνει ηταν ο μονος τροπος για να καυλωνει, ανικανος γαρ? Οτι ο γκομενος του αδερφου τους που στην πραγματικοτητα δεν ηταν ομοφυλοφιλος αλλα ειχε κανει το ψυχικο ωστε να ερθει κοντα στην Ινγκριντ τη μικρη, και τις ειχε ακολουθησει ως την Πατρα, βγηκε στο διπλανο περβαζι και απειλουσε οτι θα πεσει?
Οτι εξαιτιας του χτυπησε ο συναγερμος της πυρκαγιας και βγηκαμε αρον αρον εξω με τα σεντονια και με ειδε ο μαθηματικος μου απο το λυκειο? Οτι οταν γυρισα στο δωματιο μου ειδα στον καθρεφτη του μπανιου να γραφει "καλωσηρθες στη λεσχη του aids"?
Οτι φτανοντας στην Ιταλια την αλλη μερα με κρατησαν 12 ωρες στο τελωνειο γιατι βρηκαν στις βαλιτσες μου κοκαϊνη την οποια ειχε φυτεψει εκει ο καψουρης γκομενος προκειμενου να με συλλαβουν?
Δεν λεω τιποτα. Υπαρχει πολλη αλητεια εκει εξω.