Νέα

Προσοχη στις παρτουζες με κανονικες γυναικες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Μηπως να αλλαζες το τιτλο με...προσοχη στις παρτουζες με μαλακες φιλους.???  :think: :think:
κι ομως τυπε! ηταν αρκετα περπατημενος και εμφανισιμος..δεν ηταν κανενας βλακας..ομως τυπε πυρ γυνη και θαλασσα εχεις ακουστα? οποτε ας μην παιζουμε με την φωτια! :s&m_2:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
η μεγαλη πλακα ειναι οτι στο χωριο που πηγαμε σαβ/κυριακο, αφου διανυκτερευσαμε την αλλη μερα ο ιδιοκτητης του σπιτιου μας ειπε να μην ξαναπαμε..τι ειχε συμβει? ολο το βραδυ μας ακουγανε και καταλαβανε τι ειχε γινει! εδω ειναι μερος για οικογενειες μας ειπε! σας εδωσα το δωματιο γιατι νομιζα οτι ησασταν απλα φιλοι..τετοια πραγματα δεν τα θελουμε εδω! κοινως μας κηρυξε persona non gratta!  :)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Let's call him...  :S :S :S

11705296_1515863708704103_6649157381773469802_n.jpg

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
πω ρε φιλε...ετοιμαζομαι να παρτουζωσω μια γκομενα με ενα φιλο.λες να γινει καμια μανουρα μετα;θα ενημερωσω το 2026

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
τυπε ο καλυτερος σεναριογραφος ειναι η ιδια η ζωη! ξερω οτι ακουγεται καπως ακραια η φαση ειναι ομως αληθινη..και φυσικα προτιμουσα να μην ειχε συμβει απο το να χαλασει μια φιλια που κρατουσε αρκετα χρονια..
Η φιλία χάλασε γιατί αν και οι δυο είστε ηλίθιοι, ο φίλος σου περισσότερο. Αν δεν ήταν η παρτούζα θα ήταν κάτι άλλο με τα μυαλά που κουβαλάτε. Αυτό θα έπρεπε να είναι συνεννοημένο εξ αρχής με την κοπέλα αν ήταν να γίνει, πλησιάζει στον βιασμό έτσι όπως το κάνατε. Και μετά αυτός θίχτηκε για την επιλογή του να γίνει ότι έγινε και όπως έγινε με εσένα; Καλός μαλάκας και αυτός.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ποιος εχει αναγκη τις <<κανονικες>> <<γυναικες>> ??????

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
τυποι ανοιγω αυτο το θεμα προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! θα σας παω αρκετα χρονια πισω στο 2004 καλοκαιρι..εργαζομουν εποχικος σερβιτορος σε καποιο νησι του Αιγαιου..προς το τελος της σεζον παιρνω τηλ απο ενα κολλητο..φιλε ελα Αθηνα εχω βρει ενα νουμερο αλλο πραγμα..κανει πιπες φοβερες και θα την παρτουζωσουμε..τεσπα σε λιγες μερες εληξε η σεζον Οκτωβριος ηταν και επστρεψα Αθηνα..βγηκαμε ολοι μαζι ενα βραδυ..και το δευτερο βραδυ που βγηκαμε παλι πηγαμε σε μπαρακι οπου η γκομενα ηπιε τα αντερα της! την παμε σπιτι μου (εμενα μονος) και μου λεει ο φιλκος..πηγαινε εσυ στο αλλο δωματιο και οταν ακουσεις αναστεναγμους ελα..πραγματι αποσυρθηκα στο σαλονι και μετα απο καναμ ισαωρο ακουσα το κρεββατι που ετριζε λιγο και αναστεναγμους ηδονης..σηκωνομαι και ολογυμνος και με τον πουτσο ορθιο μπαινω στο δωματιο..βλεπω τον φιλο να γαμαει ιεραποστολικα την γκομενα με κοιταει ολο νοημα, και αμεσως λεει στην γκομενα..σηκω λιγο..αυτη με το που με βλεπει αιφνιδιαστηκε..τι γινεται εδω λεει..σηκω της λεει, την βαζει γονατιζει και τις τον δινει πιπα μπροστα μου..μετα απο λιγο μου λεει ελα δωστης τον και συ..πλησιαζω η γκομενα ειχε σαλταρει αλλα τελικα τον πηρε στο στομα με μια εκφραση που θυμιζε ασθενη που παιρνει το φαρμακο του που ειναι πικρο! την χυνω σε δευτερολεπτα και μετα πηγα παλι στο σαλονι..το επομενο σαβ/κυριακο πηγαμε διακοπες σε κοντινη στην Αθηνα περιοχη οπου ολο το βραδυ γινοταν οργια, περιλαμβανομενου αγριου πρωκτικου σεξ..με τον καιρο ο φιλος την ερωτευτηκε τον βοηθαγε και οικονομικα μεχρι μοτοσυκλετα του πηρε..ομως αυτο που ειχε συμβει τους βαραινε! αρχισαν εντονα καυγαδακια και σε καποια φαση ο φιλος στραφηκε εναντιον μου απειλωντας με με ξυλοδαρμο κλπ..μαλιστα σε ενα καυγα την εδειρε πολυ..λιγο μετα η κοπελα ηπιε οινοπνευματωδη σε συνδυασμο με ηρεμιστικα για να αυτοκτονησει! την προλαβανε στο τσακ αλλα ηγταν σε κωμα για 2 μερες! τελικα χωρισανε αλλα διαλυθηκε και η φιλια μας! η ιστιορια ειναι αληθινη και την εγραψα προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! παρτουζες ναι αλλα μονο με πορνες τυποι! αλλοιως μπορει να μπλεξετε!

Τύπε, γιατί έβγαλες τον Παπακαλιάτη από το avatar σου;

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
Μας εσωσες φιλε ....
Ευτυχώς υπάρχουν και τετοια νηματα και δεν τη πατάμε σαν γατακια

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Ρε παιδια δεν προσεξατε μια σημαντικη λεπτομέρεια.Το κολλημα του τυπου δεν ηταν η κοπέλα.Τα λεφτα που του εδινε ηταν.Το προβλημα του ηταν οτι ηταν φτωχομπινες-φραγκοφονιας γι αυτο τσακωθηκε με το φιλο του.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.039
Πόντοι
5.975
Προκειται  για κοσμοϊστορικης  σημασίας  και σπουδαιότητος θέμα-
και εξαιρετικά επικαιρο-  εμφανιστηκε αιφνης μετα 11  χρόνια .. :headbang: :)

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Καλά ρε πούστη μου, την τσιμπουκλού βρήκε να ερωτευτεί κι αυτός? Αφου την έβλεπε οτι τον παίρνει για πλάκα τον πούτσο. Τι να πεις. Εγω πάντως ρε παιδιά όταν ο κολλητός μου άρχισε να μου λέει για πλα΄κα να γαμήσω τη γυναίκα του του το κοψα. Αφήστε δε που συμμετείχε στην πλάκα κι η δικιά του. Και να σε γαμήσει και τον έχει τόσο κλπ. Είναι άβολες φάσεις.
Για να γίνει παρτούζα πρέπει να μην υπάρχει συναισθηματικό τίποτα απο όλες τις πλευρές, μόνο σεξοπορνογαμηστικό αίσθημα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
τυποι ανοιγω αυτο το θεμα προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! θα σας παω αρκετα χρονια πισω στο 2004 καλοκαιρι..εργαζομουν εποχικος σερβιτορος σε καποιο νησι του Αιγαιου..προς το τελος της σεζον παιρνω τηλ απο ενα κολλητο..φιλε ελα Αθηνα εχω βρει ενα νουμερο αλλο πραγμα..κανει πιπες φοβερες και θα την παρτουζωσουμε..τεσπα σε λιγες μερες εληξε η σεζον Οκτωβριος ηταν και επστρεψα Αθηνα..βγηκαμε ολοι μαζι ενα βραδυ..και το δευτερο βραδυ που βγηκαμε παλι πηγαμε σε μπαρακι οπου η γκομενα ηπιε τα αντερα της! την παμε σπιτι μου (εμενα μονος) και μου λεει ο φιλκος..πηγαινε εσυ στο αλλο δωματιο και οταν ακουσεις αναστεναγμους ελα..πραγματι αποσυρθηκα στο σαλονι και μετα απο καναμ ισαωρο ακουσα το κρεββατι που ετριζε λιγο και αναστεναγμους ηδονης..σηκωνομαι και ολογυμνος και με τον πουτσο ορθιο μπαινω στο δωματιο..βλεπω τον φιλο να γαμαει ιεραποστολικα την γκομενα με κοιταει ολο νοημα, και αμεσως λεει στην γκομενα..σηκω λιγο..αυτη με το που με βλεπει αιφνιδιαστηκε..τι γινεται εδω λεει..σηκω της λεει, την βαζει γονατιζει και τις τον δινει πιπα μπροστα μου..μετα απο λιγο μου λεει ελα δωστης τον και συ..πλησιαζω η γκομενα ειχε σαλταρει αλλα τελικα τον πηρε στο στομα με μια εκφραση που θυμιζε ασθενη που παιρνει το φαρμακο του που ειναι πικρο! την χυνω σε δευτερολεπτα και μετα πηγα παλι στο σαλονι..το επομενο σαβ/κυριακο πηγαμε διακοπες σε κοντινη στην Αθηνα περιοχη οπου ολο το βραδυ γινοταν οργια, περιλαμβανομενου αγριου πρωκτικου σεξ..με τον καιρο ο φιλος την ερωτευτηκε τον βοηθαγε και οικονομικα μεχρι μοτοσυκλετα του πηρε..ομως αυτο που ειχε συμβει τους βαραινε! αρχισαν εντονα καυγαδακια και σε καποια φαση ο φιλος στραφηκε εναντιον μου απειλωντας με με ξυλοδαρμο κλπ..μαλιστα σε ενα καυγα την εδειρε πολυ..λιγο μετα η κοπελα ηπιε οινοπνευματωδη σε συνδυασμο με ηρεμιστικα για να αυτοκτονησει! την προλαβανε στο τσακ αλλα ηγταν σε κωμα για 2 μερες! τελικα χωρισανε αλλα διαλυθηκε και η φιλια μας! η ιστιορια ειναι αληθινη και την εγραψα προς γνωσιν και συμμορφωσιν των υπολοιπων! παρτουζες ναι αλλα μονο με πορνες τυποι! αλλοιως μπορει να μπλεξετε!
Και ομως παιδια τετοιες ιστοριες ειναι αληθινες!
Κολλητος μου με την παρεα του,παρτουζωναν μια γκομενα αλλοδαπη για καιρο,η γκομενα μουναρα ψοφαγε για ψωλες,μεχρι που ενας απο την παρεα την ερωτευτηκε και την σπιτωσε και τωρα χαθηκε απο την παρεα εντελως να μην τους βλεπει και γινεται ρεζιλι.
Και εξαφανιστηκε ο μαλακας αλλα και εχασε η παρεα την πουταναρα που την ξεσκιζανε...
Και την εχασα κ γω που για λιγες βδομαδες θα εμπαινα κ γω στο παιχνιδι και θα γαμαγα...μιλαμε για μουναρο ομως...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
άραγε τι ποσοστό ελληνίδων να έχει παρτουζοθεί η θα ήθελε να το κάνει αλλά κολάει :cum:

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Νταξει, επειδη εσεις εισαστε μαλακες θα κοψουμε εμεις τις παρτουζες με τους κολλητους μας!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pazuzu

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Και ομως παιδια τετοιες ιστοριες ειναι αληθινες!
Κολλητος μου με την παρεα του,παρτουζωναν μια γκομενα αλλοδαπη για καιρο,η γκομενα μουναρα ψοφαγε για ψωλες,μεχρι που ενας απο την παρεα την ερωτευτηκε και την σπιτωσε και τωρα χαθηκε απο την παρεα εντελως να μην τους βλεπει και γινεται ρεζιλι.
Και εξαφανιστηκε ο μαλακας αλλα και εχασε η παρεα την πουταναρα που την ξεσκιζανε...
Και την εχασα κ γω που για λιγες βδομαδες θα εμπαινα κ γω στο παιχνιδι και θα γαμαγα...μιλαμε για μουναρο ομως...
Αληθινότατες ιστορίες και συμβαίνουν συχνά. Καλοκαιρινή παρτουζογνωριμία δύο φίλων μου το 2007 τελείωσε με γάμο και παιδιά για τον έναν.    

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Αυτό είναι κατάντια
Εντελως ομως...Η νυν γυναικα του πρωην κολλητου μου αφου ειχαν χωρισει καποια στιγμη,γαμηθηκε με εναν φιλο του,με μενα χαμουρευτηκε και μετα απο χρονια επεστρεψε...απο τοτε ειμαστε πρωην φιλοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom