Νέα

Ανελεητο πρωκτικο σεξ με καταληξη στο νοσοκομειο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα purgiotis40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 298
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.533
Πόντοι
33.818
OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
τυπε αν υποθεσουμε οτι μια πορνη παιρνει 50 αντρες την μερα μεσον ορο ξερεις σε ποση ωρα σφυροκοπημα  μεταφραζεται αυτο? υπολογισε 50 επι 5 λεπτα τον καθενα = 250 λεπτα! και ομως αντεχουν!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
τυπε αν υποθεσουμε οτι μια πορνη παιρνει 50 αντρες την μερα μεσον ορο ξερεις σε ποση ωρα σφυροκοπημα  μεταφραζεται αυτο? υπολογισε 50 επι 5 λεπτα τον καθενα 250 λεπτα! και ομως αντεχουν!

βαλε 50 επι 15 εκατοστα το μο πεους κανει 750 εκατοστά δηλαδή 7,5 μέτρα κρεας την μερα

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
Τύπε ο τσουτσούνης σου δεν έπαθε τίποτα; Εντελώς ξερός δούλευε τόση ώρα....
οχι μονο δεν επαθε τπτ αλλα το φχαριστηθηκε δεοντως..εγω παντως υποψιαζομαι οτι ισως την ειχε η μικρη την ραγαδα αλλα ηταν πολυ μικρη και δεν την ειχε παρει χαμπαρι..μετα το σεξ ισως απλα χειροτερεψε..εγω αυτο υποθετω παντως..

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
491
πφφφ αν είναι αλήθεια αυτό που γράφει ο φίλος, η γκόμενα θα πρέπει να είναι καμία  :idiot: για να κάτσει να συνεχίσει να  :fuck1: ενώ πονάει...

κι εσείς που δεν σας ένοιαζε το αν πονάει...
μετά σκεφτήκατε να την πάτε και στο γιατρό συνοδεία....

πολύ fake, βλέπουμε καθημερινά survivor να σας ενημερώσω και τα αντιλαμβανόμαστε τα show όταν γίνονται....  :S

:helpplea:

Μπαααα...εχεις κι ευαισθησιες εσυ?δεν το περιμενα...μπραβο...

εγω παλι λεω οτι δεν λεει ψεματα...απλα ειναι αναισθητος...και η αλλη απλα χαζη ...η μικρουλα που την πατησε..

και το καλιτερο ...ελα μωρε μια ραγαδιτσα ητανε θα περασει ..αλλα δεν ηταν στο δικο του το κωλαντερο ...ηταν σ αυτηνης που του εκανε τη χαρη να του κατσει και να της πουλησει και μαγκια οτι ντε καλα το μουνι ειναι ντεμοντε....

βρε ουστ....

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.350
Πόντοι
216
Φίλε την ξεκόλιασες κανονικά.  Βάλε φωτο του χαλασμενου πρωκτου, για να μαθαίνουμε και εμεις πως είναι οι ζημιες

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
17 θα εννοει χωρις στυση τυπε.  :S :S :S
τυπε αν την ειχα τοση θα ημουν ηδη πρωταγωνιστης σε ταινια του σειρηνακη και οχι μονο! απλα το λεβιτρα μου την ειχε κανει σαν πετρα σκληρη..πολυ καλο παιδια το διασπειρομενο σε 10 λεπτα με ειχε κανει τουρμπο!

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

εγω παλι λεω οτι δεν λεει ψεματα...απλα ειναι αναισθητος...και η αλλη απλα χαζη ...η μικρουλα που την πατησε..

και το καλιτερο ...ελα μωρε μια ραγαδιτσα ητανε θα περασει ..αλλα δεν ηταν στο δικο του το κωλαντερο ...ηταν σ αυτηνης που του εκανε τη χαρη να του κατσει και να της πουλησει και μαγκια οτι ντε καλα το μουνι ειναι ντεμοντε....

βρε ουστ....

Τελικα η ραγαδα τι ειναι? Υπαρχει παντα η λογω του πρωκτικου?

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1

βρε ουστ....
μωρο μου με παρεξηγησες! ισα -ισα που στεναχωρεθηκα με αυτο που εγινε..σαφως και δεν ειχα σκοπο να πληγωσω την μικρη..

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.533
Πόντοι
33.818
Φίλε την ξεκόλιασες κανονικά.  Βάλε φωτο του χαλασμενου πρωκτου, για να μαθαίνουμε και εμεις πως είναι οι ζημιες

Δεν έγινε τροχαίο τύπε για να βγάλει φωτογραφίες.....αυτά είναι προσωπικά δεδομένα του ζεύγους...και πρόσεξες ότι είναι διακριτικότατος με το θέμα....

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286

μαζευεις αρχειο με χαλασμενες κωλοτρυπιδες τυπε;

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.350
Πόντοι
216

βρε ουστ....
Eντάξει τώρα μεταξύμας. Το γουστάρετε το πρψκτικο τα κοριτσάκια

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
Τελικα η ραγαδα τι ειναι? Υπαρχει παντα η λογω του πρωκτικου?
μπορει να γινει κι απο εντονη δυσκοιλιοτητα τυπε..ετσι ειπε ο γιατρος..το πρωκτικο παντως μπορει να την δημιουργησει η να την επιδεινωσει αν ηδη υπαρχει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom