peinasmenos_lukos2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 195
- Πόντοι
- 286
τυπε αυτοι πανε τακτικα σε μοδιστρα να τους ραβει πλεον :S :S :S
με σακοραφα
Τύπε δεν γίνεται να υποβιβάζει το θέμα με σκέτες φωτογραφίες. Τόσα μέλη παρακολουθούν.
Ο κοσμος διψαει για ενημερωση τυπε :S :S :S
με σακοραφα
τυπε ο ρεμος και η βισση εχουν βαλει χριτς-χρατς για να ανοιγοκλεινουν οι σουφρες τους πιο γρηγορα
Τύπε δεν γίνεται να υποβιβάζει το θέμα με σκέτες φωτογραφίες. Τόσα μέλη παρακολουθούν.
τυπε ο ρεμος και η βισση εχουν βαλει χριτς-χρατς για να ανοιγοκλεινουν οι σουφρες τους πιο γρηγορα
Θα αυτοχαστουκιστω για να συνελθω τυπε. :S :S :S
Τύπε δεν αξίζει. Μια κωλοτρυπίδα είναι...
εξυπνη σουφρα εχουν βαλει σαν την σιτα!
τυποι εχει survivor,ρηξη πρωκτου και ξανανοιγει η παρτουζα με καθηγητρια.ξερω ειναι πολλα αλλα οποιος μπορει..και θα σκασει και κανας πικερ οπου να ναι :S :S :S
εξυπνη σουφρα εχουν βαλει σαν την σιτα!
εχω μια απορια ομως ρε παιδια..οι πουτανες στα μπουρδελα και τα κολ γκιρλ γενικα που κανουν πρωκτικο με τοσους πως δεν παθαινουν κατι και σε μενα ετυχε η στραβη με την μικρη? ειμαι τοσο ατζαμης εγω η απλα ηταν γκαντεμια?
τυπε νομιζω οτι τα μελη του μπου ειναι οι πλεον ειδικοι για τετοια θεματα!επρεπε να ρωτησεις τον γιατρο τετοιο επιστημονικο θεμα
εχω μια απορια ομως ρε παιδια..οι πουτανες στα μπουρδελα και τα κολ γκιρλ γενικα που κανουν πρωκτικο με τοσους πως δεν παθαινουν κατι και σε μενα ετυχε η στραβη με την μικρη? ειμαι τοσο ατζαμης εγω η απλα ηταν γκαντεμια?
τυπε δεν ειχε καμια μα καμια σχεση οτι μπηκες ασαλιωτος μεσα :S :S :Sεχω μια απορια ομως ρε παιδια..οι πουτανες στα μπουρδελα και τα κολ γκιρλ γενικα που κανουν πρωκτικο με τοσους πως δεν παθαινουν κατι και σε μενα ετυχε η στραβη με την μικρη? ειμαι τοσο ατζαμης εγω η απλα ηταν γκαντεμια?
τυπε αν υποθεσουμε οτι μια πορνη παιρνει 50 αντρες την μερα μεσον ορο ξερεις σε ποση ωρα σφυροκοπημα μεταφραζεται αυτο? υπολογισε 50 επι 5 λεπτα τον καθενα 250 λεπτα! και ομως αντεχουν!Τυπε τη σφυροκοπαγες 20 λεπτα ασαλιωτα, τι περιμενες? Παλι καλα που ηταν ραγαδες και δε πηρε τα αντερο στο χερι