P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Πενταγιώ εσύ τον παίρνεις ακάποτα γκωλικά από τον Υποσαχάριο???
πανταα τυπε
Πενταγιώ εσύ τον παίρνεις ακάποτα γκωλικά από τον Υποσαχάριο???
καλησπερα τυποι! μπηκα για ενημερωση..μια χαρα το κωλαρακι της μικρης μονο που θελει ειδικη διαιτα για ναχει μαλακα κακακια να μην ποναει..για λιγο καιρο αυτο μεχρι να κλεισει καπως η ραγαδουλα! :-
πανταα τυπε
τυπε οι Αιθιοπες που την γαμανε δεν εχουν προβλημα ουτε με μερεντα,ουτε με τα φλοκια απο τον προηγουμενο,μην ανησυχεις :S :S :SKαι δεν φοβάσαι μην τσιμπήσει καμιά ουρολοίμωξη ο τύπος??? Όσο καθαρή και να'σαι το γκωνλικόν πάντα ενέχει κινδύνους!!!
Ποσο σιχαμενη ρε φιλε...πανταα τυπε
τυπε οι Αιθιοπες που την γαμανε δεν εχουν προβλημα ουτε με μερεντα,ουτε με τα φλοκια απο τον προηγουμενο,μην ανησυχεις :S :S :S
Εγω θα σιχαινομουν και καφέ να μου φτιαξει.Τύπε λες να έχει σκουλαμέντα γι'αυτό προτιμάει τους ΜΑΟ-ΜΑΟ, επειδή έχουν σχετική ανοσία???
Εγω θα σιχαινομουν και καφέ να μου φτιαξει.
τυπε μην εισαι τοσο αρνητικοςΕγω θα σιχαινομουν και καφέ να μου φτιαξει.
μια και εθεσες θεμα κονομας απο πορνεια θελω να ρωτησω αν τελικα θεωρειτε την πορνεια ως μια εξυπνη κινηση απο την πλευρα μιας γυναικας η αν τελίκα την οδηγει στην καταστροφη..το ειχα παντα απορια αυτο..Δυνατο μουνετο Μυστη μου
Γινε νταβας της να κονομησετε και
να ξεκωλιασουμε και εμεις
Ολοι κερδισμενοι ;)
Τελικα παιδια αυτο που λενε για του κωλου τα εννιαμερα ισχυει.. το κωλαρακι της γκομενα ειναι οκ περιπου 10 μερες μετα το συμβαν..
τυπε δεν ξερω....
εγω την γκομενα μου της εχω κανω τον κολο ταληρο οπως λεει η ιδια...
η αληθεια ειναι οτι μου ειπε προσφατα μετα απο 8 μερες συνεχομενο γαμησι της κολοτρυπιδας της να μην της τον γαμησω αλλο για καποιες μερες...
Της έχεις ανοίξει για τα καλά το γκρόβερ τύπε???
http://[URL unfurl="true"]www.johnart.gr/Catalogue/images/201203/dv23qdv265vx65_c.jpg[/img[/URL]]
Δεν μοιάζει τύπε??? Ροδέλα ασφαλείας!!! :2funny:
[/quote]
αγνοω τυπε την εννοια του γκροβερ.