iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Δεν είχες gif;
Tυπε και τις διαστασεις τις περιμενα μεγαλυτερες. :S :S :S :S
Δεν είχες gif;
τυπε αργησες :S :S :S
τυπε λες με το ιδιο ξυλακι να εξετασε κανεναν με λαρρυγιτιδα :S :S :S
Οφείλεις πλέον να την αποκαταστήσειςοχι ειπε ο γιατρος οτι επειδη ειναι μικρη σε ηλικια θα θεραπευτει..αλλα θελει για λιγο καιρο ειδικη διατροφη για να εχει μαλακα κοπρανα..αστα τυπε εκανα κακο στην μικρη αθελα μου και εχω τυψεις..
Οφείλεις πλέον να την αποκαταστήσεις
ειδες Ιακωβε? επειδη λεω αληθεια ουτε η φωτο δεν σου βγηκε οπως ηθελες..τρανη αποδειξη οτι δεν λεω φιδια!Tυπε και τις διαστασεις τις περιμενα μεγαλυτερες. :S :S :S :S
Κυνήγαγε το φίδι για να το φωτογραφήσει
οχι ειπε ο γιατρος οτι επειδη ειναι μικρη σε ηλικια θα θεραπευτει..αλλα θελει για λιγο καιρο ειδικη διατροφη για να εχει μαλακα κοπρανα..αστα τυπε εκανα κακο στην μικρη αθελα μου και εχω τυψεις..
Τυπε επρεπε να παρεις τηλεφωνο νοσοκομας ωσπου να γινει καλα η μικρη
Να της ράψει την κωλοτρυπίδα;
Θα ειχαμε και την συνεχεια την αλλη Κυριακη τυπε. :S :S :S
τυπε τωρα που το λες και ειμαι ψυχραιμος θεωρω οτι εκανα γκαφα..καπως επρεπε να πλευρισω την τυπισα..αλλα εκεινη την ωρα ταχα παιξει..σκεφτομουνα μην της ειχα κανει καμμια ρηξη εντερου και ειχα τρεξιματα..και ολα αυτα με πεος μολις 17 εκατοστων..δλδ αμα την πηδουσε κανενας με 20 και βαλε τι θα παθαινε η μικρη ρε τυποι?Τυπε επρεπε να παρεις τηλεφωνο νοσοκομας ωσπου να γινει καλα η μικρη
τυπε τωρα που το λες και ειμαι ψυχραιμος θεωρω οτι εκανα γκαφα..καπως επρεπε να πλευρισω την τυπισα..αλλα εκεινη την ωρα ταχα παιξει..σκεφτομουνα μην της ειχα κανει καμμια ρηξη εντερου και ειχα τρεξιματα..και ολα αυτα με πεος μολις 17 εκατοστων..δλδ αμα την πηδουσε κανενας με 20 και βαλε τι θα παθαινε η μικρη ρε τυποι?
τυπε τωρα που το λες και ειμαι ψυχραιμος θεωρω οτι εκανα γκαφα..καπως επρεπε να πλευρισω την τυπισα..αλλα εκεινη την ωρα ταχα παιξει..σκεφτομουνα μην της ειχα κανει καμμια ρηξη εντερου και ειχα τρεξιματα..και ολα αυτα με πεος μολις 17 εκατοστων..δλδ αμα την πηδουσε κανενας με 20 και βαλε τι θα παθαινε η μικρη ρε τυποι?
τυπε ειδες καμια Βισσυ στα επειγοντα,καναν Ρεμο :S :S :Sτυπε τωρα που το λες και ειμαι ψυχραιμος θεωρω οτι εκανα γκαφα..καπως επρεπε να πλευρισω την τυπισα..αλλα εκεινη την ωρα ταχα παιξει..σκεφτομουνα μην της ειχα κανει καμμια ρηξη εντερου και ειχα τρεξιματα..και ολα αυτα με πεος μολις 17 εκατοστων..δλδ αμα την πηδουσε κανενας με 20 και βαλε τι θα παθαινε η μικρη ρε τυποι?