Επισκέπτης
Έχει γαμήσει κανείς από σας άνδρα με μουνί; Αν ναι περιγράψτε τις εμπειρίες σας!!
Μοιάζει όμως...δεν έχεις...Όπως επίσης και γω,όταν βάζω μερικές φορές τον πούτσο μου ανάμεσα στα μπούτια,μοιάζει σαν να έχω μουνί
Μοιάζει όμως...δεν έχεις...
Τρανσέξουαλ εννοείς...ε πες το καλέ έτσι που τους λες άντρες με μουνι....δεν θα παρεξηγηθουν αν τους πεις τρανσεξουαλ. Έτσι λέγονται.
Υ.Γ. Όχι δεν έχω γαμήσει τρανσέξουαλ γιατί δεν έχω πούτσο...αν είχα όμως?
Ναι αλλά στο νήμα πραγματεύεσαι μουνί... τρανσεξουαλ δεν λέγονται και όσοι έχουν κάνει αλλάγη? Μπερδεύτηκα.Ο συγκεκριμένος είναι τρανσέξουαλ,αλλά δεν άλλαξε τα γεννητικά του όργανα,παρά μόνο τις ορμόνες του ;)
Οκ. με ξεμπέρδεψες...Ναι και αυτοί που έχουν κάνει πλήρη αλλαγή είναι οι τρανσέξουαλ....αλλά μερικοί τρανσέξουαλ αφήνουν τα γεννητικά τους όργανα και αλλάζουν μόνο τις ορμόνες τους ;)
Αλλά έχει και φάση το πράγμα....βλέπεις έναν άντρακλα 2 μέτρα με ξυρισμένο κεφάλι και μούσι...και μόλις τον γδύνεις εκεί που περιμένεις να δεις το καβλί...αντικρίζεις ένα μουνί...ή το ανάποδο μόλις δεις μια γκομενάρα και τη γδύνεις να δεις ένα πούτσο 20 εκατοστά
Μια φορά στο σουπερμάρκετ βλέπω μια μπροστά μου....θεογκόμενα...αλλά θεογκόμενα. Ε λοιπόν δεν φαινόταν καθόλου ότι ήταν τρανσέξουαλ...μα καθόλου. Και όμως ήτανε...διασταυρωμένο και σιγουράκι. είναι από τις περιπτώσεις που λες πραγματικά ότι γεννήθηκε για να είναι γυναίκα... (διασταυρωμένο από την ίδια...χεχεχε)
Διασταυρωμενο απο την ιδιαΑμααααααν τι θυμήθηκα... Μια φορά στο σουπερμάρκετ βλέπω μια μπροστά μου....θεογκόμενα...αλλά θεογκόμενα. Ε λοιπόν δεν φαινόταν καθόλου ότι ήταν τρανσέξουαλ...μα καθόλου. Και όμως ήτανε...διασταυρωμένο και σιγουράκι. είναι από τις περιπτώσεις που λες πραγματικά ότι γεννήθηκε για να είναι γυναίκα... (διασταυρωμένο απο την ιδια ...χεχεχε)
Διασταυρωμενο απο την ιδια
τουλαχιστον το ευχαριστηθηκες ;;;
Απο το χεχε πρεπη να το ευχαριστηθηκε και πολυ καλαΓια να το αναφέρει.... Εσύ τι καταλαβαίνεις??? ;)
Απο το χεχε πρεπη να το ευχαριστηθηκε και πολυ καλα
Αυτός/Αυτή έχει και μουνί και καβλί ταυτόχρονα