Νέα

Άνδρες με μουνί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Έχει γαμήσει κανείς από σας άνδρα με μουνί; Αν ναι περιγράψτε τις εμπειρίες σας!! :)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Πως γίνετε αυτό? άντρας και μουνι? Για κάντο πιο λιανά...

Επισκέπτης
Όπως επίσης και γω,όταν βάζω μερικές φορές τον πούτσο μου ανάμεσα στα μπούτια,μοιάζει σαν να έχω μουνί :2funny:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Όπως επίσης και γω,όταν βάζω μερικές φορές τον πούτσο μου ανάμεσα στα μπούτια,μοιάζει σαν να έχω μουνί :2funny:
Μοιάζει όμως...δεν έχεις... :2funny: :2funny: :2funny:

Τρανσέξουαλ εννοείς...ε πες το καλέ έτσι που τους λες άντρες με μουνι....δεν θα παρεξηγηθουν αν τους πεις τρανσεξουαλ. Έτσι λέγονται.

Υ.Γ. Όχι δεν έχω γαμήσει τρανσέξουαλ γιατί δεν έχω πούτσο...αν είχα όμως? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Μοιάζει όμως...δεν έχεις... :2funny: :2funny: :2funny:

Τρανσέξουαλ εννοείς...ε πες το καλέ έτσι που τους λες άντρες με μουνι....δεν θα παρεξηγηθουν αν τους πεις τρανσεξουαλ. Έτσι λέγονται.

Υ.Γ. Όχι δεν έχω γαμήσει τρανσέξουαλ γιατί δεν έχω πούτσο...αν είχα όμως? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ο συγκεκριμένος είναι τρανσέξουαλ,αλλά δεν άλλαξε τα γεννητικά του όργανα,παρά μόνο τις ορμόνες του ;)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ο συγκεκριμένος είναι τρανσέξουαλ,αλλά δεν άλλαξε τα γεννητικά του όργανα,παρά μόνο τις ορμόνες του ;)
Ναι αλλά στο νήμα πραγματεύεσαι μουνί... τρανσεξουαλ δεν λέγονται και όσοι έχουν κάνει αλλάγη? Μπερδεύτηκα.

Επισκέπτης
Ναι και αυτοί που έχουν κάνει πλήρη αλλαγή είναι οι τρανσέξουαλ....αλλά μερικοί τρανσέξουαλ αφήνουν τα γεννητικά τους όργανα και αλλάζουν μόνο τις ορμόνες τους ;)

Αλλά έχει και φάση το πράγμα....βλέπεις έναν άντρακλα 2 μέτρα με ξυρισμένο κεφάλι και μούσι...και μόλις τον γδύνεις εκεί που περιμένεις να δεις το καβλί...αντικρίζεις ένα μουνί...ή το ανάποδο μόλις δεις μια γκομενάρα και τη γδύνεις να δεις ένα πούτσο 20 εκατοστά :grin: :grin: :grin: :grin:

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ναι και αυτοί που έχουν κάνει πλήρη αλλαγή είναι οι τρανσέξουαλ....αλλά μερικοί τρανσέξουαλ αφήνουν τα γεννητικά τους όργανα και αλλάζουν μόνο τις ορμόνες τους ;)

Αλλά έχει και φάση το πράγμα....βλέπεις έναν άντρακλα 2 μέτρα με ξυρισμένο κεφάλι και μούσι...και μόλις τον γδύνεις εκεί που περιμένεις να δεις το καβλί...αντικρίζεις ένα μουνί...ή το ανάποδο μόλις δεις μια γκομενάρα και τη γδύνεις να δεις ένα πούτσο 20 εκατοστά :grin: :grin: :grin: :grin:
Οκ. με ξεμπέρδεψες...

Ε ναι...παίζουν και αυτά...
Αμααααααν τι θυμήθηκα... Μια φορά στο σουπερμάρκετ βλέπω μια μπροστά μου....θεογκόμενα...αλλά θεογκόμενα. Ε λοιπόν δεν φαινόταν καθόλου ότι ήταν τρανσέξουαλ...μα καθόλου. Και όμως ήτανε...διασταυρωμένο και σιγουράκι. είναι από τις περιπτώσεις που λες πραγματικά ότι γεννήθηκε για να είναι γυναίκα... (διασταυρωμένο από την ίδια...χεχεχε)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μια φορά στο σουπερμάρκετ βλέπω μια μπροστά μου....θεογκόμενα...αλλά θεογκόμενα. Ε λοιπόν δεν φαινόταν καθόλου ότι ήταν τρανσέξουαλ...μα καθόλου. Και όμως ήτανε...διασταυρωμένο και σιγουράκι. είναι από τις περιπτώσεις που λες πραγματικά ότι γεννήθηκε για να είναι γυναίκα... (διασταυρωμένο από την ίδια...χεχεχε)

Αυτό το γελάκι, αφήνει να εννοηθούν πάρα πολλά....... ;) ;) ;)

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
ερμαφρόδιτο εννοεί ο φίλος?? :idiot: :think:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αμααααααν τι θυμήθηκα... Μια φορά στο σουπερμάρκετ βλέπω μια μπροστά μου....θεογκόμενα...αλλά θεογκόμενα. Ε λοιπόν δεν φαινόταν καθόλου ότι ήταν τρανσέξουαλ...μα καθόλου. Και όμως ήτανε...διασταυρωμένο και σιγουράκι. είναι από τις περιπτώσεις που λες πραγματικά ότι γεννήθηκε για να είναι γυναίκα... (διασταυρωμένο απο την ιδια ...χεχεχε)
Διασταυρωμενο απο την ιδια  :think:  :think:
τουλαχιστον το ευχαριστηθηκες ;;;

Επισκέπτης
Man with vagina, Woman with penis...

Funny Joke

What men would do if they had a vagina for a day...

10. Immediately go shopping for zucchini and cucumbers.

9. Squat over a hand-held mirror for an hour and a half.

8. See if they could finally do the splits.

7. See if it's truly possible to launch a ping pong ball 20 feet.

6. Cross their legs without rearranging their crotch.

5. Get picked up in a bar in less than 10 minutes ... BEFORE closing time.

4. Have consecutive multiple orgasms and still be ready for more without sleeping first.

3. Go to the gynecologist for a pelvic exam and ask to have it recorded on video.

2. Sit on the edge of the bed and pray for breasts too.

1. Finally find that damned G-spot.

What women would do if they had a penis for a day...

10. Get ahead faster in corporate America.

9. Get a blow job.

8. Find out what is so fascinating about beating the meat.

7. Pee standing up while talking to other men at a urinal.

6. Determine WHY you can't hit the bowl consistently.

5. Find out what it's like to be on the other end of a surging orgasm.

4. Touch yourself in public without thought as to how improper it may seem.

3. Jump up and down naked with an erection to see if it feels as funny as it looks.

2. Understand the scientific reason for the light refraction which occurs between a man's eyes and the ruler situated next to his member which causes two inches to be added to the final measurement.

1. Repeat number 9......

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom