Καλησπέρα σε όλους!
Πρώτο μνμ αν δε κάνω λάθος και δυστυχώς όχι για καλό.
Νομίζω δε μπορώ να ανοίξω καινούριο thread επειδή δεν έχω 5 μνματα.
Μη το πάρετε ότι λέω ψέματα για κάποιον δήθεν λόγο. Το αναρτώ καθαρά και μόνο για να σας προστατέψω.
Ακούστε τι έπαθα πριν λίγο..
Καλώ που λέτε το παρακάτω μοντελάκι και μου έρχεται μια τσιγγάνα έγκυος 5-6 φορές τουλάχιστον όσο αυτή..
Ξενερωνω που τη βλέπω και της λέω ότι οι φώτο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αγγελία. Δε το παραδέχεται και έλεγε αυτη είναι στις φώτο και όλοι το ξέρουν.. Ότι να ναι. Δώσε μου λέει 120, ενώ είχαμε πει 100 στο τηλ, αλλιώς καλώ τα παιδιά που είναι από κάτω. Σε εκείνη τη φάση λέω αντε πάρε τα να μη γίνει καμιά μλκια. Τα παίρνει και μου κάνει 200 είναι γιατί είναι φουλ! Δε θα έφευγα λέει από το σπίτι μου αν δεν ήταν φουλ! Τρέλα.
Σπαζομαι και γω και της κάνω καλώ την αστυνομία και την καλώ επί τόπου. Καθώς μίλαγα στο τηλ με χτύπαγε! Και μου έσκισε τη μπλούζα! Με γρατζούνισε κιόλας!
Η αστυνομικός από μέσα την άκουγα να λέει στους συναδέλφους Γινεται συμπλοκή!
Κλείνω το τηλ που λέτε ενώ περιμέναμε το περιπολικό και μου κάνει άνοιξε μου να φύγω. Της λέω δώσε μου τα χρήματα που πήρες και φύγε. Με το ζόρι μου δίνει 100 και τα άλλα λεει τα κρατάει για το ταξί. Της λέω δώσε τα όλα αλλιώς δε. Φορτώνει κι άλλο σε εκείνη τη φάση και σπάει το τηλεκοντρόλ! Τελικά μου έδωσε και το εικοσάρικο και της άνοιξα να φύγει. Κατεβήκαμε μαζί κάτω ελπίζοντας να βρω το περιπολικό αλλά ούτε καν. Αυτή άρχισε να φεύγει περπατώντας! Το περιπολικό ήρθε 2-3 λεπτά μετά με τη σειρήνα αναμμένη ενώ αυτή είχε φύγει! Τους είπα τι έγινε και φύγανε.
Σκέφτομαι ότι είμαι τυχερός που δεν είχε μαχαίρι ή που δε βρήκε κάποιο στο σπίτι..
Ευτυχώς που είμαι σε Airbnb..
Εχω ρίξει πολύ γέλιο με την όλη φάση. Ευτυχώς μόνο το τηλεκοντρόλ έσπασε και μου έσκισε καινούργιο μπλουζάκι..
Όταν έσπασε το τηλεκοντρόλ νόμιζα ότι θα έσπαγε τα πάντα...
Εχετε το νου σας όλοι!
Σκεφτείτε μόνοι σας πως θα προφυλαξετε τον εαυτό σας. Μπορώ να σας πω κάποιους τρόπους αλλά θα λέτε ότι έχω άλλους σκοπούς.
Αν θέλει κάποιος να το κάνει αναρτήσει ξεχωριστά ας το κάνει. Ίσως το δει περισσότερος κόσμος έτσι.
Αν το εχει πάθει καποιος άλλος πείτε μου.
Είμαι η Ελλυ, γλυκια μελαχρινη παρουσια 27χρονων και ειμαι στη Θεσσαλονικη.. Εχω σεξυ κορμι με υπέροχα βυζιά και τέλειο κωλαρακι. Απολαμβανω πραγματικά αυτό που κάνω και ψάχνω εναν παθιασμένο και γενναιόδωρο κύριο για να τον κάνω χαρούμενο. Σε περιμένει το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Πάρε με στο...
kanesex.com