λόγω κακής/μέτριας εμπειρίας με Πολίνα ή καλής εμπειρίας με Καρίνα;εγω ψηφιζω Καρίνα παντως
αν θες δώσε καμιά λεπτομέρεια!
θενξ!!
λόγω κακής/μέτριας εμπειρίας με Πολίνα ή καλής εμπειρίας με Καρίνα;εγω ψηφιζω Καρίνα παντως
Μην ασχολείσαι μωρε κ συ... Αστη να παει στην ευχή της ΠαναγιάςΑσε τα γενικολογα και πες επιτελους το τι εγινε!! Δεν μπορουμε να καταλαβουμε αλλιως. Τις χημειες και φυσικες ασ'τες. Και τι θα πει το "οπως τα σχεδιαζες"; Τι ακριβως σχεδιασες δηλαδη; Δωσε ενα παραδειγμα
Tελικα εισαι μεγαααααααααααααααλο παρταλιΣχετικά γ το αν σας ξαναέρθω ,θα ειναι γ καμια εκδρομή πάλι,οχι για συναντησεις.Να μου είστε καλά ομως. θα ήθελα ομως και εγω να έφευγα με τις καλύτερες αναμνήσεις και να μην έβλεπα την ωρα να ξαναερχόμουν,μην νομίζετε,μου είναι στενάχωρο και μένα ολο αυτο. Και πάλι καλά με καταλαβαινουν καποιοι,ειπαν κρίμα π δεν πηγε οπως το ειχα σχεδιασει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι;;;; Ποτέ δεν είπα εγω τετοιο πράγμα σε κανεναν!!! Μα θα μ αρεσε αν με πηρε τοσο όπως λεει,μην γραφονται πράγματα π δεν ειπα
Αδερφέ, αν θέλεις σκασμενες και σκληρές φτέρνες, με ραγιάδες και ελαφρώς κίτρινες, πες μου πριν τις τρίψω με scholl και βάλω κρέμα.Καλημερα, κανας πατουσακιας να προτεινει προθυμη κοπελα με ομορφες πατουσες υπαρχει?
Τι τράβηξες ρε παίχτη!Το 20αρι ας το έδινες στην μαλακισμένη!Θα γλίτωνες το σπάσιμο του τηλεκοντρόλ.Τελικά το μόνο 100% ασφαλές μέρος για κασκαντεριλίκι είναι το outcall σε ξενοδοχείο.Εκεί δεν θα την έπαιρνε να κάνει μαγκιές το κοπούκι.Αλλά και σε incall αμφιβάλλω γιατί θα έκανες καταγγελία στον χώρο.Τέτοιο περιστατικό σε incall δεν έχω ακούσει.Καλησπέρα σε όλους!
Πρώτο μνμ αν δε κάνω λάθος και δυστυχώς όχι για καλό.
Νομίζω δε μπορώ να ανοίξω καινούριο thread επειδή δεν έχω 5 μνματα.
Μη το πάρετε ότι λέω ψέματα για κάποιον δήθεν λόγο. Το αναρτώ καθαρά και μόνο για να σας προστατέψω.
Ακούστε τι έπαθα πριν λίγο..
Καλώ που λέτε το παρακάτω μοντελάκι και μου έρχεται μια τσιγγάνα έγκυος 5-6 φορές τουλάχιστον όσο αυτή..
Ξενερωνω που τη βλέπω και της λέω ότι οι φώτο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την αγγελία. Δε το παραδέχεται και έλεγε αυτη είναι στις φώτο και όλοι το ξέρουν.. Ότι να ναι. Δώσε μου λέει 120, ενώ είχαμε πει 100 στο τηλ, αλλιώς καλώ τα παιδιά που είναι από κάτω. Σε εκείνη τη φάση λέω αντε πάρε τα να μη γίνει καμιά μλκια. Τα παίρνει και μου κάνει 200 είναι γιατί είναι φουλ! Δε θα έφευγα λέει από το σπίτι μου αν δεν ήταν φουλ! Τρέλα.
Σπαζομαι και γω και της κάνω καλώ την αστυνομία και την καλώ επί τόπου. Καθώς μίλαγα στο τηλ με χτύπαγε! Και μου έσκισε τη μπλούζα! Με γρατζούνισε κιόλας!
Η αστυνομικός από μέσα την άκουγα να λέει στους συναδέλφους Γινεται συμπλοκή!
Κλείνω το τηλ που λέτε ενώ περιμέναμε το περιπολικό και μου κάνει άνοιξε μου να φύγω. Της λέω δώσε μου τα χρήματα που πήρες και φύγε. Με το ζόρι μου δίνει 100 και τα άλλα λεει τα κρατάει για το ταξί. Της λέω δώσε τα όλα αλλιώς δε. Φορτώνει κι άλλο σε εκείνη τη φάση και σπάει το τηλεκοντρόλ! Τελικά μου έδωσε και το εικοσάρικο και της άνοιξα να φύγει. Κατεβήκαμε μαζί κάτω ελπίζοντας να βρω το περιπολικό αλλά ούτε καν. Αυτή άρχισε να φεύγει περπατώντας! Το περιπολικό ήρθε 2-3 λεπτά μετά με τη σειρήνα αναμμένη ενώ αυτή είχε φύγει! Τους είπα τι έγινε και φύγανε.
Σκέφτομαι ότι είμαι τυχερός που δεν είχε μαχαίρι ή που δε βρήκε κάποιο στο σπίτι..
Ευτυχώς που είμαι σε Airbnb..
Εχω ρίξει πολύ γέλιο με την όλη φάση. Ευτυχώς μόνο το τηλεκοντρόλ έσπασε και μου έσκισε καινούργιο μπλουζάκι..
Όταν έσπασε το τηλεκοντρόλ νόμιζα ότι θα έσπαγε τα πάντα...
Εχετε το νου σας όλοι!
Σκεφτείτε μόνοι σας πως θα προφυλαξετε τον εαυτό σας. Μπορώ να σας πω κάποιους τρόπους αλλά θα λέτε ότι έχω άλλους σκοπούς.
Αν θέλει κάποιος να το κάνει αναρτήσει ξεχωριστά ας το κάνει. Ίσως το δει περισσότερος κόσμος έτσι.
Αν το εχει πάθει καποιος άλλος πείτε μου.
Katia... με έψαχνες για καιρό, θα το δεις αγάπη μου
6987431722 Μοναδική πανέμορφη κουκλαρα περιμένω να σου χαρίσω ότι δεν έχεις ζήσει μέχρι σήμερα. Έρχομαι στο χώρο σου για τρελές αξέχαστες νύχτες. Τρυφερη, γοητεύτηκη, αισθησιακη με κορμι αγαλματένιο, χωρίς ταμπού και αναστολές. Να είσαι σίγουρος ότι θα περάσεις καλά! Λατρεύω το σεξ και θα ήθελα...kanesex.com
Και στην αστυνομια τι ειπες ακριβως? εφερα μια πουτανα και τωρα θελει να με μαχαιρωσει βοηθεια γιατι θα μου φαει τα λεφτα? θελω λιγο να καταλαβω το σκηνικο.Τι τράβηξες ρε παίχτη!Το 20αρι ας το έδινες στην μαλακισμένη!Θα γλίτωνες το σπάσιμο του τηλεκοντρόλ.Τελικά το μόνο 100% ασφαλές μέρος για κασκαντεριλίκι είναι το outcall σε ξενοδοχείο.Εκεί δεν θα την έπαιρνε να κάνει μαγκιές το κοπούκι.Αλλά και σε incall αμφιβάλλω γιατί θα έκανες καταγγελία στον χώρο.Τέτοιο περιστατικό σε incall δεν έχω ακούσει.
Ε την αλήθεια είπα. Δεν έκανα και κάτι κακό ή παράνομο.Και στην αστυνομια τι ειπες ακριβως? εφερα μια πουτανα και τωρα θελει να με μαχαιρωσει βοηθεια γιατι θα μου φαει τα λεφτα? θελω λιγο να καταλαβω το σκηνικο.
Χαχαχαχα, ελα ρε μλκ, σοβαρα μιλαω, βοηθηστε ρε μαγκες να βρω ενα βιζιτακι με ωραιες πατουσες!Αδερφέ, αν θέλεις σκασμενες και σκληρές φτέρνες, με ραγιάδες και ελαφρώς κίτρινες, πες μου πριν τις τρίψω με scholl και βάλω κρέμα.
Αυτό το βραζιλιάνικο τουμπανακι την Mirella που έχει εδώ και καμιά βδομάδα στο ΕΝ , την έχει πάρει κανείς?
Κάνει και ντουετακι με Breda λέει
τι ειπες ακριβως θελω να πεις............ σε ρωταο γιατι η αστυνομια σε μερικα θεματα ειναι σε φαση "δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο".Ε την αλήθεια είπα. Δεν έκανα και κάτι κακό ή παράνομο.
Θα ντρεπόμουν αν ήμουν σπίτι μου γιατί θα γινόμουν ρεζίλι στους γείτονες αλλά εδώ που δε με ξέρει κανείς δε με ένοιαξε.
Πολύ επικίνδυνο πάντως.
Προσοχή!
Όταν λες κέντρο ανατολικά, μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;Επίσκεψη στην Νεφέλη με δικό της χώρο κέντρο ανατολικά! Ένα ψιλοθεματακι με την καθαριότητα υπάρχει. Στο σεξ κ στην επικοινωνία προσπαθεί κ είναι τίμια. Από εμφάνιση ότι βλέπετε στο νήμα της.
424 το ΠαλιοΌταν λες κέντρο ανατολικά, μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;
Στο τηλ τους είπα ότι κάλεσα ένα call girl και προσπαθεί να με κλέψει, κάτι τέτοιο.τι ειπες ακριβως θελω να πεις............ σε ρωταο γιατι η αστυνομια σε μερικα θεματα ειναι σε φαση "δεν μπορουμε να κανουμε κατι γιαυτο".
γι αυτο και λεγεται "αμεση δραση" για να κανει αντιδραση στην ηδη τρεχουσα δραση!Στο τηλ τους είπα ότι κάλεσα ένα call girl και προσπαθεί να με κλέψει, κάτι τέτοιο.
Μου επιτεθηκε εκείνη τη στιγμή οπότε ακουγόταν η συμπλοκή και οι φωνές της.
Η αστυνομία λειτουργει φαίνεται όταν δουν πως υπάρχει δράση λολ.