Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Έχω εγώ. Έκανα πολλάΓια να της μιλάει έτσι κάποιο λόγο θα έχει...
Ποπ Κορν να σου φέρω...?
Έχω εγώ. Έκανα πολλάΓια να της μιλάει έτσι κάποιο λόγο θα έχει...
Ποπ Κορν να σου φέρω...?
ασχολείσαι όμως και βγάζεις επίθεση.Σιγά μην ασχοληθώ με αυτή την φθηνό πουτανα να κάνω και κλονους . Σαν πολύ δν είναι για την πατσαβούρα βρε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μη λες μεγάλα λόγια "πίπα μουνι κωλο. Τρένο" την έχουν πάρει και κάποιοι με 70 ευρώ.....Καλά της κάνω και έχει ακόμα να ζεισει από μένα τώρα που θα βγω από το σάιτ . Εκεί θα δείτε τι έχει να ζήσει αυτή . Εγώ σε λίγο σταματάω και δν θέλω να σας ξανά δω και πόσο τους μαλακες . Την Αλεξία θα την πάω σε λίγο πίπα μουνι κωλο. Τρένο
Πόσο θα πάει η τιμή...?Παρακαλώ πολύ. Μην θίγετε θέματα αύξησης τιμών.
Θα είχε...ενδιαφέρον να πλακωθείτε, αλλά είναι πονηρός και δεν θα τσιμπήσει.Θα πει τα χειρότερα ρε τωρα αφού αυτόν καζανοβας και όλες η γυναίκα σαβρες γι'αυτό
Η Αλεξία προσωπικά με φοβάται να μου μιλήσει και το ξέρω . Θα με απάντηση σε λίγο ο κωλοπρομοτορας της ο @GetYouBarbara να με απαντήσει . Ξανά λέω να σκεφτεί πολύ καλά το τι θα με απάντηση. Εγώ είμαι πολύ γρήγορη σε όλα
δεν φοβάμαιΗ Αλεξία προσωπικά με φοβάται να μου μιλήσει και το ξέρω . Θα με απάντηση σε λίγο ο κωλοπρομοτορας της ο @GetYouBarbara να με απαντήσει . Ξανά λέω να σκεφτεί πολύ καλά το τι θα με απάντηση. Εγώ είμαι πολύ γρήγορη σε όλα
τα πιστά εγγεγραμμένα μέλη απαιτούν screenshot από αυτή τη συνομιλία .....Τα μνμτα όταν πήρες στο Viber από μένα ,απλά χεστηκες επάνω σου και μαζευτηκες .
ειπες οτι εισαι γρηγορη και εβαλα τον γρηγορο πιστολερο clint eastwood. Βαριεμαι να ΞΑΝΑ ασχοληθω μαζι σου στο κατω κατω θαβεσαι και μονη σου, πως να το πω, δειχνεις ποσο καλη εισαι με αυτα που γραφεις, εχεις και την αλλη την πορδη, νταβα του λιντλ να σε υποστηριζει οποτε μια χαρα εισαι, σουπερ.Κάνε μας μετάφραση βρε
Μλκ βρήκες την χαρά σου με την Αλεξία...ειπες οτι εισαι γρηγορη και εβαλα τον γρηγορο πιστολερο clint eastwood. Βαριεμαι να ΞΑΝΑ ασχοληθω μαζι σου στο κατω κατω θαβεσαι και μονη σου, πως να το πω, δειχνεις ποσο καλη εισαι με αυτα που γραφεις, εχεις και την αλλη την πορδη, νταβα του λιντλ να σε υποστηριζει οποτε μια χαρα εισαι, σουπερ.
Ανορθωγραφε το κάνελι - κανελί μωρη πορδη.Μλκ βρήκες την χαρά σου με την Αλεξία...
Να υποθέσω ότι το ακαποτο γαμησι. πάει τρένο...
Αν γενησετε να μου κρατήσεις ένα κάνελι με βούλες....
Ανορθωγραφε το κάνελι - κανελί μωρη πορδη.
οσο για το ακαποτο που λες, δεν με αφηνει ρε γαμωτο, ειναι κυρια.
Καλυτερα φαλακρος μικροτσουτσουνος που γαμαει σχεδον καθε μερα και βγαζει περισσοτερα απο σενα ΠΑΡΑ νταβας της πλακας που το παιζει ιστορια σε ενα φορουμ και προσπαθει να προωθει γυναικες για να τον κερασουν κανα καφεδακι και να κουτσομπολευει με τις πουτανες του , τους πελατες. πανε τωρα βγες για καφε με καμια απο τις πουτανες σου να σου πει το πως την γαμησε ο πελατης και να σου κερασει κανα καφε και μην ασχολεισαι μαζι μου, φτωχομπινε.Καλύτερα ανορθόγραφος παρά να έχω στην αγκαλιά μου ένα μπάσταρδο και να μην ξέρω από ποιον είναι...
Φτωχέ φαλακρε μικρότσουτσούνε πιάσε τη γωνίτσα σου και κλάψε τώρα...