anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Πάει το μαγαζάκι θα το κλείσεις...Σε λίγο καιρό η Αλεξία θα γίνει η πουτανα μου και θα δουλεύει για την πάρτη μου
Πάει το μαγαζάκι θα το κλείσεις...Σε λίγο καιρό η Αλεξία θα γίνει η πουτανα μου και θα δουλεύει για την πάρτη μου
Έχεις κάποιον τρόπο να φύγει η βρώμα του ασβού...?Λες; Τόσο χάλια είναι ;
μια χαρα ολαΒλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 110 άτομα (32 μέλη και 78 επισκέπτες...
Καλά πάμε έχει λίγες θέσεις ακόμη...
Βρε μουσταλευριά που χάθηκες...?
Να προσέχεις σε ποιες θερμοκρασίες θα την πλένεις όχι με καυτό νερό μην ξεβαψει..Ε κάτι θα κάνω ,θα την ξεπλύνω θα την βάλω και σε γιατρούς δν είμαι σίγουρη ότι ελέγχετε όλα θα γίνουν στην ώρα του με την σειρά .
@Σε λίγο καιρό η Αλεξία θα γίνει η πουτανα μου και θα δουλεύει για την πάρτη μου
Για το δικο σου καλο, κλεισε ενα ραντεβου σε γιατρο, ψυχιατρο για την ακριβειαΕ κάτι θα κάνω ,θα την ξεπλύνω θα την βάλω και σε γιατρούς δν είμαι σίγουρη ότι ελέγχετε όλα θα γίνουν στην ώρα του με την σειρά .
Δόξα τον Θεό έχω μαλλάκια και μπόλικαΝα σε πω μήπως είσαι εκείνος φαλακρακορακας που πέταξα από το κρεβάτι και μετά με εστελνεις βρισιδια . Έλα μάλλον εσύ είσαι . Βάλε μαλλί
Θα έχουμε τελετή παράδοσης παραλαβής?Σας αφήνω με την Αλεξία να κάνετε ότι θέλετε η πόλη της ανοίκει πλέον ολόκληρη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά που δεν έφαγες ξύλο από την Ελένη
Και Μπουφέ από τα χεράκια του Πετρετζίκη...Θα έχουμε τελετή παράδοσης παραλαβής?
ΓάμησεΚαι Μπουφέ από τα χεράκια του Πετρετζίκη...
Σιγα μην πηγαινα στην τρεληΚαλά που δεν έφαγες ξύλο από την Ελένη
Μερικοί γουστάρουν ξύλο. Αν δεν φας, δεν θα μάθεις αν σ αρέσειΣιγα μην πηγαινα στην τρελη
Τι φάση Μ εσένα...?Σιγα μην πηγαινα στην τρελη
Για να της μιλάει έτσι κάποιο λόγο θα έχει...Η αλήθεια είναι εάν ήθελε η Εύα να κάνει "ζημιά" στην Αλεξία ως ανταγωνιστής θα χρησιμοποιούσε έναν κλώνο για να κάνει δυσφήμιση .Θα είχε καλύτερα αποτελέσματα και πιο "αληθοφανή" .
Αυτή η απευθείας επίθεση προς την Αλεξία από το προφίλ της Εύας όντως δεν είναι φυσιολογική .
Όλο το νήμα περιμένει εξηγήσεις.....
μουνοχτυπηθείτε μέχρι τελευταίας σταγόνας....
τι κατάλαβες?Άλλο κατάλαβα
όχι θα περιμένω την είσοδο της Αλεξίας πρώτα...Για να της μιλάει έτσι κάποιο λόγο θα έχει...
Ποπ Κορν να σου φέρω...?