Λοιπόν ας γράψω και εγώ 2 λόγια για τις εμπειρίες μου.
1
Έλενα Εκείνοι που με ξέρουν δεν χρειάζεται να πούμε κάτι!! Όσοι δεν με έχουν γνωρίσει ακόμα αξίζει μια συνάντηση!!! viber:6955959018
kanesex.com
Πολύ καλή περίπτωση σέξι γύρω στα 27 με βυζάρες και μεγάλο κώλο κοκκινομάλλης εκφυλη που γενικά γουστάρει το σεξ, δέχεται σε Airbnb 70 η μια πιστολιά 100 οι 2
2
Σέξι, ευγενική, παιχνιδιάρα όπως ακριβώς με βλέπεις στις φωτογραφίες μου Δέχεται σε διαμέρισμα ψεύτικες φωτογραφίες δεν θα έλεγα ότι αξίζει ψιλοξεπετα 60 ευρώ μια πιστολιά με σχετικά κρεμασμένο σώμα και λίγο προγουλι έχει και μια ακόμα μεγαλοκοπελα για παρτούζες στα 120 δεν το προτείνω
3 Ψάλτη στα 100 1.5 ώρα + ξενοδοχείο κάνει τα πάντα ότι ανωμαλία γουστάρεις αλλά μιλάει πααααρα πολύ και είναι κάπως ενοχλητική.
4 Έλενα που ήταν στις Συκιές 70 η φορά it was ok αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας ωραίο σώμα όμως.
5 Νuru massage Αγίου Δημητρίου 100 μασάζ nuru ή 50 μασάζ προστάτη δεν αξίζει δεν στον παίζει καν και το διαμέρισμα δεν λέει μια
6 Ιρίνα λενκα 70 ευρώ 2 πιστόλες κάνει τα πάντα αλλά δεν αξίζει για 2 λόγους αρχικα μοιάζει με τραβελι από τις πολλές πλαστικές και 2ον καμια καθαριότητα το σπίτι αχουρι κάνει σεξ σε έναν καναπέ και δεν προσφέρει το μπάνιο της για να σκεφτείτε η τύπισσα μου έκανε γλυφοκωλι και δεν με άφησε να μπω στο μπάνιο πριν μου καθάρισε τον κωλο με μαντιλακια και άρχισε να τον γλύφει...
7
Τινα -μαριαννα-Ναταλι !!!
Πέρασμα πριν από καιρό σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης είχε μια κοπέλα τότε 80 ευρώ σχετικά όμορφη αλλά πολύ ξεπετα στα 15 λεπτά με ξεπέραξε και πήρε το 80αρι
Λοιπόν αυτά μααγκες ελπίζω να βοήθησα θα ήταν χρήσιμο να γράφετε και εσείς τις εμπειρίες σας