Κάπτεν Νίκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2022
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Το λει το όνομα ρέ φίλε!!!!! Ψάλτη!!!!!Γιατί σε κάθε ραντεβού σε «ψέλνει» και φεύγεις με πονοκέφαλο !!!
Το λει το όνομα ρέ φίλε!!!!! Ψάλτη!!!!!Γιατί σε κάθε ραντεβού σε «ψέλνει» και φεύγεις με πονοκέφαλο !!!
αληθεια που χαθηκαν αυτα τα καθαρματα?? ο Αζαζελ και ο House???Μονο εσενα και το φιλαρακι σου τον ΑΖΑΖΕΛ..
Δεν διαβάζεις τίποτα καί απλά ρωτάς? Η Ιρινα δεν κάνει anal όλα τά αλλά τά κάνει. Μην απαντάτε σέ αυτούς πού βαριούνται νά διαβάσουν καί μόνο ρωτάνε. Όλα φρουτοκρεμα αλεσμένη τά θέλουν ....Καληνύχτα. .η ιρινα στη στανταρ τιμη κανει cim και anal?τα χρεωνει εξτρα ή δε τα κανει καν?δε θυμαμαι να τα κανει αυτα..δε ειχα ζητησει ομως ετσι και αλλιως...
δεν ειδα που στο μυνημα που παρεθεσα λεει για το αν κανει anal η irinaΔεν διαβάζεις τίποτα καί απλά ρωτάς? Η Ιρινα δεν κάνει anal όλα τά αλλά τά κάνει. Μην απαντάτε σέ αυτούς πού βαριούνται νά διαβάσουν καί μόνο ρωτάνε. Όλα φρουτοκρεμα αλεσμένη τά θέλουν ....Καληνύχτα. .
αληθεια που χαθηκαν αυτα τα καθαρματα?? ο Αζαζελ και ο House?
Ο Azazel είναι απασχολημένος με την συνομωσία των λοιμοξιολογων σε συνεργασία με το Εβραϊκό λόμπι για μόχλευση και χαλιναχωγηση της ελευθερίας.
Ο HoF απ' όσο ξέρω έχει αποσυρθεί από ενεργό δράση.αληθεια που χαθηκαν αυτα τα καθαρματα?? ο Αζαζελ και ο House???
Ωραίος ευχαριστούμε πολύ για την κριτική… θα προσπαθήσω από Δευτέρα να δοκιμάσω και θα σας πω και εγώ την γνώμη μου, φαίνεται δυνατό πάντως !!!Λοιπόν η κοπέλα δέχεται στο διαμέρισμα της κοντά στα δικαστήρια, οι τιμές είναι αυτές που ανέφερα έχει πολύ ωραίο σέξι σώμα με πιασίματα (όχι χοντρή) είναι κοκκινομάλλα και θα είναι στην πόλη για μερικές μέρες ακόμα. Αυτά ξέρω
Εδώ είμαι,αλλά τι να γράψει κανείς όταν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο...αληθεια που χαθηκαν αυτα τα καθαρματα?? ο Αζαζελ και ο House???
Αυτο ξανα πεστοΕδώ είμαι,αλλά τι να γράψει κανείς όταν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο...
καλα αυτο να μου πεις..... απλα να δουμε αν ζειτε τυπε.... πολλα γινονται.... δωστε κανα παρων που κ που... απο τους παλιους μονο ο Φακιρης ειναι εδω...Εδώ είμαι,αλλά τι να γράψει κανείς όταν δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο...
Αυτός είναι που πρέπει να δίνει το παρόν κάθε μέρα,μιας και είναι μπολιασμενος και σε κρίσιμη ηλικία ??καλα αυτο να μου πεις..... απλα να δουμε αν ζειτε τυπε.... πολλα γινονται.... δωστε κανα παρων που κ που... απο τους παλιους μονο ο Φακιρης ειναι εδω...
και εγώ έτσι ξέρω....Ο HoF απ' όσο ξέρω έχει αποσυρθεί από ενεργό δράση.
αυτή είναι ο φίλος που είπε ,οτι την συνάντησε έξω απο το rex αν θυμάμαι καλά και με την κουβέντα κανονισε ραντεβου.....τυπικές και καλές υπηρεσίες για τα 70-80 όπως είπε ο φίλος μας......Γι αυτη ξέρουμε κάτιΣας περιμενω!!! - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Η βασική της έδρα είναι όμως η Γιαννιτσών ....αυτή είναι ο φίλος που είπε ,οτι την συνάντησε έξω απο το rex αν θυμάμαι καλά και με την κουβέντα κανονισε ραντεβου.....τυπικές και καλές υπηρεσίες για τα 70-80 όπως είπε ο φίλος μας......
Δούλεψε και σε paradise studio και στις βίλλες.....
μπορεί αδερφέ....εκτός και αν σταμάτησε και κράτησε μόνο αγγελίες.....που το βλέπω χλωμό.....Η βασική της έδρα είναι όμως η Γιαννιτσών ....
Εγώ πιστεύω ότι ανέβασε αγγελία απλά να μάθουν το τηλέφωνο της πολλοί και νά δει πώς θα πάει. Μόνο από την πιάτσα τί νά βγάλει σέ τρεις τέσσερις ώρες. Θά φανεί άν ο χώρος της είναι το REX.μπορεί αδερφέ....εκτός και αν σταμάτησε και κράτησε μόνο αγγελίες.....που το βλέπω χλωμό.....
ο αζα εδω ειναι μια χαρα...αληθεια που χαθηκαν αυτα τα καθαρματα?? ο Αζαζελ και ο House???
Αυτή τα έχει κάνει τσουρέκια σε τόσα πολλά άτομα που θα έπρεπε να την πάρουν στον Τερκενλή.....Μονο εσενα και το φιλαρακι σου τον ΑΖΑΖΕΛ..