Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.081
- Πόντοι
- 2.266
Μιλαω ασχετα απο την κορονα το πριν και το τωρα το ιδιο ηταν και ειναιΗ διαφορά είναι ότι έχω κορόνα τωρα
Μιλαω ασχετα απο την κορονα το πριν και το τωρα το ιδιο ηταν και ειναιΗ διαφορά είναι ότι έχω κορόνα τωρα
σβησε μερικα μην πεσει ο σερβερ ...Πολλά πμ αδερφέ δεν μπορώ στους πάντες , με χει γαμησει η κορόνα , ας βγουν να μιλήσουν όσοι τους εστειλα
σε καροτσακι να τα βαλεις μην σε πιασει η μεση ...Ο σέρβερ αν πέσει , θα πέσει από το βάρος των αρχιδιων μου , αντέχει ακόμα αρκετα πμ
εισαι πληθωρικος ...Και τι μου φταιει το καροτσάκι ρε φίλε να την πληρωσει ?
Περαστικα φιλε.Που εισαι;χαθηκαμεΕίμαι στη 10+ και ακόμη βήχω, οπότε αντιλαμβάνεσαι...
Thanks μαν, πού να 'μαι, σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι αυτό το διάστημα, πλέον, και στις γιορτές κλεισμένοι ?Περαστικα φιλε.Που εισαι;χαθηκαμε
62+25 πόσο κάνει;Λίγο η πρόσθεση δεν μου βγαίνει. Εκτός και αν δεν ήθελες να γράψεις 87€.
Το συνεχιζεις ε ...εσυ δεν μου ειπες τι δινεις ...?
Το 62 και το 25 ρε τυπε πως βγαινει?62+25 πόσο κάνει;
μου ειπες πριν για κρυφες ...Το συνεχιζεις ε ...
Τα δυο μπουκαλακια νερο ξεχασατε..συν 1 ευρω..Το 62 και το 25 ρε τυπε πως βγαινει?
Η κοπελα παιρνει 70 +30 το χοτελ μην σου πω 40 παμε ηδη στα 100. Συν προφυλακτικα κ λιπαντικο συν παρκινγκ.
Στείλε pm και σε εμένα !!Εχεις pm
Τουλάχιστον στείλε την γυναίκα αυτού που βρίσκει χυσια στο βρακί της ???δεν αντιλεγω μαν..και απορω πως δεν ερχονται πανω μου κανει εντυπωση...για Σαλονικα δηλαδη βλεπω λιγες επιλογες ενω θα επρεπε να υπαρχουν πολυ περισσοτερες..ΓΑΜΙΟΛΕΣ μου φαινεται που δεν ερχονται
Τα προφυλακτικά και το λιπαντικό τα κράτησα από τα δικά της 70 ?. Επίσης το Ρεξ χρεώνει 25 και όχι 30.Το 62 και το 25 ρε τυπε πως βγαινει?
Η κοπελα παιρνει 70 +30 το χοτελ μην σου πω 40 παμε ηδη στα 100. Συν προφυλακτικα κ λιπαντικο συν παρκινγκ.
Τα δυο μπουκαλακια νερο ξεχασατε..συν 1 ευρω..
και καμμια μαστιχα απο το περιπτερο? Αλλα 0.80 λεπτα..
ΡΕ τι ματζιρηδες ειστε εσεις,που θελετε να γαματε κιολας επι χρημασι!!!
Δεν εισαι απλας αν δεν υπολογιζεις τα 3 ευρω προφυλακτικα καιΓεια σου ρε άπλα!
Δεν εισαι απλας αν δεν υπολογιζεις τα 3 ευρω προφυλακτικα και
τα 5 ευρω για το παρκιγκ..
Φυσιολογικος νορμαλ ανθρωπος εισαι..
Αν σου πει καθώς πηγαίνεις να της πάρεις τσιγάρα, σερβιετες και καμιά σοκοφρετα κάντο να γίνεις ακόμα πιο φυσιολογικός.Δεν εισαι απλας αν δεν υπολογιζεις τα 3 ευρω προφυλακτικα και
τα 5 ευρω για το παρκιγκ..
Φυσιολογικος νορμαλ ανθρωπος εισαι..
Εσυ μπορει..καποιοι αλλοι μαλλον σοβαρα τα γραφουν..Αν σου πει καθώς πηγαίνεις να της πάρεις τσιγάρα, σερβιετες και καμιά σοκοφρετα κάντο να γίνεις ακόμα πιο φυσιολογικός.
Και μην τσιμπάς, χαβαλε κάνουμε