Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
σωστο ...τερμα σωστοβαρατε διαφημειση τσαμπα ειναι
σωστο ...τερμα σωστοβαρατε διαφημειση τσαμπα ειναι
Τα κακώς κείμενα επισημαίνουμε,γιατί κάποιες έχουν δυσκολέψει την επικοινωνία μαζί τουςβαρατε διαφημειση τσαμπα ειναι
ε ας μα πει ενα ευχαριστω και αυτη τοσο κοσμο της στειλαμε...Είσαι δίκαιος γενικά,ναι.Έτερον εκάτερον.Είναι λίγες οι καλές περιπτώσεις στην πόλη και ίσως και για αυτό να κάνουν δύσκολη την επικοινωνία.Από την άλλη ας πούμε πιο πιθανό είναι να πετύχεις τον δήμαρχο παρά την Ελένη στο τηλέφωνο
Οπότε η χρυσή τομή (μιας και μιλήσαμε και για τομές?),είναι η ενημέρωση με μέτρο,χωρίς υπερβολές,όταν παρουσιάζεται μια καλή περίπτωση στην πόλη.Ειδικά όταν πρόκειται για νεοεισερχόμενη,για να εμπλουτίζονται οι επιλογές μαςε ας μα πει ενα ευχαριστω και αυτη τοσο κοσμο της στειλαμε...
το ειπα και χθες 1,5 μυριο πολη 5-6 καλες περιπτωσεις αν λεμε ολη την ωρα η ταδε κανει παπαδες κλπ τα δικα μας ματια βγαζουμε
αυτην θα πανε να κλεισουν ολοι (μαζι και οι γυπες επισκεπτες) θα εχει μια ουρα σαν την δεη οταν πληρωνουν συνταξεις και θα μεινεις εσυ στην απεξω
τιποτα δεν θα γινει εδω θα ειμαστε μεχρι το 3014 να γκρινιαζουμε για τα ιδιαΟπότε η χρυσή τομή (μιας και μιλήσαμε και για τομές?),είναι η ενημέρωση με μέτρο,χωρίς υπερβολές,όταν παρουσιάζεται μια καλή περίπτωση στην πόλη.Ειδικά όταν πρόκειται για νεοεισερχόμενη,για να εμπλουτίζονται οι επιλογές μας
ετσι ακριβωςΔν πιστεύω οτι στην Αθήνα οσοι ειναι στο φόρουμ σε αντιστοιχο θεμα δουλεύουν διαφορετικά. Οτι κάνουμε εμεις κανουν κ αυτοι. Ενημερωνουν κ ενημερωνονται.
Η βασική διαφορά ειναι οτι στην Αθήνα εχεις 8 διαφορετικά γραφεια και μονο εδω στο σαιτ εχουμ νημα δικο τους >15 ανεξαρτητες. Πηγαινε εκει περα να το παιξεις ξινη δύστροπη να χεις τουπε και να διαλέγεις τους πελατες. Σε 2 μερες εχεις εξαφανιστεί. Αυτη είναι η διαφορά μας.
Στην Αθήνα οι πελατες οριζουν τους κανονες λογω πληθωρας επιλογων,εδω το αντίθετο
ξερεις καλα γιατι δεν θελουν να γραφουν εδω μεσα ...τιποτα δεν θα γινει εδω θα ειμαστε μεχρι το 3014 να γκρινιαζουμε για τα ιδια
εδω τις καιμε εμεις και οι μονες που δεν φταινε ειναι αυτες (οι περισσοτερες δεν θελουν καν να γραφουμε για αυτες εδω)
Ποιες ειναι οι αξιολογες?βιζιτες υπαρχουν ...και υπαρχουν πολλες ...
καποιες ειναι αξιολογες καποιες οχι γουστα ειναι αυτα ...
λιγο ψαξιμο θελει ...
εψαξες και δεν βρηκες κατι στα γουστα σου ...?Ποιες ειναι οι αξιολογες?
Θελω να διευρυνω τους οριζοντες. Μπας και ξερεις κατι που δεν ξερω. Τζαμπα μιλαω ομως γιατι αερολογιες λενε πολλοι εδω μεσα σαν τον καβαλαρη που ποσταρει μουνια που πηδαει και καλα απο κλειστο κυκλο δεν δινει καμια πληροφορια και τις βρισκουμε μονοι μας.εψαξες και δεν βρηκες κατι στα γουστα σου ...?
Υπάρχουν παρα πολλές κρυφό βίζιτες, με κασέ για λίγους. Αυτό ξέρω πονάει πολλούς αλλα αυτή ειναι η αλήθεια…..!!!Ποιες ειναι οι αξιολογες?
Στειλε ΠΜ με ινφος. Λεφτα υπαρχουν βιζιτες δεν βρισκω.Υπάρχουν παρα πολλές κρυφό βίζιτες, με κασέ για λίγους. Αυτό ξέρω πονάει πολλούς αλλα αυτή ειναι η αλήθεια…..!!!
απο κλειστο κυκλο πηδαω και εγω ....Θελω να διευρυνω τους οριζοντες. Μπας και ξερεις κατι που δεν ξερω. Τζαμπα μιλαω ομως γιατι αερολογιες λενε πολλοι εδω μεσα σαν τον καβαλαρη που ποσταρει μουνια που πηδαει και καλα απο κλειστο κυκλο δεν δινει καμια πληροφορια και τις βρισκουμε μονοι μας.
Εγω ειμαι της φιλοσοφιας αμα μ δωσει το οκ η βιζιτα να δωσο το τηλ της το κανω αν μου πει δεν θελει δεν δινω ινφο. Ετσι θα επρεπε να λειτουργουμε ολοι και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.απο κλειστο κυκλο πηδαω και εγω ....
εδω βμεσα δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσω καμια πληροφορια εσενα και οποιοδηποτε μελος που δεν το γνωριζω προσωπικα ...
πληροφορια απο εμενα θα παρετε μονο αν υπαρχει αγγελια εργαζομενης ...
εκανα τετιου ειδους πασα και εκτεθικα ...Εγω ειμαι της φιλοσοφιας αμα μ δωσει το οκ η βιζιτα να δωσο το τηλ της το κανω αν μου πει δεν θελει δεν δινω ινφο. Ετσι θα επρεπε να λειτουργουμε ολοι και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον.
το κατω απο 30 παιζεται,εγω θα ελεγα και 33-34...αν και λεει πως ειναι φοιτητρια ακομα αλλα δεν το πιστευω!Κάτω από 30,πάνω από 1.70 μου φαίνεται.Δεν τη ζύγισα ?,αλλά έχει juicy σφιχτό σώμα.Οι υπηρεσίες της είναι καλές,χωρίς βιασύνες