Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
εσυ πανε στησου στα τεσσερα και κοιτα αν ερχετε κανεις.Εσυ γιατι τις παρακαλας ρε μπουφο..?
Και την λες στους αλλους...
εσυ πανε στησου στα τεσσερα και κοιτα αν ερχετε κανεις.Εσυ γιατι τις παρακαλας ρε μπουφο..?
Και την λες στους αλλους...
Καλησπέρα, κάποιο link για την Εύα 16;;Ας γράψω και μία ακόμα κριτική γιά την Εύα 16 Συνάντηση χθες σε hotel στην Κρήνη. Όπως πάντα ήρθε με το χαμόγελο στα χείλη. Έχουμε ξανασυναντηθεί οπότε με ξέρει. Μιλήσαμε λίγο καί μετά κατευθείαν μπανακι και άρχισε την τέλεια πιπα της. Μία πιπα από τις καλύτερες που μου έχει πάρει γυναίκα. Μετά στον αγώνα μού έκανε εντύπωση που ενώ είχαμε καιρό να βρεθούμε θυμόταν τί μου αρέσει καί χωρίς να πω τίποτα με απογείωσε. Μιλήσαμε ξανά λίγο και μετά μπανακι και δεύτερος γύρος. Έχει υπέροχο κορμί πού σέ ξεσηκώνει. Πάλι βαθειά πιπα και τελείωμα στα τέσσερα με θέα το όμορφο πίσω σύστημα της. Μπανακι ξανά και λήξη. Χαλάλι τα 80€ πού ζητάει η κοπέλα!!! Τα αξίζει με το παραπάνω. Σίγουρα θα την ξανασυναντησω. Τώρα περιμένω να με πείτε αγαπούλη!!! Άμα περνάς κάπου καλά στην ηλικία μου δέν κάνεις κασκαντεριλίκια. Αυτά.
Καλησπέρα, κάποιο link για την Εύα 16;;
Είναι εκτός πόλης λόγω εορτών. Από το νέο έτος και βλέπουμε.Αδερφέ θα μπορούσες να στείλεις την αγγελία της Βίκυς που λες γιατί εγώ δεν την βρήκα
Αδερφέ θα μπορούσες να στείλεις την αγγελία της Βίκυς που λες γιατί εγώ δεν την βρήκα
Η Ψάλτη ποιο email χρησιμοποιεί αυτό τον καιρό ξέρουμε ?
αν περιμένεις αγκαλίτσες ,φιλάκια και γούτσου γούτσου καταστάσεις ...δεν παίζουν.Η ιρινα λενκα στα του αγώνα αξίζει για επίσκεψη;;
Έχει δική της σελίδα εδώ πιο κάτω φίλε μου. Εύα 16.Καλησπέρα, κάποιο link για την Εύα 16;;
Οπότε πας κάνεις ρίχνει το βόλι και φεύγεις;; δεν παίζει λίγο κατάσταση;αν περιμένεις αγκαλίτσες ,φιλάκια και γούτσου γούτσου καταστάσεις ...δεν παίζουν.
Δεν θα πώ δεν είναι καλή ,απλά είναι μια τύπική επίσκεψη......
100€ συν hotel Οι φωτο λίγο πειραγμένες.Ας απανταει κ την ωρα που με τσιμπουκωνει , it's fine by me (να βγάλουμε κανα γουστο). Ειναι ομως αυτη στις φωτο? Επισης τι κόστος εχει?
ναι φιλε ετσι, στα μπουρδελα-στουντιο πιο ανετα γαμας παντως.Οπότε πας κάνεις ρίχνει το βόλι και φεύγεις;; δεν παίζει λίγο κατάσταση;
Τουλάχιστον αξίζει στον αγώνα;;ναι φιλε ετσι, στα μπουρδελα-στουντιο πιο ανετα γαμας παντως.
Ο μονος κριτης γιαυτο ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος. Περι ορεξεως...Τουλάχιστον αξίζει στον αγώνα;;
Ρε φίλε έχουν γραφτεί σελίδες ολόκληρες γιά την κοπέλα καί γιά τά καλά καί καί τα μείον τής.!!! Εσύ θά αποφασίσεις!!! Άλλοι πέρασαν καλά καί άλλοι γράφουν τί δέν τούς άρεσε. Δέν θά σού τόν κρατάμε κιόλας γιά νά γαμήσεις!!!Τουλάχιστον αξίζει στον αγώνα;;
Θεωρώ απίθανο να μην έχει πάει κάποιος,από τη στιγμή ειδικά που ορισμένοι είχαν εκφράσει την πρόθεση τους.Δε χρειάζεται να γράψουν λεπτομέρειες που να φωτογραφίζουν τον εαυτό τους.Ας γράψουν σε γενικές γραμμές για την εμφάνιση,τη συμπεριφορά και τη συμμετοχή της.Να μη ζητάμε μόνο πληροφορίες,να δίνουμε κιόλαςΜε Βαλεντινα23 δοκίμασε κάνεις? Αξίζει τώρα που λείπει η Ελένη?
Τι κάθεσαι κ ασχολήσε οι περισσότεροι καινούργιοι κάνουν εγγραφή μόνο κ μόνο επειδή θέλουν να μάθουν για κάποια κ μετά την κάνουν λουιςΘεωρώ απίθανο να μην έχει πάει κάποιος,από τη στιγμή ειδικά που ορισμένοι είχαν εκφράσει την πρόθεση τους.Δε χρειάζεται να γράψουν λεπτομέρειες που να φωτογραφίζουν τον εαυτό τους.Ας γράψουν σε γενικές γραμμές για την εμφάνιση,τη συμπεριφορά και τη συμμετοχή της.Να μη ζητάμε μόνο πληροφορίες,να δίνουμε κιόλας
Χωρίς να με θεωρώ ειδήμων, όποτε έχω πάει κάπου έχω γράψει 2-3 πραγματάκια, δεν χρειάζονται σεντόνια και κριτικές, μια απλή αναφορά στο thread, Να υπάρξει ένα interaction με τους υπόλοιπους...Θεωρώ απίθανο να μην έχει πάει κάποιος,από τη στιγμή ειδικά που ορισμένοι είχαν εκφράσει την πρόθεση τους.Δε χρειάζεται να γράψουν λεπτομέρειες που να φωτογραφίζουν τον εαυτό τους.Ας γράψουν σε γενικές γραμμές για την εμφάνιση,τη συμπεριφορά και τη συμμετοχή της.Να μη ζητάμε μόνο πληροφορίες,να δίνουμε κιόλας