Απολογισμός 2021 έχουμε και λέμε :
1) Iρινα/Λενκα : Πολύ εύκολη και καλή επικοινωνία και σε πάρα πολύ καλή περιοχή ο χώρος της. ΟΜΩΣ όταν έφτασα εκεί και την είδα έκανα μεταβολή και εφυγά. Το προσωπο της είναι υπερβολικά ''πειραγμένο'' σε σημείο που τραβελοφέρνει. Για εμένα το πρόσωπο είναι πολύ σημαντικός παράγωντας. Οσοι δεν έχετε θέμα λογικά θα περάσετε καλά γιατί όλο το υπόλοιπο σώμα φαινόταν ΦΩΤΙΑ.!!
2) Νίκη/Νικόλ βουλγάρα : Και αυτή καλή επικοινωνία και σε καλή περιοχή σχετικά. Η συγκεκριμένη θεωρώ πως αν ήταν πιο όμορφη θα ήταν με διαφορά η καλύτερη επιλογή. Έχει πάρα πολύ καλές υπηρεσίες , δεν σε ξεπετάει , κάνει ότι της ζητήσεις και σε τιμές σχεδόν χώμα. ΑΛΛΑ αντικμειμενικά δεν είναι όμορφη , ειδικά στο σώμα και ειδικότερα η κοιλία της που έχει ξεφύγει. ΟΜΩΣ καθαρά και μόνο λόγο υπηρεσιών πιθανόν να την ξανα προτιμούσα.
3) Ζωή 50άρα : Καλή επικοινωνία και σε εύκολα προσβάσιμο ξενοδοχείο. Εδώ έχουμε την μεγάλη ανατροπή. Είχα διαβάσει κατεβατά ολόκληρα και σελίδες να την αποθεώνουν κάτι που ο ίδιος δεν κατάλαβα όταν την επισκεφτηκα. Είναι απλά ΟΚ. Φυσιολογικές προς μέτριες υπηρεσίες ( σε εμένα τουλάχιστον) , και μια φυσιολογική προς καλούτσικη εμφάνιση ( αν εξαιρέσεις τις Βυζάρες της που είναι όντως πολύ δυνατές) Προς θεού δεν λέω ότι ήταν κακή επιλογή και πιθανόν κάποια στιγμή να ξανά πήγαινα ΟΜΩΣ δεν ήταν σίγουρα αυτο που περίμενα μετα απο τόσους επαίνους.
Αυτά τα λίγα απο μένα για να βάλω και εγώ σαν καινούργιος το λιθαράκι μου. Αν έχετε να προτείνετε κανένα δυνατό duo για τις γιορτές θα το εκτιμούσα αφάνταστα.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!