Διαγραμμένο μέλος 206286
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2021
- Like
- 1.220
- Πόντοι
- 201
ανδρομεδα 40 και το βρισκω πολυ ακριβωRex 25 Ωκεανις 30 Ανδομεδα δν ξερω.
ανδρομεδα 40 και το βρισκω πολυ ακριβωRex 25 Ωκεανις 30 Ανδομεδα δν ξερω.
off topic, αλλά πώς πάτε ανδρομεδα ρε μαγκες? κεντρο καρακεντρο. δεν φοβαστε?ανδρομεδα 40 και το βρισκω πολυ ακριβω
τι να φοβηθουμε?εκτος αμα εισαι παντρεμενος...αλλιως τι σε νοιαζει?off topic, αλλά πώς πάτε ανδρομεδα ρε μαγκες? κεντρο καρακεντρο. δεν φοβαστε?
τι να φοβηθουμε?εκτος αμα εισαι παντρεμενος...αλλιως τι σε νοιαζει?
οχι ολος ο κυκλος σιγουρα...το εχω πει σε καποιο κοσμο...δηλαδη βγηκε πανω στη συζητηση...οι περισσοτεροι αντρες τις παρεας οχι μονο δε τους πειραξε αλλα πολλοι μου ζητησαν πληροφοριες...οκ.. οπως το βλεπει κανεις... και παντρεμενος να μην εισαι.... ξερει δλδ ολος ο κυκλος σου οτι γαμας πουτανες σε ξενοδοχεια και εισαι τοσο ανετος?
οκ... αρκετά προχωρημένο approach για τα δικά μου standards xaxa το ληγω εδω γιατί θα ξεφυγει η συζήτηση!οχι ολος ο κυκλος σιγουρα...το εχω πει σε καποιο κοσμο...δηλαδη βγηκε πανω στη συζητηση...οι περισσοτεροι αντρες τις παρεας οχι μονο δε τους πειραξε αλλα πολλοι μου ζητησαν πληροφοριες...
τωρα οι πιο πολλες γυναικες το πηραν στραβα...με καταδικασαν καποιες..αλλες σοκαριστηκαν ή εκαναν τις σοκαρισμενες...αλλες δε τις πειραξε και τοσο....αλλα συχνα πυκνα μονες τους με ρωταν για το τι ακριβως κανω ποσα δινω..ποσο ομορφες ειναι οι κοπελες..που τις βρισκω...γιατι δε θελω σχεση...και γενικα πολλες λεπτομερειες
για παραδειγμα μονες του καποιες επανερχονται στη συζητηση με ρωταν στα καλα καθουμενα τι εκανα το Σ/Κ και αν περασα καλα εκει που ημουν...
Το Rex και το Ωκεανις δεν ζηταει τιποτα.Ταυτοτητες - ονοματα ζητανε αυτα?
Ψαχνομαι για Ευα που δεν εχει δικο της χωρο.
Μπράβο ρε φίλε που το λες γιατί στην Ελλάδα θέλει κότσια. Θυμάμαι κάποτε Αυστρία φοιτητές και μια γκομενα μου έλεγε ότι όλοι πι συμφοιτητές της πηγαίνουν σε σπίτάκια όσοι δεν έχουν σχέση και το έβρισκαν όλες πολύ φυσικό. Με είχε σοκάρει τότε πόσο μπροστά ήταν οι αυστριακές σε σχέση με τις Ελληνίδεςοχι ολος ο κυκλος σιγουρα...το εχω πει σε καποιο κοσμο...δηλαδη βγηκε πανω στη συζητηση...οι περισσοτεροι αντρες τις παρεας οχι μονο δε τους πειραξε αλλα πολλοι μου ζητησαν πληροφοριες...
τωρα οι πιο πολλες γυναικες το πηραν στραβα...με καταδικασαν καποιες..αλλες σοκαριστηκαν ή εκαναν τις σοκαρισμενες...αλλες δε τις πειραξε και τοσο....αλλα συχνα πυκνα μονες τους με ρωταν για το τι ακριβως κανω ποσα δινω..ποσο ομορφες ειναι οι κοπελες..που τις βρισκω...γιατι δε θελω σχεση...και γενικα πολλες λεπτομερειες
για παραδειγμα μονες του καποιες επανερχονται στη συζητηση με ρωταν στα καλα καθουμενα τι εκανα το Σ/Κ και αν περασα καλα εκει που ημουν...
κοιτα δε καθομαι δεξια αριστερα να το λεω γιατι απλα το θεωρω cringe να μιλας ετσι απλα για τη σεξουαλικη σου ζωη...απλα ειχε τυχει να με ρωταν συνεχεια γυναικες πανω σε μια συζητηση ερωτησεις σχετικα για τη σεξουαλικη μου ζωη του τυπου ποια ηταν η τελευταια φορα που εκανα σεξ και τετοια και πιο πριν με ρωτουσαν αν θελω σοβαρη σχεση για να με γνωρισουν σε μια φιλη τους αρα μαλλον με testaran η κατι τετοιο...Μπράβο ρε φίλε που το λες γιατί στην Ελλάδα θέλει κότσια. Θυμάμαι κάποτε Αυστρία φοιτητές και μια γκομενα μου έλεγε ότι όλοι πι συμφοιτητές της πηγαίνουν σε σπίτάκια όσοι δεν έχουν σχέση και το έβρισκαν όλες πολύ φυσικό. Με είχε σοκάρει τότε πόσο μπροστά ήταν οι αυστριακές σε σχέση με τις Ελληνίδες
Να μου αρεσει τη ακριβως το οτι ηταν και καλα σε ραντεβου στο Ανδρομεδα και την περιμενα απο εξω να κατεβει και μου ηρθε απο αλλου και μου ελεγε και μαλακιες οτι ειμαι περιεργος και αλλα τετοια κι εμεινα μαλακας,το οτι πηραμε δωματιο κι οταν εβγαλε τα παπουτσια της τα ποδια της βρωμουσαν ειχαν φουσκαλες και δε σκεφτηκε καν να παει να τα πλυνει,το οτι δε φιλουσε,το οτι την εγλυφες και ελεγε γαργαλιεμαι,το οτι δινει πατο και σουβγαζει τη πιστη μεχρι να της το βαλεις απο 100 την ωρα στις 2 πιστολιες το ελειξα στι μια στα 50 γιατι ηταν αθλια,το οτι η πιπα της ειναι ποιο αθλία απο τις αθλιες, το οτι ειναι ποιο γεματη απο τις φωτο τις στο ινστα η το οτι αν την παρεις και γραψεις στο bou θα σου στειλει μηνυμα στο viber και θα σου λεει μαλακιες ποιο απο ολα αυτα να μου αρεσει για πες?????για να την λες παρταλι, μαλλον δε σου αρεσε οταν την πηρες, ε;
Γιατι ρε τυπε θα μας εκτελεσει κανενας?off topic, αλλά πώς πάτε ανδρομεδα ρε μαγκες? κεντρο καρακεντρο. δεν φοβαστε?
τσεκ πμΝα μου αρεσει τη ακριβως το οτι ηταν και καλα σε ραντεβου στο Ανδρομεδα και την περιμενα απο εξω να κατεβει και μου ηρθε απο αλλου και μου ελεγε και μαλακιες οτι ειμαι περιεργος και αλλα τετοια κι εμεινα μαλακας,το οτι πηραμε δωματιο κι οταν εβγαλε τα παπουτσια της τα ποδια της βρωμουσαν ειχαν φουσκαλες και δε σκεφτηκε καν να παει να τα πλυνει,το οτι δε φιλουσε,το οτι την εγλυφες και ελεγε γαργαλιεμαι,το οτι δινει πατο και σουβγαζει τη πιστη μεχρι να της το βαλεις απο 100 την ωρα στις 2 πιστολιες το ελειξα στι μια στα 50 γιατι ηταν αθλια,το οτι η πιπα της ειναι ποιο αθλία απο τις αθλιες, το οτι ειναι ποιο γεματη απο τις φωτο τις στο ινστα η το οτι αν την παρεις και γραψεις στο bou θα σου στειλει μηνυμα στο viber και θα σου λεει μαλακιες ποιο απο ολα αυτα να μου αρεσει για πες?????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι ρε τυπε θα μας εκτελεσει κανενας?
Μηπως αυτες που σε ρωτανε ψαχνονται για κανα εξτραδακι στο λεω βαση προσωπικης εμπειριαςοχι ολος ο κυκλος σιγουρα...το εχω πει σε καποιο κοσμο...δηλαδη βγηκε πανω στη συζητηση...οι περισσοτεροι αντρες τις παρεας οχι μονο δε τους πειραξε αλλα πολλοι μου ζητησαν πληροφοριες...
την βουλγαρα με την κοιλια νταουλι λες?Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω απεγνωσμένα την εξαφανισμένη ανεξάρτητη Νίκη. Το τηλέφωνό της δεν λειτουργεί πλέον. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;
Όχι. Το 21χρονο ελληνικό πιπινι που λίγοι γνώρισαν.την βουλγαρα με την κοιλια νταουλι λες?
βαση των λεγομενων τους ειναι σοβαρες κοπελες που κανουν σοβαρες σχεσεις μονο...Μηπως αυτες που σε ρωτανε ψαχνονται για κανα εξτραδακι στο λεω βαση προσωπικης εμπειριας
α καταλαβαΌχι. Το 21χρονο ελληνικό πιπινι που λίγοι γνώρισαν.
Εγω αν ημουν στη θεση σου μεταξι αστειου και σοβαρου θα εκανα μια προταση να δω αντιδρασειςβαση των λεγομενων τους ειναι σοβαρες κοπελες που κανουν σοβαρες σχεσεις μονο...
τωρα που το λες δεν αποκλειετε ομως γιατι ετσι και αλλιως πανω κατω αφραγκες ειναι και αυτο ετσι εξηγει το καημο τους να μαθουν τι ακριβως κανω και που τις βρισκω
απο την αλλη αυτες οι γυναικες δεν ειναι ασχημες αλλα σιγουρα δε μπορουν να φτασουν την ουκρανιδα call girl...
οποτε και στο κλαρι να εβγαιναν δε θα εβγαζαν και πολλα...