Έχει πάρει κανένας υπηρεσίες απο το παρακάτω Σιτε;;;
Είναι έμπιστο;;;;
Είναι έμπιστο;;;;
ΜΕ 100 ευρώ που ζητάει κανονικά θα πρέπει να σου κάνει και τη καραγκούνα....Θεια Μαρθα εχει παρει κανενας; https://kanesex.com/erotikes-ypires...eis-gia-oloys-toys-roloys-6943273716_i1290256
Πες μας οτι παντρευεσαι!!Καλημέρα ετοιμάζω ένα μπάτσελορ τέλος του μηνα έχετε καμία καλή πρόταση θέλουμε 3 γκόμενες για κανένα 4ωρο.... ευχαριστώ πολύ οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη
Όχι ακομαΠες μας οτι παντρευεσαι!!
η ΠΟΛΗΝΑ Τσεχα. 6980903344
Είμαι η ΠΟΛΗΝΑ από Τσεχία. Έχω χώρο δικό μου χορό στο κέντρο της πόλης η Ερχουμαι στο χώρο σου και στο Ξενοδοχείο. 100 εύρο η 1 ώρα, δύο εκτόνωσης. Για τον χώρο μου πρόγραμμα ειναι; 50 ευρώ για 30 λέπρα μια εκτόνωση 100 ευρώ για 1 ώρα, 2 εκτόνωσης Ελεύθερο στοματικό με τελείωμα ; στόμα...kanesex.com
Καλημέρα γνώμη για Μαργο; Ξέρει κανείς, από εμφάνιση και ηλικία πως είναι ;
Φιλε μου επειδη εισαι νεος πρεπει να ξερουμε τα γουστα σου για να βοηθησουμε. Αμα θες καντο λιγο πιο αναλητικο και πιστευω τα παιδια να βοηθησουν.Παιδια ειμαι νεος εδω και ψαχνω για κοπελα με καλες υπηρεσεις. Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω!!!
Φίλε δεν έχω εμπειρεία από call girl. Δέν με ενδιαφέρει να είναι πιτσιρίκα η κοπέλα αλλα να έχει καλές υπηρεσείες. Να μην κάνει ξεπετα. Μπορειτε να βοηθείσετε?Φιλε μου επειδη εισαι νεος πρεπει να ξερουμε τα γουστα σου για να βοηθησουμε. Αμα θες καντο λιγο πιο αναλητικο και πιστευω τα παιδια να βοηθησουν.
Τι λέει μια σελίδα πίσω;Μια σελίδα πίσω
Καλησπέρα φίλοι.
Ψάχνω για κανένα ντουέτο για σήμερα.
Έψαξα τις σελίδες αλλά δεν βρήκα κάτι. Τουλάχιστον που να ισχύει ακόμα.
Θυμάμαι έκανε η Βίκυ... Δεν έχω πλέον νούμερο(Αν κάποιος μπορεί και θέλει ας μου το στείλει)
Ούτε σε αγγελία βρήκα κάτι. Οι πιο έμπειροι καμμία πρόταση;;;
Η δεύτερη που είναι μαζί της είναι η Άννα;Να την η Βίκυ
Εμφανισιμες κοπελες-ερωτικο μασαζ
Κοπελες απο ανατολικη θεσσαλονικη και κεντρο 27-29 ετων. πληροφοριες στην περιγραφη του προφιλ μου.Διαθεσιμες απο 1 Ιουνιουkanesex.com
Να την η Βίκυ
Εμφανισιμες κοπελες-ερωτικο μασαζ
Κοπελες απο ανατολικη θεσσαλονικη και κεντρο 27-29 ετων. πληροφοριες στην περιγραφη του προφιλ μου.Διαθεσιμες απο 1 Ιουνιουkanesex.com
Δεν ξέρω, αλλά πλέον πρέπει να δώσουμε συνέντευξη λες και θα μας προσλάβει κάποια Big 4 εταιρεία ορκωτών λογιστών.Η δεύτερη που είναι μαζί της είναι η Άννα;
Υποτίθεται για εχεμύθεια και σοβαρότητα. Εκεί θα της δώσω δίκιο.Γιατί μόνο άνω των 40? Για να μην κουράζονται;
μπορεί να είναι φοιτήτρια στο χημικό οπότε δεν χαμπαριαζει από ορθγραφίαΗ άποψή μου είναι ότι είναι αναλφάβητη.....