Η Ευα φιλε ειναι Θεσσαλονικη και ανεβασε και αγγελια σημερα. Απο που κι ως που ειναι εκτως?
Εντάξει μην μας δείρεις κιόλας, χθες μιλήσαμε και μου είπε είναι έξω
Η Ευα φιλε ειναι Θεσσαλονικη και ανεβασε και αγγελια σημερα. Απο που κι ως που ειναι εκτως?
Ελα ρε φιλε!! Δεν το ειπα ετσι!! Απλα επειδη εκλεισα για σημερα την ρωτησα αν δουλευει τελικα και μου ειπε κανονικα. Διαβασα αυτο πυ εγραψες και αναρωτηθηκα .Εντάξει μην μας δείρεις κιόλας, χθες μιλήσαμε και μου είπε είναι έξω
Ελα ρε φιλε!! Δεν το ειπα ετσι!! Απλα επειδη εκλεισα για σημερα την ρωτησα αν δουλευει τελικα και μου ειπε κανονικα. Διαβασα αυτο πυ εγραψες και αναρωτηθηκα .
Ττπ το ιδιαίτερο φίλε.. σώμα λεπτό στεγνό χωρίς βυζί.. πρόσωπο άστα να πάνε.. κ υπηρεσίες κάτω του μετρίου! Σε δικό της χώρο καθως νοικιάζει διάφορα στούντιο.. έχει κ αγγελία ως καυλιάρα πουτανα.Καλησπέρα συναγωνιστές. Καμία γνώμη για εδώ:
SEXY πουτάνα πολυτελείας
Είμαι μια λαμπερή παρουσία, που όμως μπορεί να μεταμορφωθω σε αυτό που θέλουν όλοι οι άντρες, δηλαδή σε μια πουτάνα πολυτελείας στο κρεβάτι! Κάνω anal sex ! υπόσχομαι δυνατές συγκινήσεις. Κάνε μου σεξ σήμερα, +306988232595 μέσω της εφαρμογής VIBER monokanesex.com
Φιλε αν διάβασες τά σχόλια μου θα κατάλαβες οτι η Ευα είναι στανταράκι μου και δν θέλω να κάνω κριτικη γτ θα φανεί οτι προμοτάρω. Θα σου πώ όμως τί με έκανε να την κάνω στανταράκι μου. Πρώτον η καθαριώτητα της ( μπανιο σχολαστηκο πριν, αναμεσα και στο τέλος). Το οτι συμφωνησεις μαζί της θα το κάνει. Η τελεια βαθειά πιπα που κανει. Η συνεπεια της και γενικα το λουκ της που δεν ειναι αδιαφορο και η συμετοχη της στον αγωνα που ειναι αριστη.Ok, sorry και από μένα! Μάλλον θα ήταν μόνο για χθες αυτό που μου είπε. Οπότε μετά την συνάντησή σας περιμένουμε και ενημέρωση
για την γνωστη Ευα λες; κωλο δινει η το εκοψε;Φιλε αν διάβασες τά σχόλια μου θα κατάλαβες οτι η Ευα είναι στανταράκι μου και δν θέλω να κάνω κριτικη γτ θα φανεί οτι προμοτάρω. Θα σου πώ όμως τί με έκανε να την κάνω στανταράκι μου. Πρώτον η καθαριώτητα της ( μπανιο σχολαστηκο πριν, αναμεσα και στο τέλος). Το οτι συμφωνησεις μαζί της θα το κάνει. Η τελεια βαθειά πιπα που κανει. Η συνεπεια της και γενικα το λουκ της που δεν ειναι αδιαφορο και η συμετοχη της στον αγωνα που ειναι αριστη.
Δν ξερω φιλε!!! Μιλας μαζι της και οτι συμφωνησετε το κανει.για την γνωστη Ευα λες; κωλο δινει η το εκοψε;
η ψαλτη ειναι100€ η ώρα λέειΜόνο σε δικό σου χώρο
Μόνο σε δικό σου χώρο εμφανίσιμη Ελληνίδα.. Περιμένω μνμ στο vaswsexy@gmail.com.. Μόνο με δωράκι..kanesex.com
Χωρίς πρωκτικό και τελείωμα στο πρόσωπο
Έχει τιμηθεί από κάποιον;
γτ νευριαζετε συναδελφοι ? παντως για μενα δε το πε. για αλλους το πε και μου ανεφερε και νικςΓια να στο πει εσένα όλο κ καμία μπόχα θα της ήρθε συνάδελφε
παντως για μενα δεν το πε... παιδες πλενομαστε λεμε !Άς την έβαζες να μυρίσει τα χνωτα
Καλά πως ήξερε nicknames? Κάποιος πρέπει να είναι πολύ φελλός για να πει σε εκδιδόμενη ότι γράφει κριτικές + ποιος είναι.γτ νευριαζετε συναδελφοι ? παντως για μενα δε το πε. για αλλους το πε και μου ανεφερε και νικς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
παντως για μενα δεν το πε... παιδες πλενομαστε λεμε !
Σώπα, υπάρχουν και τέτοιοι;!; Πέφτω απ’ τα σύννεφα…Φελλοί δεν είναι προμοτορακια είναι με αντάλλαγμα καλές υπηρεσίες και τιμές οι γυφτοι
Γιατι νομιζεις το τρολ πηγε εδω λεει οτι η πουτανα του ειπε και nicknames ποιο fake πεθανειςΓια να στο πει εσένα όλο κ καμία μπόχα θα της ήρθε συνάδελφε
Το λέει στη νύφη να το ακούσει η πεθερά έλεγαν οι σοφοί ημων προγονοί μαςγτ νευριαζετε συναδελφοι ? παντως για μενα δε το πε. για αλλους το πε και μου ανεφερε και νικς
παντως για μενα δεν το πε... παιδες πλενομαστε λεμε !
40 χρονων ειναι χρονια στο κουρμπετι λες να μην εχει καταλαβει ποιοι ειναι ποιοι? αυτο μου ειπε αυτο σας λεωΚαλά πως ήξερε nicknames? Κάποιος πρέπει να είναι πολύ φελλός για να πει σε εκδιδόμενη ότι γράφει κριτικές + ποιος είναι.
Ξέχασες το γλυκούληςαρε βρωμιαρη πανε κανε κανα καθαρισμο και μετα μιλα σε μενα. εγω φταιω που ενημερωσα . και αν θες να ξερεις ειμαι βοηθος οδοντιατρου
εσυ πρεπει να σαι κανενας χοντρος που σου ριχνουν ολοι ακυρο ? πεσατε να με φατε παλι επειδη ειμαι καθαρουλης και νοστιμουλης