anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
με η χωρις τα καλοκαιρια ...?Η Ψάλτη είναι 30αρα;
με η χωρις τα καλοκαιρια ...?Η Ψάλτη είναι 30αρα;
ρε φιλε αυτο το βυζι με ξενερωσε φουλ πολυ πετρα
για να αποκαταστησω την αληθεια επειδη καποιοι ειπανε οτι ειναι χοντρη και μουφα κατσε να σου συμπληρωσω μια πιο εκτεταμενη κρικτικη..Συνάντηση με την Εμέλια.
Μία ώρα 100 με 2 εκτονώσεις,+30 για πρωκτικό.
Δέχεται φιλιά στο στόμα, δάχτυλα,χύσιμο στόμα,πρόσωπο,σώμα,δεν λέει όχι.
Αντέχει σε γρήγορους ρυθμούς.Το γουστάρει αυτό που κάνει!Την ιδρώνει την φανέλα!
Αυτή από πάνω έχυσε 2 φορές!
Μέχρι και το τελευταίο λεπτό τα έδινε όλα,προσπαθούσε να με κάνει να χύσω!
Μέχρι αύριο θα είναι σε σπίτι στην Αγγελάκη,μετά θα αλλάξει.
Αξίζει 100%!
https://kanesex.com/erotikes-ypires...s-apo-gynaikes/new-emelia-6982785400_i1323408
ουτε τσατσα εχει ουτε γραφειο ειναι...απλα την εξυπηρετουσα μια φιλη μεχρι να τακτοποιηθει...πλεον ειναι σε σπιτι δικο της και μονη της!!σορυ ειναι σε σπιτι και εχει τσα2 ;;
Ποια απ' όλες;;Έχει δοκιμάσει κανεις αυτό εδώ παιδιά; Αν είναι αληθινή λέω να δοκιμάσω.
Σωστός ο παίχτης ;)για να αποκαταστησω την αληθεια επειδη καποιοι ειπανε οτι ειναι χοντρη και μουφα κατσε να σου συμπληρωσω μια πιο εκτεταμενη κρικτικη..
λοιπον εχουμε και λεμε...
προσωπο σπασμενο προς αδιαφορο γυρω στα 35..
σωμα.
1μισαρη βυζακι με ρογα καγκελο
πολυ καλες αναλογιες ως προς το σωμα της
κωλαρακι πεταχτο
ποδια λεπτα και μεση λεπτη..
γενικα βλεποντας το προσωπο δεν σου γεμιζει το ματι οτι θα εχει πολυ ωραιο σωμα,εκει που λες την πατησα τσουπ σου πεταει το σωμα εξω και πατσιζεις
υπηρεσιες...
θα σας συμβουλευα να μην παρετε το πρωκτικο καθως δεν της αρεσει καθολου και ποναει,σε σημειο να μην θελεις να της τον βαλεις αλλο...οποτε το 100αρικο για τα υπολοιπα ειναι παρα πολυ εντιμο
τελειωνεις οπου θελεις και ειδικα λαρρυγγι(το ευχαριστιεται)και τα καταπινει(χωρις χρεωση)
δαχτυλα παντου
γλυψιμο οπου σας κανει καφει και το γουσταρει..
φιλαει παρα πολυ ωραια
της αρεσει το καβαλημα
μετα το σεξακι της αρεσουν οι αγκαλιες και τα φιλια!!
οποτε το 100αρικακι δεν θα το κλαψετε...οχι ομως για 130 με κωλο γιατι θα το μετανιωσετε... δεν μιλαει ελληνικα...μονο αγγλικα και ρωσικα....
δηλαδη τι φαση; ουρλιαζει απ τον πονο;; τοτε γιατι να το εχει στο προγραμμα αν δεν μπορει καθολου;για να αποκαταστησω την αληθεια επειδη καποιοι ειπανε οτι ειναι χοντρη και μουφα κατσε να σου συμπληρωσω μια πιο εκτεταμενη κρικτικη..
λοιπον εχουμε και λεμε...
προσωπο σπασμενο προς αδιαφορο γυρω στα 35..
σωμα.
1μισαρη βυζακι με ρογα καγκελο
πολυ καλες αναλογιες ως προς το σωμα της
κωλαρακι πεταχτο
ποδια λεπτα και μεση λεπτη..
γενικα βλεποντας το προσωπο δεν σου γεμιζει το ματι οτι θα εχει πολυ ωραιο σωμα,εκει που λες την πατησα τσουπ σου πεταει το σωμα εξω και πατσιζεις
υπηρεσιες...
θα σας συμβουλευα να μην παρετε το πρωκτικο καθως δεν της αρεσει καθολου και ποναει,σε σημειο να μην θελεις να της τον βαλεις αλλο...οποτε το 100αρικο για τα υπολοιπα ειναι παρα πολυ εντιμο
τελειωνεις οπου θελεις και ειδικα λαρρυγγι(το ευχαριστιεται)και τα καταπινει(χωρις χρεωση)
δαχτυλα παντου
γλυψιμο οπου σας κανει καφει και το γουσταρει..
φιλαει παρα πολυ ωραια
της αρεσει το καβαλημα
μετα το σεξακι της αρεσουν οι αγκαλιες και τα φιλια!!
οποτε το 100αρικακι δεν θα το κλαψετε...οχι ομως για 130 με κωλο γιατι θα το μετανιωσετε... δεν μιλαει ελληνικα...μονο αγγλικα και ρωσικα....
Με υπομονή. Απλά όταν δεν απαντάει μέσα σε 1-2 μέρες, προχωράμε παρακάτω. Δεν παρακαλάμε καμία εκδιδόμενη φίλε, θέλουν, έχει καλώς, δε θέλουν/μπορούν έχει επίσης καλώς. Δικά μας τα ευρώ, κοινή η επιλογή. Αν εγώ θέλω π.χ. με την Α και η Α δε θέλει, δε θα κάτσω να παρακαλέσω την Α να ξοδέψω τα ευρώ μου σε αυτήν. Παρακαλητό μουνί, ξινό γαμήσι λέγαν οι πρόγονοί μας, κάτι θα ξέρανε.δεν ξερω πως κανονιζεται ραντεβου με την ψαλτη , εγω εστειλα 4 μειλ και απαντηση δεν πηρα
δεν ουρλιαζει απλα δυσανασχετει....και εμενα με χαλαει αυτο....αν δεν το γουσταρει η γκομενα δεν λεειδηλαδη τι φαση; ουρλιαζει απ τον πονο;; τοτε γιατι να το εχει στο προγραμμα αν δεν μπορει καθολου;
Αυτό το σκ ακόμα και τα κουνούπια έχουν φύγει απ'την πόλη φάντασμαΚαλημέρα, ξέρετε αν υπάρχει κάποια αξιόλογη να έχει μείνει Θεσσαλονίκη για να έρθει στον χώρο μου; Εύα μου είπε είναι εκτός
Άς την έβαζες να μυρίσει τα χνωτα σουπολλες φορες φωναζουν γιατι ειναι τοσο αγγαρεια οταν πανε με καποιους που απλα φωναζουν.προχτες πηγα με μια καινουρια ονομα δε θα πω αλλα μου ειπε δε δινει γλωσσοφυλα γιατι οι περισσοτεροι βρωμανε τα στοματα τους η μυριζουν χορταρακι η μπυριτσα . παιδες πλενομαστε !
Για να στο πει εσένα όλο κ καμία μπόχα θα της ήρθε συνάδελφεπολλες φορες φωναζουν γιατι ειναι τοσο αγγαρεια οταν πανε με καποιους που απλα φωναζουν.προχτες πηγα με μια καινουρια ονομα δε θα πω αλλα μου ειπε δε δινει γλωσσοφυλα γιατι οι περισσοτεροι βρωμανε τα στοματα τους η μυριζουν χορταρακι η μπυριτσα . παιδες πλενομαστε !
Η Ευα φιλε ειναι Θεσσαλονικη και ανεβασε και αγγελια σημερα. Απο που κι ως που ειναι εκτως?Καλημέρα, ξέρετε αν υπάρχει κάποια αξιόλογη να έχει μείνει Θεσσαλονίκη για να έρθει στον χώρο μου; Εύα μου είπε είναι εκτός