Tsitsos 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Και τα δικά μου τα αυτιά ειναι ορθανοιχτα ελπιζω να υπαρξει αλλυλεγγυη και να παρω και εγω το τηλ της
Ποια είναι αυτή συναθλητη? Έχουμε τηλ?
Όλος αυτιά είμαι και εγώΨιτ κύριος
Έλα να σου πω λίγο στ’ αυτάκι
στείλε μου και σε εμενα το τηλ της τσαρίνα Νατάσσα. ευχαριστωΓια όσους δεν ξέρουν την τσαρίνα Νατάσσα έχει παλιότερα δουλέψει ως πορνοστάρ με το όνομα Galina , δείτε καμιά τσόντα της να πάτε προετοιμασμένοι ...... Επίσης σημαντικό είναι να την πετύχετε σε καλή μέρα .... Μερικές φορές είναι όπου φυσάει ο άνεμος.... Αυτά, καλό βόλι ....
Καλησπέρα, μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το τηλέφωνο της. ευχαριτωΓια όσους δεν ξέρουν την τσαρίνα Νατάσσα έχει παλιότερα δουλέψει ως πορνοστάρ με το όνομα Galina , δείτε καμιά τσόντα της να πάτε προετοιμασμένοι ...... Επίσης σημαντικό είναι να την πετύχετε σε καλή μέρα .... Μερικές φορές είναι όπου φυσάει ο άνεμος.... Αυτά, καλό βόλι ....
Δεν το έχω , ρώτα το άλλο το παλικάρι....Καλησπέρα, μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις το τηλέφωνο της. ευχαριτω
Δεν το έχω παιδιά , εγώ με την Νατάσσα έχω χρόνια να συναντηθώ....στείλε μου και σε εμενα το τηλ της τσαρίνα Νατάσσα. ευχαριστω
Για όσους δεν ξέρουν την τσαρίνα Νατάσσα έχει παλιότερα δουλέψει ως πορνοστάρ με το όνομα Galina , δείτε καμιά τσόντα της να πάτε προετοιμασμένοι ...... Επίσης σημαντικό είναι να την πετύχετε σε καλή μέρα .... Μερικές φορές είναι όπου φυσάει ο άνεμος.... Αυτά, καλό βόλι ....
Καλησπέρα.Έκανα το κασκαντεριλίκι πριν καιρό-δεν θυμάμαι πόσο. Βρίσκεται στην Μενεμένη και είναι όντως ψηλή και νταρντάνα.Ζητάει τα λεφτά μπροστά και χρεώνει 100 την ώρα. το κρεββάτι άθλιο,από υπηρεσίες αίσχος και κοιτάει να σε ξεπετάξει στο τέταρτο. Μακριά.εδω εχει τιμήσει κανείς?
Καλησπέρα,Καλησπέρα.Έκανα το κασκαντεριλίκι πριν καιρό-δεν θυμάμαι πόσο. Βρίσκεται στην Μενεμένη και είναι όντως ψηλή και νταρντάνα.Ζητάει τα λεφτά μπροστά και χρεώνει 100 την ώρα. το κρεββάτι άθλιο,από υπηρεσίες αίσχος και κοιτάει να σε ξεπετάξει στο τέταρτο. Μακριά.
Υ.Γ. Είτε 100 πάρει είτε 50 κοιτάζει να σε ξεπετάξει στο τέταρτο με μεγαλύτερη βιασύνη και από μπορδέλο
Φίλε η τσαρίνα δεν παίρνει διθυραμβικές κριτικές για τη συμπεριφορά της που όντως είναι αλλοπροσαλλη αλλά για το βαθύ τσιμπούκι και τη δυνατή συμμετοχηΕιχα περασει πριν καιρό στο studio που δουλευε
Φαινοταν θλιμενη…μιλουσε χαμηλοφωνα και κοφτα… και όταν της ειπα ότι την ειχα δει σε ταινιες φανηκε να δυσανσχετει. Μου ειπε ότι δε κανει και μεγαλα προγραμματα…τελικα εφυγα
Δε ξερω… ισως μπορεί μονο να είχε κακη μερα απλά το αναφερω γιατί η συμπεριφορα που βρηκα δε αντιστοιχει στα διθυραμβικά σχολια που έχουν γραφτει κατά καιρούς εδώ….
εχω παει σε αυτα τα λεφτα κ αυτη την περιγραφη με δυνατο κοριτσι γι'αυτο ρωταωΚαλησπέρα,
Πριν πόσο καιρό έκανες το κασκαντεριλικι;
Εγω μιλησα μαζι της και βρίσκεται στην Καλαμαρια, οχι Μενεμένη.
Η ταρίφα στα 80€ ειπε.
Ρωτάω ωστε να.αποφυγω δυσάρεστες επισκέψεις
Έχει γίνει πλέον μεγάλη ξεπέτα και απίστευτα αγενής. ΜακρυάΚαλησπέρα,
Η ταρίφα στα 80€ ειπε.
Δεν θυμάμαι ακριβώς. Ίσως 2 ή 3 χρόνια. Επίσης είναι γνωστό πως η κάθε κοπέλα αλλάζει χώρο όταν κρίνεται απαραίτητο λόγω κάποιων συνθηκών. Προσωπικά δεν με πειράζει να δώσω και κατοστάρικο,αρκεί να υπάρχουν και οι ανάλογες υπηρεσίες. Η συγκεκριμένη και ξεπέτα και δεν σέβεται τίποτα. Σε αντιδιαστολή θα αναφέρω μια Δάφνη,που ήταν απέναντι από τον Σταθμό. Δεν ήταν μεν η καλύτερη,που έχω πάει, αλλά ήταν φιλότιμη, όσο πιο σωστή μπορούσε και κάναμε ό,τι είχε συμφωνηθείΚαλησπέρα,
Η ταρίφα στα 80€ ειπε.
Θεωρώ τιμή που με επιβεβαιώνειςΈχει γίνει πλέον μεγάλη ξεπέτα και απίστευτα αγενής. Μακρυά
τα ξέρουμε αυτά..που θα την βρούμε δεν ξέρουμεΓια όσους δεν ξέρουν την τσαρίνα Νατάσσα έχει παλιότερα δουλέψει ως πορνοστάρ με το όνομα Galina , δείτε καμιά τσόντα της να πάτε προετοιμασμένοι ...... Επίσης σημαντικό είναι να την πετύχετε σε καλή μέρα .... Μερικές φορές είναι όπου φυσάει ο άνεμος.... Αυτά, καλό βόλι ....