Ελληνίδα μελαχρινή, μικρή και σέξι για στιγμές χαλάρωσης σε όλα τα σημεία του σώματός σου. Σε περιμένω για μασάζ σε δικό μου χώρο και στο τηλ 6996962916. Τιμή 60€….έλα και δεν θα χάσεις
kanesex.com
γνωρίζει κανένας τι παίζει? στην αναζήτηση εμφανίζεται διάφορα
Έχω την εντύπωση ότι είναι η "Βάσω" που μένει στο Κορδελιό, κοντά στο Lidl αν θυμάμαι καλά, πάνε κάμποσα χρόνια. Η περιγραφή της αγγελίας ομοιάζει με εκείνη που είχε τότε που πήγα και μου συστήθηκε έτσι, αλλά επονομάζεται "Λία", "ελίνα" όπως τώρα και με διάφορα άλλα προσωνύμια, που έχει αλλάξει κατά καιρούς. Στο Lovelist παλιά, ανέβαζε πειραγμένες φωτογραφίες που φαινόταν πολύ πιο σουλουπωμένη και όμορφη. Κοινός παρονομαστής: Τα 60 ευρώ και η εμφάνιση που δεν περνάει απαρατήρητη. Δεν ξέρω γιατί, εμένα πάντως μου θύμισε καλοφτιαγμένο τραβελάκι. Δυστυχώς είμαι πολύ άπειρος στο "άθλημα" κι η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ, μου έχει τύχει να γαμήσω τραβέλι και να το καταλάβω πολύ αργότερα, ή να μου το πούνε άλλοι. Έχει σκύλο επίσης, εάν όντως είναι αυτή. Γενικά όμως και για όποιες ζητάνε λιγότερα από 80 ευρώ, πρέπει πάντα να την ψάχνεις διεξοδικά την υπόθεση, συνήθως δεν είναι καλό σημάδι αυτό... Μικρή συμμετοχή και αερολογεί πολύ, στα καλά καθούμενα αρχίζει να σου διηγείται για τα μαθητικά της χρόνια, ευαισθησίες για ζώα και διάφορες άλλες παπαριές.