Παίδες επειδή βαρέθηκα τόσα χρόνια στο δελο πόλη που ζούμε να παρακαλάμε για τα αυτονόητα (σέρβις - γκόμενες - τιμές κτλ) & μας έχουν και γραμμένους στην ψυχρα πλέον σκέφτομαι να κατεβάσω καμία Ρουμάνα από το nimfomane για weekend.
Ήδη μίλησα με κανα 2-3 και ψήνονται να κατέβουν αφού οι περισσότερες έχουν έρθει Χαλκιδική Θασο κτλ.
Έχει ξηγηθει κανένας ανάλογα να δώσει τα φώτα του;
Περσι που το εκανα 3 φορες μονο η μια μου την εκανε Λουις οι αλλες 2 ηταν ΟΚ. Εστειλα εισητηριο, ειχαμε συμφωνησει για ΠΣΚ στην Χαλκιδικη. 3 μερες ολα πληρωμενα απο εμενα + τις διανυκτερευσεις μεχρι να φυγει. Βεβαια την πασαρα και σε φιλους που συνεσεφεραν αλλιως το νουμερο ηταν μεγαλο (ανω των 500 με το εισητηριο). Η 3η μου εστειλε μνμ 2 μερες πριν φυγει οτι ηθελε να μεινει αλλη 1 εβδομαδα και συνφωνησαμε 2 μερες δικες μου, 2 δικες της και 2 να πληρωσει. Ετσι βγαζεις και φραγκα.
Απλα προσεξε μην σκασει μυτη με καμια "ντουπαλα" αζβερκη!!!
Ειχα στειλει φιλο να παραλαβει την πρωτη και εμφανιστηκε ο τυπος την ωρα που φορτωνε τισ βαλιτσες. Τους ειπε οτι απλα ειναι ο μεταφορεας και οτι τους περιμενω στο ξενοδοχειο. Τους αφησε εκει και μετα δεν ξερω τι εγινε.
Τσεχια Ουκρανια ειχα προτιμηση. Εφαγα την π@π@ρια απο την πρωτη Ουκρανη και μετα πηγα Τσεχια. Αλλο λογο του φετιχ της γλωσσας δοκιμασα ξανα Ουκρανια. Φετος ειπα να δοκιμασω Ρωσια αλλα λογο κορονοιου ειναι δυσκολα τα πραγματα.