μιλφοφαγας
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2019
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα αφου ισιωσα την μεσημ εφερα εχτες στο σπιτη την κυρια.(μιλωντας μετα μου ειπε πως απο σημερα θα εχει ενα νοικιαζομενο σε κατι γραφεια σε ενα στενο στα λαδαδικα κοντα.)Εψαχνα μια νταρντανουλα κ επεσα στην αννα μαρια.ετων 42 μου ειπε.
Αμεσως στο τηλ φανηκε πως δεχεται χαβαλε κ πεταξα μια ατακα,γελασαμε.οπως ειπα δεν ειχε χωρο εχτες βραδυ κ την εφερα σπιτη,αφου την πιεσα γιατι με ειπε κανε υπομονμη μεχρι αυριο κ της ειπα δεν παω εξω.κ με ειπε εαν εχεισ χωρο ερχομαι,δεν ειχε κ ραντεβου τπτ .Ηρθε κατευθειαν η τυπισσα μεσα στο μισαωρο.Το εκτιμω αυτο.Ειναι αυτο που βλεπεισ στις φωτο.νταρντανα θεια οχι κατι το σουπερ.
Ειναι μια θεια της οικοδομης που ολοι ειχαμε κ θα θελαμε να της τον ακουμπησουμε νοερα.νταρντανα βυζαρες χοντροκωλο προστυχοφατσα.
Ειναι πολυ ειλικρινης κ δεχτικη,γουσταρει κουβεντα,ανοιγεται εαν σεβεσαι καταστασεις,κ σε σεβεται κ αυτη.Νασαι σιγουρος πως στο δινει πισω κ στο γαμησι.εαν βρεισ το μουντ με χιουμορ βρηκες την υγεια σου.προσωπικα σε ολη την διαρκεια περιπου μιαμιση ωρα περσα πολυ ωραια μαγκες.Ηπιαμε κρασακι αναψα κ ενα ορεινο απο τα μερημ κ αρχισαμε κουβεντα,με ελεγε πηγαινοερχεται λαρισα σε πελατες,για τον γιοτης,εγω ηδη ειχα καβλωσει κ σε καποια φαση με ελεγε για τον παππου της που τον εχασε πριν 3 μερες κ εκει της τον πεταξα εξω κ τον μπουκωσα στην πομωνα,ανευ σκουφου.(πολυ καθαρη μαγκες).απο πιπα μετρια.ενεδωσα στο 5 λεπτο στα βυζια.δεχεται φεησφακ αλλα τραβιεται.κ στο κρεβατι επισης οπως ειπα εαν σεβαστεισ θα περασεισ ωραια.στο ξευτιλισμα αντιδραει κ το αφησα.σωφρονιστικα μπατσακια δεχεται.γκροβερ δεν δινει.αν κ προσπαθησα δεν με αφησε.κοστος 70/ωρα οσεσ εκτονωσεισ θελεις.τα τιμαει τα λεφτα της.καλο βραδυ