Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 2.266
γι αυτην λες?σαν αννα εγραφε επανω
το αλλαξε πριν λιγο και εκανε νεα αγγελια μονο χριστινα >
γι αυτην λες?σαν αννα εγραφε επανω
το αλλαξε πριν λιγο και εκανε νεα αγγελια μονο χριστινα >
μιλησα μαζι της 60 ευρω λεει μια φορα 100 2 τα παντα εκτος πατο σε δικο της χωροναι εχεις φως?
κομαντομιλησα μαζι της 60 ευρω λεει μια φορα 100 2 τα παντα εκτος πατο σε δικο της χωρο
ειναι κοροιδια αυτο που προσφερει στη μια φορα το εχουμε με 30 και 40 αλλιως θα δοκιμαζακομαντο
19 λεει ειναι ξερω και γωειναι κοροιδια αυτο που προσφερει στη μια φορα το εχουμε με 30 και 40 αλλιως θα δοκιμαζα
Αν εδινε κωλο στα 60 θα πήγαινα για test drive αλλά χωρίς κωλο τα 60 είναι πολλά με 30 και 40 αντίστοιχα θα έχω ακριβώς ότι λέει ότι προσφερει19 λεει ειναι ξερω και γω
αν ειναι και αληθινες οι φωτο (γιατι εγιναν και επιστημονες τωρα και σε αυτο)
κωλο να εδινε και για μια ωρα το σφυροκοπουσα να μαθει να φερεται
Αθηνα ειναι τυπε
19 λεει ειναι ξερω και γω
αν ειναι και αληθινες οι φωτο (γιατι εγιναν και επιστημονες τωρα και σε αυτο)
κωλο να εδινε και για μια ωρα το σφυροκοπουσα να μαθει να φερεται
όλη τη μέρα έστειλα μήνυμα πήρα τηλέφωνο αλλά είναι κλειστό..... ποιος ξέρει.... μέρα είναι και αύριοπράγματι καλό αν επισκεφτείς ενημέρωσε
δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον δεν θα το σηκωσει ποτεόλη τη μέρα έστειλα μήνυμα πήρα τηλέφωνο αλλά είναι κλειστό..... ποιος ξέρει.... μέρα είναι και αύριο
too good to be true!!!!δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον δεν θα το σηκωσει ποτε
και μολις εχει κανει ανανεωση την αγελια της να παρεις κλειστο θα το εχει
περιπτωση τρολλ κατα 90%
Καλημερα. Εχει κανεις καμια ιδεα?
Προσπερνάμε κανονικά!!!
Αν λετε γι αυτην εχω μιλησει μαζι της Αγαπη συστηνετε και ζηταει 120 για μια ωρα συν χοτελι τα παντα εκτος πατο.Κανονισα να βρεθουμε αλλα εφαγε ακυρο γιατι ενω ειπε θα δουμε για πατο απο κοντα στο τελος τα αλλαξε και ειπε δε δινω οποτε την ειπα 150 μαζι με χοτελι χωρις πατο ειναι πολλαδεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλλον δεν θα το σηκωσει ποτε
και μολις εχει κανει ανανεωση την αγελια της να παρεις κλειστο θα το εχει
περιπτωση τρολλ κατα 90%
ωραιοςΑν λετε γι αυτην εχω μιλησει μαζι της Αγαπη συστηνετε και ζηταει 120 για μια ωρα συν χοτελι τα παντα εκτος πατο.Κανονισα να βρεθουμε αλλα εφαγε ακυρο γιατι ενω ειπε θα δουμε για πατο απο κοντα στο τελος τα αλλαξε και ειπε δε δινω οποτε την ειπα 150 μαζι με χοτελι χωρις πατο ειναι πολλα
Etsi to exei ρυθμισμενο να μη φαινετε τωρα αν δε χασαμε και τιποτα δε ξερω ωραιο μουνακι φαινετε ΑΝ ειναι αληθινες οι φωτο της οπως λεει αλλα 120+30 χοτελι χωρις πατο για μενα ειναι πολλαωραιος
εγω τοιχο βρηκα ασες πηρα και στο βαιμπερ ποτε δεν φαινεται
αλλα οκ μαλλον δεν εχασα και τιποτα ετσι που τα λες