mitsos2525
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα..γνωρίζουμε κατι? εχει παει κανεις?
σε Ολα σου σχεδόν τα μηνύματα ρωτάς για την μία κ την άλληκαλησπέρα..γνωρίζουμε κατι? εχει παει κανεις?
τρεις μηνες ρωτας ρε φιλε...πουτανα θα γαμησεις, δε θα αγορασεις ακινητο.καλησπέρα! εχεις δικιο απλα δεν είμαι από θεσσαλονικη οποτε μου είναι δυσκολο απλα να παω για να δοκιμασω και να ενημερωσω.
Καλησπερα.οχι ότι δεν το ήξερα αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι αυτοί που έχουν υποχρεώσεις δεν μπορούν να πηδήξουν με ασφάλεια.η θα συναντήσεις κατάσταση εκβιασμού με τηλ σε σάιτ και άλλες τέτοιες π@π@ριες η πρέπει να ψάχνεις στα άχυρα να βρεις βελόνα.
Όποτε καταφεύγεις σε πολυ ακριβές λύσεις για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
τρεις μηνες ρωτας ρε φιλε...πουτανα θα γαμησεις, δε θα αγορασεις ακινητο.
η απλα ανεβαζουν αγγελιες εδω και καλα ρωτωντας και οποιος τσιμπησει
λεω τωρα εγω...
αλλα δεν πιστευω
Η κυρια σεβεται παντα και ειναι και σουπερ Λαρισαιος ξερει αυτη
Ρε παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς; ; Πολλοί λένε ότι είναι από αλλαγή φύλου.. τόσο καλή δουλειά;
Για αυτό κ εμείς εμπιστευόμαστε εσενα που μέχρι τωρα είσαι λύρα 100!!!εγω τουλάχιστον ειμαι μια χαρά με εσενα.δυστυχως υπαρχει μια μικρη μειοψηφια εδω στη θεσσαλονικη που χαλαει και την υπολοιπη πιατσα..Η δουλεια μας θελει μεγαλη εχεμυθεια..μιας κι εχουμε να κανουμε με μια μεγαλη γκαμα ανθρωπων..κυριολεκτικα απο ολα τα κοινωνικα στρωματα..
με εχουν παρει για ραντεβου ανθρωποι απο πολυ ψηλα κοινωνικα στρωματα και θεσεις ..και μαλιστα εντελως απειροι και απονηρευτοι με το προσωπικο τους τηλ...και σκεφτομαι σε τι μπελα θα μπαινανε εαν πεφταν στα γνωστα 2-3 ρεμαλια..
δε μπορω ουτε να το φανταστω..θα επρεπε να ειχαν αλλαξει πλανητη
Σεβομαστε εμεις και το ιδιο σεβεστε κι εσεις..κι αυτο πρεπει ναα συμβαινει σε ολες τις δουλειες
Μπιάχ......Λοιπον μαγκες δοκιμαστικε η εν λογο λατινα απο κουβα Ελληνικα Αγγλικα καθολου ομιλια με google translate.Σε δικο της χωρο Ηλιουπολη οχι οτι καλητερο και ποιο καθαρο 50 ευρω 2 ωρες φουλ και πατο ετσι μου πε τουλαχιστον.Παω τη βλεπω απο κοντα χανει σε σχεση με τις φωτο συν οτι εχει στην κοιλια τομη απο χασαπη λογο εγκυμοσυνης αλλα σε γενικες γραμμες για τα φραγκα της καλη.Το κακο ειναι οτι μενει με ενα τραβελι που λεει οτι ειναι ο αδερφος εγω βεβαια δε το ξερα της και μολις ηρθε μας εκανε χαλαστρα και ετσι εκατσα μια ωρα και εριξα ενα μπαλακι και εφυγα.Με ειπε για ξενοδοχειο την επομενη φορα που αν την παρω θα την κρατησω ενα τριωρο για την ωρα που εχασα η θα τη δωσω 25 αντι 50
Για τα φράγκα που ζήτησε τυπε καλή ήταν επίσης αν δε σ αρέσουν οι Λατινες προσπερναςΜπιάχ......
γιατί μπλιαχ στις φώτο φαίνεται καλήΜπιάχ......
Ηλικιακα μεγαλη δεν ειναι και για τα φραγκα που ζηταει καλουτσικη ειναι και δινει και πατο αλλα ειναι να σου αρεσουν οι λατινες αν οχι προσπερναςγιατί μπλιαχ στις φώτο φαίνεται καλή
Πόσο είναι ραπτορα