Εχεις κανείς εμπειρία επι αυτού
; Φαίνεται για fake.
; Φαίνεται για fake.
ινε γυστα αν τεσ δεν μβορισ να λεσ και να κρινισ χορισ να κσερισ για εσενα μβορι και πιο ομιρφι να ινε μβαζο και πιο ασκιμι κυκλα γυστα ινε ολαΚι αν όλες είναι μπάζα και δεν περάσεις με καμμία;
- Αξία ανεκτίμητη!
μονδελο δεν ιμε μια απλι γινεκα ιμε ολα εχον να κανον με τιν γυσταΜα δεν σου φτανει που η Νικη ειναι μοντελο?
Ακριβώς, για γούστα μίλησα κι εγώ. Όσο για το σν ξέρω ή όχι, άσε εμένα να το γνωρίζω καλύτερα.ινε γυστα αν τεσ δεν μβορισ να λεσ και να κρινισ χορισ να κσερισ για εσενα μβορι και πιο ομιρφι να ινε μβαζο και πιο ασκιμι κυκλα γυστα ινε ολα
Καλησπερα σε ολους
Επειδη την πατησα κι εγω σε προσφατο ταξιδι μου στη Θεσνικη απο τις γνωστες φοιτητριες,ετοιμασα μια εγγραφη καταγγελια προς Διωξη ηλεκρτ εγκληματος και Τμημα Ηθων την οποια θα στειλω απο Δευτερα
εβαλα μεσα τα σαιτ ntina.info matinaki.com και thessalonikigirlsnetwork.com
οποιος θελει επειδη δεν θυμαμαι φυσικα ολα τα σαιτ και τα λινκ να μου στειλει με πμ λινκς η οτιδηποτε αλλο κρινει χρησιμο ωστε να υπαρχουν αρκετα στοιχεια
φυσικα ολα ανωνυμα και εχεμυθα.
ο professoras μιλάει γιατί ξέρει κ αυτός όπως κ οι πιο πολλοί εδώ μέσα τι σημαίνει dames (μεταξά) κ για τις κοπέλες κ για τις υπηρεσίες πού προσφέρουν κοινώς ξεπετα, δυστυχώς έτσι είναι νίκηινε γυστα αν τεσ δεν μβορισ να λεσ και να κρινισ χορισ να κσερισ για εσενα μβορι και πιο ομιρφι να ινε μβαζο και πιο ασκιμι κυκλα γυστα ινε ολα
den diafono ala ego san Nikh dulevo me tis kopeles ksepeta den ida mexri tora prosopiki gnomi ego tho laixston leo avta pou vlepo kafe meraο professoras μιλάει γιατί ξέρει κ αυτός όπως κ οι πιο πολλοί εδώ μέσα τι σημαίνει dames (μεταξά) κ για τις κοπέλες κ για τις υπηρεσίες πού προσφέρουν κοινώς ξεπετα, δυστυχώς έτσι είναι νίκη
Για πες μας τότε, ποιά είναι καλή να έρθουμε;den diafono ala ego san Nikh dulevo me tis kopeles ksepeta den ida mexri tora prosopiki gnomi ego tho laixston leo avta pou vlepo kafe mera
tho ksanaleo ine gusta avti pou gia emena ine kali gia alos mbori na ine mapa kai tho anditeto ego mboro na milao mono gia emena kai gia kamia ali an rotas an ime kali nomizo pos nai ala pali tha afiso osos perasan na pune tho gnomi tus ine tho sosto avtoΓια πες μας τότε, ποιά είναι καλή να έρθουμε;
ακριβως το ιδιο εγινε και σε εμενα. ειδα το τηλεφωνο μου στο telephonelist αλλα δεν μπορω να καταλαβω απο ποια πουτανα διερευσε. μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως εγινε αυτο???Το ίδιο έχει γίνει και με μένα το σπιτάκι τους μέσα. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι κάνανε σχόλιο για το κινήτο και τ όνομα μου.. Έστειλα και 5-6 mail αλλά τίποτα. Έχει και live chat λεεί, αλλά είναι συνεχώς offline. Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω.