xaris42
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 187
- Πόντοι
- 281
το έριξαν το βόθρο site παιδιά
Τζάμπα οι πανηγυρισμοι. Επανήλθε.
το έριξαν το βόθρο site παιδιά
τα του λεο γιατι μερικυσ δεν το διαβαζον και ροτανε σινεχια για αφτο του γραφο και αν δεν προσεχσεσ αναφερνο προτα τα δικα μου και μετα του μαγαζι ιχα κερο να ανεβασο τισ τιμεσ μου μαζι μετα προγραματα.Μια δεν σασ λεο γιατι δεν του κανο μετα σασ λεο σασ πριζο
Καλησπέρα συναγωνιστές.
Είναι μια στο Ινστα με όνομα 'queeninaofficial'. Παρουσιάζεται ως fitness model.
Παίζει σίγουρα κάτι παραπάνω με αυτά που ποσταρει. Γνωρίζει κανείς κάτι?
Ευχαριστώ!
Δεν φαίνεται καλά το στήθος. Πες σε παρακαλώ μέγεθος σε pm.Kalispera sas
Ι ΤΙΜΕΣ ΑΦΤΕΣ ΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ Ι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ Ι ΠΡΟΣΟΠΙΚΕΣ ΔΕΝ ΑΛΑΚΣΑΝ)
2 programata sta 60 evro i mia ine masas stomatiko i ali ine sex stomatiko oraruo programa ine 30 lepta 80 tin ora sex masaz stomatiko 90 me dio kopeles sex me stomatiko 120evro sex stomatiko masaz ke me tis 2
αν μπεις στο προφίλ της έχει τηλΣτείλε και σε εμένα pm τρόπο επικοινωνίας και που μπορούμε να σε βρούμε;
αν μπεις στο προφίλ της έχει τηλ
Δεν έχει τίποτα εάν εχεισ Κάτι στειλε μου σε πμ σε παρακαλώ !!!Αξίζει ;;;;;αν μπεις στο προφίλ της έχει τηλ
δεξιά κάτω από τις φώτο εκεί πού λέει ΥΠΟΓΡΑΦΗ έχει την αγγελία τις στο κανε σεξ κ το τηλ τηςΔεν έχει τίποτα εάν εχεισ Κάτι στειλε μου σε πμ σε παρακαλώ !!!Αξίζει ;;;;;
για να κατεβάσει την αγγελία ίσως να σταμάτησεπαιδια καλησπερα!
εχει κανεις στοιχεια επικοινωνίας ή λινκ για βικυ, γιατι κατεβηκε η αγγελια της βλεπω.
δυστυχως κι εγω δεν εχω βγαλει ακρη ακομα .Το ίδιο έχει γίνει και με μένα το σπιτάκι τους μέσα. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι κάνανε σχόλιο για το κινήτο και τ όνομα μου.. Έστειλα και 5-6 mail αλλά τίποτα. Έχει και live chat λεεί, αλλά είναι συνεχώς offline. Πραγματικά δε ξέρω τι να κάνω.
έχει πάει κανείς από εδώ να μας πει εμπειρία του μαζί της ;;Καλησπέρα συναγωνιστές.
Είναι μια στο Ινστα με όνομα 'queeninaofficial'. Παρουσιάζεται ως fitness model.
Παίζει σίγουρα κάτι παραπάνω με αυτά που ποσταρει. Γνωρίζει κανείς κάτι?
Ευχαριστώ!
δεν νομιζω να βρεις εδω καποιον..καλητερα να κοιταξεις στο θεμα με τα τραβελια και τις πιατσες τους.έχει πάει κανείς από εδώ να μας πει εμπειρία του μαζί της ;;
Kata πασα πιθανοτητα η Νινα το τραβελιέχει πάει κανείς από εδώ να μας πει εμπειρία του μαζί της ;;
Οχι "κατα πασα"...Σιγουρα η Νινα ο ΤραβελοςKata πασα πιθανοτητα η Νινα το τραβελι