αν την παρεις και κλεισεις ραντεβου θελω μια χαρη...
Αξίζει τα λεφτά?
αν την παρεις και κλεισεις ραντεβου θελω μια χαρη...
Είναι αυτή στην φωτογραφία ;αν την παρεις και κλεισεις ραντεβου θελω μια χαρη...
οχι...κομοδινο τελειως...αλλα αφου την ψαχνει ο τυπος...Αξίζει τα λεφτά?
ακομα 21 χρονων εμεινε ομως...οχι...κομοδινο τελειως...αλλα αφου την ψαχνει ο τυπος...
Τυπε δεν ειναι ολα λεφτα,ωρες και εκτονωσεις.... Αλλος μπορει να την εχει δει να χορευει και να του εμεινε η καυλα...Μαρέσει που είναι 100 μια ώρα και σε προσφορά 1,5 με 140 και 2 εκτονώσεις. Βάλε και ξενοδοχείο 30, δηλαδή 130 για μια εκτόνωση και 170 για 2. Αλήθεια υπάρχουν άτομα που το σκέφτονται ακόμα?
Τυπε δεν ειναι ολα λεφτα,ωρες και εκτονωσεις.... Αλλος μπορει να την εχει δει να χορευει και να του εμεινε η καυλα...
Αλλος παει και δινει 500αρικα για Γιουσεφ(που εμενα δεν μ αρεσει) γτ την ειδε να χορευει κ τρελαθηκε...
τσεκαρε τα προσωπικα σου μυνηματαΕυχαριστώ ρε μάγκες! Την είχα τιμήσει παλιά και εγώ πέρασα καλά γιατί δίνει εύκολα λοκώ. Δεν είναι τοπ, αλλά στα μέρη μας δεν έχω βρει καλύτερο σώμα..
Καλησπερα για αυτη την αγγελια ξερουμε κατι εχει χωρο στην Καλαμμαρια??
Επειδη την ξανθια την ηξερα χρονια απο τα μασαζαδικα κ τα γραφεια, μονο αυτο θα πω!!!Μακρια αλανια,Κ το λεω εγω που τσαμπα εσμπρωξα τα φραγκα μου για αυτην την πεταμενη ψολα,!!!Τι να την γαμησης τι να φας σκορδαλια το ιδιο κ το αυτο!!!Οποιος καταλαβε,καταλαβεΑξίζει τα λεφτά?
Για την Στες λετε? Νταξ μαγκες το ξερουμε οτι ειναι κομοδινο... Εσυ Καβαλαρη γαμας 3 εσκορτακια "8ρακια" τον μηνα και αλλες τοσες μιλφαρες γκομενες που εχεις....ο αλλος μπηκε τωρα στο σαη και την ειδε και επαθε κοκομπλοκο...ουτε ποιοτητα στο γαμησι ψαχνει,ουτε τιποτα....ενα καλο κορμι ειδε και ειπε να πιασει κανα κωλαρακι καλο... Αλλοι πανε και ακουμπανε φραγκα στην Κο***ρακη...200αρια κιολας... Αστους μωρε να κανουν την καυλα τους...Ολα εμπειριες ειναι...συμφωνω με τον προλαλησαντα
μπορείς να το στείλεις και σε μένα σε παρακαλώ?τσεκαρε τα προσωπικα σου μυνηματα
Ξερει κανεις αν αυτη παιζει να ειναι η Ψαλτη;