GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Ποια απο τις δυο προτεινεις;
Βίκη
Ποια απο τις δυο προτεινεις;
Μωράκι φέρε και καμιά φίλη σου την άλλη φορά που έρθεις Θεσσαλονίκη...Καλησπέρα μωράκια μου και καλό σαββατοκύριακο.
Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την φιλοξενία στη πόλη σας και την προτίμηση που μου δείξατε, ελπίζω να στάθηκα αντάξια τον προσδοκιών σας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας μετά το Πάσχα με περισσότερες εκπλήξεις.
ωραια...geia se olous!!ego exo parei dio kopeles ellinides apo tessaloniki...h mia einai poli omorfh..h defterh einai kali sth pipa...ellinides einai ntopies apo tesaloniki.giro sta 26 27
geia se olous!!ego exo parei dio kopeles ellinides apo tessaloniki...h mia einai poli omorfh..h defterh einai kali sth pipa...ellinides einai ntopies apo tesaloniki.giro sta 26 27
Καμια μικρουλα 18-20 φοιτητριουλα η οχι παιζει μπαλα?geia se olous!!ego exo parei dio kopeles ellinides apo tessaloniki...h mia einai poli omorfh..h defterh einai kali sth pipa...ellinides einai ntopies apo tesaloniki.giro sta 26 27
τα ίδια λες σε Ολα τα νήματάgeia se olous!!ego exo parei dio kopeles ellinides apo tessaloniki...h mia einai poli omorfh..h defterh einai kali sth pipa...ellinides einai ntopies apo tesaloniki.giro sta 26 27
Καλησπέρα μωράκια μου και καλό σαββατοκύριακο.
Ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την φιλοξενία στη πόλη σας και την προτίμηση που μου δείξατε, ελπίζω να στάθηκα αντάξια τον προσδοκιών σας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας μετά το Πάσχα με περισσότερες εκπλήξεις.
Πότε θα μας ξανάρθεις Θεσσαλονίκη;
Τόσο πολύ;Αντε ανέβα πιο σύντομα!Καλησπέρα αγάπη τον Μάιο με το καλό.