[quote author=tzutzukos link=topic=548.msg7123527#msg7123527 date=1471957397]
Να κανω και μια ενημερωση γ'αυτο το γραφειο
βλεπω κατα καιρους ολο και καποιος ρωταει. Εχω ξαναγραψει σε μνμ οτι πριν κανα χρονο ειχα παρει Αφροδιτη και ειχα μεινει ευχαριστημενος γ'αυτο ξαναπηρα απο το αλλο τηλ του γραφειου τελειωνει σε 744 και μου ηρθε σαν Αγγελικη. Οποτε πριν λιγο καιρο ειπα να ξαναπαρω, παιρνω τηλ για Αρτεμη και μου λεει η κοπελα οτι εχει Μαρια της λεω οκ και ρωταω για επιβεβαιωση αν στα 150 που εχει την ωρα το προγραμα εχει 2 εκτονωσεις πιπα ακα κτλ αυτα που ειχα κανει και παλια, και μου απανταει αν μπορω και 3 εκτονωσεις στην ωρα γινεται
Φτανει η κοπελα τη κοπελα δλδ μιλφ κανονικο κοντευει τα 40 καλο κορμι ομως και σφιχτο παρα τα χρονια της, βυζι 3αρι φτιαγμενο και προσωπο σκυλε που σου βγαζει καυλα, καλη πιπα και καλη συμετοχη στων αγωνα δεν ειχε οχι και μη. Τελος πρωτου γυρου και τη βλεπω ντυνεται που πας της λεω, μια εκτονωση με λεει, στο τηλ η κοπελα με ειπε αν μπορω και 3, μαλακιες σου ειπε μου λεει εγω κανω μονο 1 στην ωρα και παιρνει τηλ που της λεει οτι εχω δικιο. (Εκει θυμηθηκα Αζαζελ
που τα εχει αναφερει αρκετες φορες για τη μια εκτονωσει) ενταξει με λεει δευτερη εκτονωσει θα στην κανω σαν χαρη
εκει της λεω να φυγει, με τα νευρα που ειχα δεν υπηρχε περιπτωσει για 2 γυρο. Οποτε ρεζουμε οποιος παρει πριν ξεκινησει το ραντεβου να τσεκαρει και με τη κοπελα τα λεγομενα του γραφειου.
[/quote]
Γι'αυτό το λόγο δε δίνουμε ποτέ τα λεφτά μπροστά!!!
Άμα πάρει τα λεφτά μπροστά η πουτανα,θα κοιτάξει πως και πως να φύγει μια ωρα νωρίτερα.Ενώ άμα της πεις ότι θα τα πάρει μετα (που είναι και το σωστο)θα κοιτάξει να δουλέψει και όχι να σε ξεπεταξει και να σου πει και δικαιολογίες του τύπου εγω κανω μόνο μια φορά...