azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
ρε το Βαγγέλη πως κατάντησε ..
100€/ώρα για τον πρώην Βαγγέλη εκτός του ότι είναι πολλά,δίνεις και αξία στα μεταλλαγμένα
ρε το Βαγγέλη πως κατάντησε ..
Ναι υπαρχει... Παρασκευη σημερα... πανε ανοιξε ενα μπουκαλι στο Dogs και χτυπα οτι πουτανακι βρεις μπροστα σου....Παιδες μετα απο εναμιση χρονο ειμαι παλι ελλαδα...εχω χασει επαφες...υπαρχει τιποτα καλο?
Έλα πάμε Παραλία Κατερίνης.Παιδες μετα απο εναμιση χρονο ειμαι παλι ελλαδα...εχω χασει επαφες...υπαρχει τιποτα καλο?
Έχεις εξελιχθεί σε μεγάλο μπήχτη εσχάτως φίλε μου. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε κι εμείς κι όταν σε βλέπουμε να πιάνουμε τοίχο;Δοκιμή με Ηλέκτρα (ελληνο ουκρανή). Μιλφ στα 40 περίπου..ωραίο σώμα..100 / ώρα 2 εκτονώσεις..Το τηλ το βρίσκεις εύκολα με μια αναζήτηση. Την έιχα πάρει και παλαιότερα πριν κανα χρόνο..αρκετά καλό σώμα για την ηλικία της και πρόγραμμα
αυτήν λες?Δοκιμή με Ηλέκτρα (ελληνο ουκρανή). Μιλφ στα 40 περίπου..ωραίο σώμα..100 / ώρα 2 εκτονώσεις..Το τηλ το βρίσκεις εύκολα με μια αναζήτηση. Την έιχα πάρει και παλαιότερα πριν κανα χρόνο..αρκετά καλό σώμα για την ηλικία της και πρόγραμμα
Tυπε τα 45 τα χει πιασει σιγουρα συν οτι η Ηλεκτρα και η Ερρικα ειναι ακριβως το ιδιο ατομοΔοκιμή με Ηλέκτρα (ελληνο ουκρανή). Μιλφ στα 40 περίπου..ωραίο σώμα..100 / ώρα 2 εκτονώσεις..Το τηλ το βρίσκεις εύκολα με μια αναζήτηση. Την έιχα πάρει και παλαιότερα πριν κανα χρόνο..αρκετά καλό σώμα για την ηλικία της και πρόγραμμα
Tυπε τα 45 τα χει πιασει σιγουρα συν οτι η Ηλεκτρα και η Ερρικα ειναι ακριβως το ιδιο ατομο
Οταν ηταν ποιο νεα παντος πρεπει να ταν μουναρος
Όχι ρε παιδιά , παρανόηση. Βαγγέλης λεγότανε, πριν τα κόψει, αυτή που είχε το γραφείο, και το έκανε Χριστίνα .Η Ρένα (αν είναι τελικά αυτή), είναι κανονική γυναίκα. Τουλάχιστον εγώ, 1-2 φορές που την πήρα, δεν υποψιάστηκα κάτι άλλο. Δεν νομίζω να έπεσα τόσο έξω , γιατί κανονικό μουνί είχε, και μάλιστα είχε γίνει και μούσκεμα...100€/ώρα για τον πρώην Βαγγέλη εκτός του ότι είναι πολλά,δίνεις και αξία στα μεταλλαγμένα
Τελικά σε ποιά Ηλέκτρα αναφέρεσε;Δοκιμή με Ηλέκτρα (ελληνο ουκρανή). Μιλφ στα 40 περίπου..ωραίο σώμα..100 / ώρα 2 εκτονώσεις..Το τηλ το βρίσκεις εύκολα με μια αναζήτηση. Την έιχα πάρει και παλαιότερα πριν κανα χρόνο..αρκετά καλό σώμα για την ηλικία της και πρόγραμμα
Τελικά σε ποιά Ηλέκτρα αναφέρεσε;
Μήπως σε αυτήν;
Όχι ρε παιδιά , παρανόηση. Βαγγέλης λεγότανε, πριν τα κόψει, αυτή που είχε το γραφείο, και το έκανε Χριστίνα .Η Ρένα (αν είναι τελικά αυτή), είναι κανονική γυναίκα. Τουλάχιστον εγώ, 1-2 φορές που την πήρα, δεν υποψιάστηκα κάτι άλλο. Δεν νομίζω να έπεσα τόσο έξω , γιατί κανονικό μουνί είχε, και μάλιστα είχε γίνει και μούσκεμα...
Αν διάβασες και το προηγούμενο σχόλιό μου σ' αυτό το θέμα, είπα ότι μάλλον είναι η Ρένα που δούλευε στο γραφείο της Χριστίνας (η οποία Χριστίνα πριν ήταν άντρας και λεγόταν Βαγγέλης). Αν τώρα η κοπέλα είναι τρανσφόρμερ , δικό της πρόβλημα, αλλά μακρυά από εμένα. Κατάλαβες τύπε;Δεν ξερω για ποιο Βαγγελη λες εσυ τυπε,αλλα αυτο εδω ειναι μεταλλαγμενο!!!
https://*****/aggelia/bizita-vizita-sexy-gineka-zenia/
Με λιγα λογια πρωην αντρας...
Αν διάβασες και το προηγούμενο σχόλιό μου σ' αυτό το θέμα, είπα ότι μάλλον είναι η Ρένα που δούλευε στο γραφείο της Χριστίνας (η οποία Χριστίνα πριν ήταν άντρας και λεγόταν Βαγγέλης). Αν τώρα η κοπέλα είναι τρανσφόρμερ , δικό της πρόβλημα, αλλά μακρυά από εμένα. Κατάλαβες τύπε;
Tυπε τα 45 τα χει πιασει σιγουρα συν οτι η Ηλεκτρα και η Ερρικα ειναι ακριβως το ιδιο ατομο