ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Καλως το παιδι...Φακιρη κανα καλο με βυζομπαλο εχεις να προτεινεις?Ας ειναι και σε πμ
Παρε τηλ και ζητα την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ...
Καλως το παιδι...Φακιρη κανα καλο με βυζομπαλο εχεις να προτεινεις?Ας ειναι και σε πμ
Φακιρη, οι φωτο των κοριτσιων στο εσκορτμπουκ ειναι αληθινες ή μουφα???
ΜουφαΦακιρη, οι φωτο των κοριτσιων στο εσκορτμπουκ ειναι αληθινες ή μουφα???
Καλα βοηθας εσυ... που ησουν πριν 4-5 χρονια να σε γνωρισω κατι Ταυλανδες φιλες που ειχα...
Γκουγκλαρε το τηλ να γελασεις!!!!καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους!!ξερει κανεις τι παιζει με αυτη την αγγελια?υφισταται η συλβια?
σωστα πως δε το σκεφτηκαμε κ τις κατηγοραμε αδικαΥπαρχει βεβαια η περιπτωση ολες αυτές οι μουναρες με αυτό το νουμερο τηλ,
να είναι φιλες,να εκδίδονται ολες και να μην εχουν λεφτα για άλλο τηλεφωνο και
ετσι χρησιμοποιουν ένα νουμερο!!!!
Δεν αξιζει!! Υπερκοστολογημενη, θυμαμαι την πρωτη αγγελια που ειχε βγαλει που ηθελε 140 και ελεγε δε κανω στοματικο, απαγορευονται τα φιλια και το γλειφομουνι!!! Λογικα τα επιτρεπει αυτα τωρα αλλα και παλι, μακρια για μενα
Πηρα για την Αλεξανδρα και μου λεει 1 ωρα 250 ευρω.Καλα σε ποιο πλανητη ζουν?
ρεσυ 250 δεν παιρνει την ωρα σχεδον καμια κοπελα που ερχεται σιτυ τουρ στην σαλονικα :S :S :S :S βαβαια υπαρχει και η αλλη εκδοχη επειδη κλεινουν ραντεβου απο το τηλεφωνο πρεπει να τους κανει κλικ ο πελατης ...απο την φωνη του...αν δεν τους κανει πετανε μια τρελλη τιμη για να σε ξεφορτοθουν...Πηρα για την Αλεξανδρα και μου λεει 1 ωρα 250 ευρω.Καλα σε ποιο πλανητη ζουν?
Οταν της ειπα οτι ειναι πολλα και δε θα παρω μου ειπε εχουμε και στα 150 ευρω την Αρτεμις και αλλη μια που δε θυμαμαι το ονομα.Αλλα ετσι στα τυφλα εγω δε ψωνιζω.ρεσυ 250 δεν παιρνει την ωρα σχεδον καμια κοπελα που ερχεται σιτυ τουρ στην σαλονικα :S :S :S :S βαβαια υπαρχει και η αλλη εκδοχη επειδη κλεινουν ραντεβου απο το τηλεφωνο πρεπει να τους κανει κλικ ο πελατης ...απο την φωνη του...αν δεν τους κανει πετανε μια τρελλη τιμη για να σε ξεφορτοθουν...
μάλλον δεν είπες πως σε στέλνει ο φακιρης γι αυτό παίχτη .Πηρα για την Αλεξανδρα και μου λεει 1 ωρα 250 ευρω.Καλα σε ποιο πλανητη ζουν?
μάλλον δεν είπες πως σε στέλνει ο φακιρης γι αυτό παίχτη .
τι εγινε μεγαλε;;;;;;;;;;;;;;;;; σε σενα θα απευθυνομαστε να μας κλεισεις κονε;;;;;;;;;;;;;
Καλα κατσε να δω τι μπορω να κανω....Πηρα για την Αλεξανδρα και μου λεει 1 ωρα 250 ευρω.Καλα σε ποιο πλανητη ζουν?
είσαι Ψυχάρα ρε φακιρη, να τα λέμε αυτά .Καλα κατσε να δω τι μπορω να κανω....
Θα κοιτάξω για καμμια εκπτωσουλα,μερες που ναι!!!!!