H elpida erxetai
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Συμφωνώ με Φακίρη... και εγώ από ότι κατάλαβα έχει αρκετή δουλειά
Καμμια σχεση ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ....
Φουλ δουλευει το κοριτσι...
Αν και ανεβασε τις χρεωσεις!!!!
Το παραπανω γραφεται με ωμεγα...Και συ,σαν καλος μπουφος που εισαι ξαναπηρες με παραπανο χρεωση
Δεν μας ειπες,μιλαει ακομα ασταματητα?
Το παραπανω γραφεται με ωμεγα...
Maldi, τι τρέχει δεν ανοίγει το Link.
Αληθινη ΖΟΡΟ...Παιδια γνωριζουμε αν ειναι αληθινη η αγγελια αυτη για θεσσαλονικη;
[URL unfurl="true"]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=258991-6&cityId=16&subcatId=69[/URL]
απ το κανεσεξ ειναι η αγγελια
καλημερα ..ρε παιδια μενω θεσσαλονικη .ψαχνω καποιο site με βιζιτες απο θεσσαλονικη καποιο που να ειναι αξιοπιστο ..δηλαδη αυτο στη φωτο να ειναι και αυτο που δα μου ερθει στο σπιτι ..βαρεθηκα να βλεπω μπαζα και να τα στελνω πισω .οποιος μπορει ας μου στειλει ling η μυνημα .ευχαριστω πολυ
ναταλια,χριστινα,νικη ισχυει κατι?
καλημερα ..ρε παιδια μενω θεσσαλονικη .ψαχνω καποιο site με βιζιτες απο θεσσαλονικη καποιο που να ειναι αξιοπιστο ..δηλαδη αυτο στη φωτο να ειναι και αυτο που δα μου ερθει στο σπιτι ..βαρεθηκα να βλεπω μπαζα και να τα στελνω πισω .οποιος μπορει ας μου στειλει ling η μυνημα .ευχαριστω πολυ
αυτο κανω εδω και καιρο απλως βαρεθηκα να βλεπω μπαζα..νασε καλα που απαντησες ευχαριστω πολυφίλος τέτοιο πράγμα site μόνο στα όνειρα σου! φρόντισε πριν πάρεις κάποια να διαβεβαιώσεις το γραφείο πως αν δεν είναι αυτό που φαίνεται στις φώτο πολύ απλά θα την στείλεις πίσω και λεφτά για ταξί και μαλακίες δεν έχει. Απλά και ξεκάθαρα!