aristos 45 sec
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Δεν ανοίγουν τα γ...., κάτι φταίει
Πέτα το pc σου... Σε μένα άνοιξε, γιατί αλλιώς δε θα στο έστελνα :pΔεν ανοίγουν τα γ...., κάτι φταίει
ποιο έχεις; εγώ με το kaspersky που είμαι τα τελευταία 12+ χρόνια δεν έχω θέμα... μόνο σε κάτι άθλια site δε με βάζειantivirus
Το πιο πιθανό... ;)Αυτό έχω, θα έχω κάνει κάποια ρύθμιση και δεν θυμάμαι, θα το ψάξω...
Πιθανόν νέο φρούτο. Στα υπόψιν.Μάγκες, έχει κανείς υπόψιν του τίποτα για τούτη δω;
www.datematch.gr/ads/%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%8e-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%bf/]http://www.datematch.gr/ads/%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%cf%8e-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%8e-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%ce%bf/[/url]
Αυτή είναι η ΜΑΓΔΑ σου, ρε ΧΑΟΥΖ!!!!!Πιθανόν νέο φρούτο. Στα υπόψιν.
Έβαλε αγγελία η ρουφιάνα? Ο συζηγος πάντα τελευταίος τα μαθαίνει.Αυτή είναι η ΜΑΓΔΑ σου, ρε ΧΑΟΥΖ!!!!!
Κερατουκλη,εισαι και μαρτυριάρης!!!!!Έβαλε αγγελία η ρουφιάνα? Ο συζηγος πάντα τελευταίος τα μαθαίνει.
Θα τη σκίσω
Α ειναι πολύ δυσκολη η επικοινωνια μαζι της. Για να φανταστειτε εμένα με ρωταει στο τελος της φορμας 9+5;Η επικοινωνία με την Άννα γίνεται μέσω της φόρμας που υπάρχει δίπλα στην αγγελία της;
Ρωτάω γιατί τηλέφωνο στην αγγελία δεν υπάρχει.
Κλασσική φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων είναι, απλά σου ζητάει το άθροισμα των αριθμών για να επιβεβαιώσει ότι δεν είσαι κάποιο πρόγραμμα που στέλνει μαζικά μηνύματα. Σιγά το δύσκολο!Α ειναι πολύ δυσκολη η επικοινωνια μαζι της. Για να φανταστειτε εμένα με ρωταει στο τελος της φορμας 9+5;
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Ρε φιλε,αυτο δεν το ρωτάει η κοπελα αλλα η φορμουλα επικοινωνιας...Α ειναι πολύ δυσκολη η επικοινωνια μαζι της. Για να φανταστειτε εμένα με ρωταει στο τελος της φορμας 9+5;
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
και ποσο κανει.....Κλασσική φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων είναι, απλά σου ζητάει το άθροισμα των αριθμών για να επιβεβαιώσει ότι δεν είσαι κάποιο πρόγραμμα που στέλνει μαζικά μηνύματα. Σιγά το δύσκολο!
Ρε φιλε,αυτο δεν το ρωτάει η κοπελα αλλα η φορμουλα επικοινωνιας...
Πλάκα μας κάνεις τώρα ε; Όχι πες μου ειλικρινά...και ποσο κανει.....
Αν ελεγε 7+5 θα απαντουσα ευχαριστως ενδεκα αρα τωρα 9+5 δεκατριαΠλάκα μας κάνεις τώρα ε; Όχι πες μου ειλικρινά...
Αν ελεγε 7+5 θα απαντουσα ευχαριστως ενδεκα αρα τωρα 9+5 δεκατρια
Είσαι mega trollΑν ελεγε 7+5 θα απαντουσα ευχαριστως ενδεκα αρα τωρα 9+5 δεκατρια