azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 218
- Like
- 17.778
- Πόντοι
- 38.177
Η στριπερ ειπαμε δεν ειναι της δουλειας.
Μη σκας θα τη βαλουμε στον καλο το δρομο εμεις...
Η στριπερ ειπαμε δεν ειναι της δουλειας.
Λες να μη μπορώ μόνος μου?Μη σκας θα τη βαλουμε στον καλο το δρομο εμεις...
Ανδρομεδα
ανδρομέδα είναι και η Βασιλική .. μήπως αυτή ήταν?
Τη Βασιλικη τη ξερω,την εχω παρει..ανδρομέδα είναι και η Βασιλική .. μήπως αυτή ήταν?
Παραλειπομενο από την συναντηση με την ΑΛΙΑ...
Περιμενοντας στο ασανσέρ να ανεβω στο δωματιο,ανοιγει η πορτα και βγαινει από μεσα ένα ξανθο ψηλο θεομουνο,
με μακρυ μαλλι...ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ...
Μου φυγαν τα κλειδιά,το κινητο,τα κουπόνια από τα χερια...
Δεν προλαβα να ρωτησω κατι..
Εμοιαζε για καμμια χορευτρια-στριπτιζου...
Εχει κανεις γνωση?
Αδερφέ ξέρω ότι στο ίδιο ξενοδοχείο είναι και αυτή... ...Βεβαια δεν ξερω αν ειναι τοσο ομορφη οσο περιγραφεις...
Επίσκεψη προ αρκετών ημερών στην Άννα (www.datematch.gr/ads/%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b9-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%bf%cf%85/]http://www.datematch.gr/ads/%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b9-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%bf%cf%85/[/url]), και καθυστερημένη κριτική, μιας και η δουλειά δεν άφηνε ιδιαίτερα περιθώρια χαλάρωσης.
Εμφανισιακά η Άννα είναι 1,65, γύρω στα 50 κιλά, 25 ετών, με σωστά πιασίματα στα κατάλληλα σημεία, μαύρο, μακρύ μαλλί, και 3άρι στήθος. Στον αγώνα συμμετέχει αρκετά, και δείχνει να το ευχαριστιέται. Η πίπα καλή, όσο υγρή χρειάζεται, και με τις κατάλληλες πιέσεις στα σωστά σημεία, δίχως να αφήνει παραπονεμένη τη γύρω περιοχή. Στο κρεβάτι αντέχει μπόλικο σφυροκόπημα και ευχαριστιέται γαμήσι. Τέλος, έχει εξαιρετικό social time, και μπορείς να κάνεις όποια συζήτηση θέλεις μαζί της.
Ω, ναι.Η επικοινωνία με την Άννα γίνεται μέσω της φόρμας που υπάρχει δίπλα στην αγγελία της;
Ρωτάω γιατί τηλέφωνο στην αγγελία δεν υπάρχει.
Ω, ναι.
Τίποτα, any time για να αλληλοβοηθιόμαστε είμαστε εδώ ;)Thanks!!!
Φακίρη, καλά το διάβασα...Λοιπον,ραντεβου με τη μεγαλοκοπελα ...
Σε τιμη ότι καλυτερο υπαρχει στη πολη μας...
100 για 2 ωρες...
Πολύ καλη στις υπηρεσίες της εκτος όμως anal,CIM,CIF...
Καλο στοματικο,γλωσσοφιλα, στηθος τη κατιουσα λογω ηλικιας κλπ...
Καλο ατομο,ευχαριστη,προθυμη,ομιλιτικη,κοιταει να περασει και αυτή καλα και όχι να ξεπεταξει..
Εχει παντως θεμα το κορμι της από τη μεση και κατω...
Ομορφη παντως στο προσωπο...
Θα την ξαναεβλεπα παντως σιγουρα...
Ευχαριστω τον SPILER για τις πληροφοριες...
Αν και δεν είμαι ο Φακίρης, ναι, καλά το διάβασες... ;)Φακίρη, καλά το διάβασα...
Είναι σέξυ η σχέση ώρας προς τιμή... Αυτό είναι αλήθεια...Μου ακούγεται που ερεθιστικό....
Εδώ έχει αγγελία της: www.datematch.gr/ads/%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82/]http://www.datematch.gr/ads/%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82/[/url]Πως την βρίσκουμε την κοπελιά...