Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 101
- Like
- 21.732
- Πόντοι
- 26.386
Επίσης φίλε Barbara, το "παλικάρι" έβγαινε στο συγκεκριμένο νήμα και έκραζε τον κόσμο για τις επιλογές του και που δεν πήραν χαμπάρι την φοβερή πουτάνα Patricia, ενώ ο ίδιος σε π.μ. μου έλεγε να μην ανεβάζω κριτικές για δυνατές επαγγελματίες όπως η Βλάντα και η Πατρίτσια για να μπορεί να γαμάει αυτός ανενόχλητα. Ανέβασε κριτκή για την Πατρίτσια μόνο αφόυ έφυγε και για την Βλάντα ποτέ. Το να ανεβάζει τις κριτικές του όποτε θέλει ή να θέλει να κρατάει "μυστικό" ότι παίζει κάτι καλό είναι αναφαίρετο δικαίωμα του και όλα κάλα. Αλλά το να κράζει τους άλλους που δεν ανακαλύψανε την Πατρίτσια ενώ αυτός έκανε τα πάντα για να μην μάθει ο κόσμος είναι ένα θράσος άλλου επιπέδου. Είναι κάτι που δεν είχε κανένα λόγο να κάνει παρά μόνο για να τονώσει το φουσκωμένο εγώ του και να θρέψει την ναρκισιστική διαταραχή του. Και εδώ φυσικά έχω όλα τα screenshot. Γιατί ο Johnny Red δεν είναι ούτε ψεύτης ούτε αεριτζής και ότι λεέι μπορεί να το αποδείξει κιόλας.
Σε περιμέω @Skorpio93 να μας πεις σε ποια κοπέλα αναφέρεσαι... Ξαναρωτάω μήπως εκείνη που σε έστειλε για τσιγάρα στη Θήβα και τσατίστικες, που ενώ δεν είχε αρχίσει ακόμη το τουρ εγώ κατάφερα να την συναντήσω...