Μια χαρά τα λέει ο
mallias20, δεν μιλά με γρίφους αλλά είναι ευγενικός και δεν θέλει να θίξει απευθείας πρόσωπα και καταστάσεις
Αυτό που θέλει να εκφράσει - αν μου επιτρέπεις
mallias20 - είναι η αγανάκτησή του προς γραφείο/α και πρόθυμους αυτόκλητους προμότορες (κυρίως προς τους δεύτερους) που έχουν βαλθεί να μας πείσουν πως οι μέτριες κοπέλες που βλέπουν τα μάτια μας στις φωτο, είναι στην πραγματικότητα 10άρια για τις οποίες θα πρέπει να αισθανόμαστε ευτυχείς που έρχονται στο χωριό μας. Με λίγα λόγια, νομίζω πως αυτό που θέλει να πει ο
mallias20, είναι "
...ε, ρε γαμημένοι πρακτορεία & προμότορες, κάνετε πια λίγο κράτει με τις SciFi κριτικές σας..."
Κατανοούμε απόλυτα πως στη μπίζνα της πορνείας και της επί χρήμασι πεοπαλινδρόμησης εντός κολπικής κοιλότητας, σίγουρα θα υπάρχουν και ψεύτικες ή στοχευμένες κριτικές. Ναι, αντιλαμβανόμαστε πλήρως πως κάποιοι είτε κατ' εντολήν πρακτορείου, είτε αυτοβούλως θα επιχειρήσουν υπό την κάλυψη ενός ψευδωνύμου να παρουσιάσουν ως 10άρι, αυτήν που δεν αξίζει ούτε καν για 4. Κατανοητά όλα αυτά, δεν περιμέναμε άλλωστε και κάτι διαφορετικό από πρακτορεία πορνείας ή από πειναλέους πελάτες που τσιμπάνε σε οποιαδήποτε υπόσχεση του νταβατζή. Παρ' όλα αυτά, επειδή τα πάντα έχουν κάποιο όριο (το οποίο έχει ξεπεραστεί προ πολλού), καλό θα ήταν - και θα το εκτιμούσαμε όλοι μας ιδιαιτέρως - να παύατε (πρακτορεία και προμότορες εντός του φόρουμ) πια τις πρακτικές αυτές που όχι μόνο δεν έχουν ωφελήσει τον μέσο αναγνώστη και τελικώς τον αποπροσανατόλισαν, αλλά μακροπρόθεσμα θα γυρίσει ως μπούμεραγκ στην αξιοπιστία και την επιβίωση του πρακτορείου που συνηθίζει τέτοιου είδους πρακτικές - Ναταλίτσα ακούς ή να τα ξαναπώ;
...κι επειδή θα αναρωτηθεί κανείς "
...ε, μην είσαι απόλυτος, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως ο τάδε ή ο δείνα λειτουργούν ως προμότορες για το τάδε πρακτορείο...", η απάντηση είναι πως ΝΑΙ, ξέρω ποιοι είναι οι προμότορες, απλά δεν είμαι βέβαιος αν είναι μόνο αυτοί ή υπάρχουν κι άλλοι (ή οι ίδιοι υπό διαφορετικά ψευδώνυμα).
Τέλος, για επίλογο, θα αναφέρω μια γαργαλιστική λεπτομέρεια που ο φίλος
mallias20 ήδη γνωρίζει διότι όταν είχε συμβεί την είχα συζητήσει μαζί του: Λίγο καιρό πριν, γνωστό μέλος του φόρουμ (ας τον ονομάσουμε τυχαία "
κύριο ψευταρά") έγραψε μια κριτική για μία κοπέλα (ας την ονομάσουμε τυχαία "
μις κάβλα") που
υποτίθεται πως συνάντησε μια
συγκεκριμένη ημερομηνία σε μια συγκεκριμένη πόλη της Ελλάδας, και μάλιστα την φιλοδώρησε με πολλά 10άρια. Ε, και; "
...Που το περίεργο;..." θα αναρωτηθείτε! Το περίεργο λοιπόν είναι πως την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η "
μις κάβλα" όχι μόνο δεν ήταν διαθέσιμη για εργασία στο πρακτορείο, αλλά κατά διαβολική σύμπτωση, την συγκεκριμένη χρονική περίοδο... ήταν ΜΑΖΙ ΜΟΥ σε διακοπές. Άρα, δύο τινά υπάρχουν: Ή Α) το πρακτορείο έδωσε εντολή στον προμότορα "
κύριο ψευταρά" να γράψει μια φανταστική κριτική να βρίσκεται 'κάβα' στο προφίλ της "
μις κάβλα", ή Β) ο προμότορας "
κύριος ψευταράς" ήθελε να φανεί '
γαμάουα' στο εν-bourdela αναγνωστικό κοινό του και έγραψε μια κριτική από το μυαλό του. Σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε από τα παραπάνω, ούτε ωφελεί το φόρουμ, ούτε προσφέρει οτιδήποτε θετικό στους συμμετέχοντες
Οι ανωτέρω προς ανάγνωση παράγραφοι, ως τροφή για σκέψη σε όσους θέλουν να σκέφτονται, να κρίνουν και να εξάγουν - όσο δυνατό - χρήσιμα συμπεράσματα. Για τους υπόλοιπους, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να λύσω όλα τα προβλήματα του Κόσμου