th0dor1s,
Όταν διάβασα το γραπτό σου, πίστεψα αρχικά πως ήσουν κάποιος κακόβουλος που απλώς ήθελες να κάνεις χαλάστρα σε κάποια βίζιτα που δεν έτυχε να περάσετε καλά μαζί. Όταν όμως στα αμέσως επόμενα μηνύματα διάβασα και την απάντηση της πατσαβούρας που σού έφαγε τα λεφτά, αντιλήφθηκα πως έλεγες αλήθεια
Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Ειλικρινά απορώ με το μέγεθος της αφέλειας που έχετε μερικοί. Μου προκαλεί έκπληξη πως μπορείτε και επιβιώνετε μερικοί, όταν την πατάτε σαν ανόητα μαθητούδια με τις πιο προφανείς απατεωνιές ή (για να είμαι πιο δίκαιος) πόσο αληθινά αγαθοί είστε που δεν βάζετε με το μυαλό σας το κακό και την πιθανότητα κάποιος ή κάποια να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σας και να σας πατήσει σαν μυρμηγκάκι στο χώμα
Αν και (θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου) στον πραγματικό κόσμο ΔΕΝ θα σε ήθελα ως φίλο στην παρέα μου διότι άτομα με τόση αφέλεια ή/και μοναξιά που μεταφράζεται σε απεγνωσμένη ανάγκη να νιώσουν την ίδια καλοσύνη που αυτοί εκπέμπουν, θα μπορούσε να σε βάλει σε μπελάδες και κατ' επέκταση να σε/με/μας εκθέσει σε πιθανά κι απίθανα προβλήματα
Όμως, δεν μπορώ παρά να θαυμάσω πως έχεις ευμεγέθη παπάρια που σέρνονται στο χώμα και είσαι μέγιστος μάγκας που παρά το πάθημά σου βγήκες δημόσια, το παραδέχτηκες και έκανες την αυτοκριτική σου - ήτοι χαζός μεν, ειλικρινής δε. Ως εκ τούτου, ακόμη κι αν η πρώτη μου σκέψη ήταν να σου πω "
κοιτάτε ρε πως την πάτησε το ναυάγιο", θα αρκεστώ σε μία φιλική συμβουλή για το μέλλον να προσπαθήσεις να λύσεις εσωτερικά και πιο σοβαρά προβλήματα που ίσως σε ταλαιπωρούν (πχ μοναξιά) διότι τέτοιου επιπέδου αφέλεια δεν είναι φυσιολογική εκτός ίσως αν είσαι 5 ετών παιδάκι. Φιλικά σου το λέω κι ελπίζω να το αντιληφθείς
ΥΓ. Όσο για την πατσαβούρα που βρήκε πάτημα να εκμεταλλευτεί έναν άνθρωπο, ξέρει αυτή τι της εύχομαι...!