barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.169
- Πόντοι
- 5.506
Δε σε βλέπω να μακροημερευεις στον παρόντα.Βεβαια,θα τις απολαυσω με καλη παρεα,σιγα που θα ασχοληθω με τον κάθε μαλάκα εδω μεσα
Δε σε βλέπω να μακροημερευεις στον παρόντα.Βεβαια,θα τις απολαυσω με καλη παρεα,σιγα που θα ασχοληθω με τον κάθε μαλάκα εδω μεσα
Δε σε βλέπω να μακροημερευεις στον παρόντα.
Εγω ειλικρινής είμαι πάντως,και μια χαρα με συμπαθεί ο κοσμος εδωΔε σε βλέπω να μακροημερευεις στον παρόντα.
Ειλικρινής ξεειλικρινης, όταν κάθεσαι και αναφέρεσαι στον "κάθε μαλακά εδώ μέσα" χλωμή σε βλέπω. Από την άλλη προφανώς και υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται μόνο με το κάτω κεφάλι οποτε για το επάγγελμα έχεις ακόμα πιθανότητες.Εγω ειλικρινής είμαι πάντως
Οτι εχει μαλακες εδω και ναυαγια το ξέρετε ολοι εδω,γ αυτο τωρα σιγα π θα χαλάσω τις μερες διακοπων π έχω γ τον καθε βλακα εδωΕιλικρινής ξεειλικρινης, όταν κάθεσαι και αναφέρεσαι στον "κάθε μαλακά εδώ μέσα" χλωμή σε βλέπω. Από την άλλη προφανώς και υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται μόνο με το κάτω κεφάλι οποτε για το επάγγελμα έχεις ακόμα πιθανότητες.
δυσκολο να αφήσεις κ το χρήμα που ρέει άφθονο...δυσκολη απόφαση,αν σταματήσεις εντελως ,χάνεις κ τα πολλά λεφτά,ναι το λέω χυμα οτι ΚΑΙ για τα λεφτά το κανω,οχι πως δεν το ξέρατε και οι ίδιοι,το χρήμα σε γλυκαίνειΚαι στην Αθηνα για ενα διαστημα τα ιδια εκανε....ελεγε πως θα σταματησει και ξαφνικα μια μερα λεει ολα καλα συνεχιζουμε...η γκομενα καιει λαδια...
ΜΑΟ ΜΑΟ μαλλον με τουμπιωτες θα εμπλεξε η κοπελα!!!ηρθε μια τωρα τελευταια κυριακη του αυγουστου στη θεσσαλονικη
εκλεισε στο σαπιο το στοιχειωμενο το ατλαντις λενε πιο πισω με τις αραχνες και τα φαντασματα τα παλια με το σεντονι που ηταν οχι τα καινουρια απο πρασινο εκτοπλασμα
ειδε μονο τους πακιστανους με τις ματσετες στο δρομο να σουλατσαρουν
δεν της αρεσε λεει η πολη εκανε και 1-2 ραντεβου λεει αλλα ουτε αυτοι τις αρεσαν
νταξ δεν γαμιεται δεν πουλαει αυτο
ας βγαλουμε ολους τους θεσσαλονικιους ουγκανο-κανιβαλους με το κοκαλο περασμενο στη φραντζα τζαμπα ειναι
λες να εσκασε πρωτο ραντεβου ο νικμεχ?ΜΑΟ ΜΑΟ μαλλον με τουμπιωτες θα εμπλεξε η κοπελα!!!
Δεν τον ξερω τον κυριο!λες να εσκασε πρωτο ραντεβου ο νικμεχ?
Ενας γίγαντας με μυαλό μικρού παιδιού nickmech κάπως είναι το νικ του Νίκος Μηχανικός ο τρόμπας.Δεν τον ξερω τον κυριο!
Κοίτα κοπελιά αν θέλαμε καρκινιασμα τύπου :να έχω κεναραντεβού 6-7-8 το απόγευμα αλλά έχω πολλά μηνύματα,είναι ανάδρομος ο Ερμής, τι έχεις άσε με τίποτα, το ψάχναμε και σε μια (ημιτρελη) μη εκδιδόμενη στον έξω κόσμο. Αυτό που θέλουμε είναι 1 ώρα να περάσουμε όμορφα. Καλά να περάσεις στην βάρβαρη πόλη (κατά τα λεγόμενά σου) και να μας γράφεις.Βεβαια,θα τις απολαυσω με καλη παρεα,σιγα που θα ασχοληθω με τον κάθε μαλάκα εδω μεσα
Η χοντρή υπερόπλο;Παιδιά είδατε την miss zabava που ήρθε στην Θεσσαλονίκη. Τι υπερόπλο είναι αυτό
Τι ντουλαπα με βυζια ειναι παλι αυτο;;;Η χοντρή υπερόπλο;
Θα τρελαθουμε εδώ μέσα
Ουτε εσυ δε ξέρεις τι θελεις ετσι κι αλλιώς πριν λίγο καιρο κατηγορουσες τους Αθηναίους οτι δε περνας καλα καλύτερα βρες κανένα γκομενο οπως σου ειπαν ποιο πανω να περνας καλα δε κανεις γι αυτό το επάγγελμαΕ δεν γινοταν να μην πω οτι δεν πέρασα καλα σημερα,κ μιας π εχω κανονισει με παρεες να βγω,θα κατσω,αλλά Αθηνα χίλιες φορες,και δικο μου θεμα να μην μου αρέσει εδω
Δε πρόκειται μην ανησυχείς γυρνανστην Αθηνα κι αδειασε μας τη γωνιαΜην μπείτε στον κόπο να μου στειλετε για ραντεβού αυτες τις 3 μέρες,ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ
ΕυχαρίστωςΔε πρόκειται μην ανησυχείς γυρνανστην Αθηνα κι αδειασε μας τη γωνια
Τι να κάνουμε,δεν κάνουμε ολοι γ όλαΟυτε εσυ δε ξέρεις τι θελεις ετσι κι αλλιώς πριν λίγο καιρο κατηγορουσες τους Αθηναίους οτι δε περνας καλα καλύτερα βρες κανένα γκομενο οπως σου ειπαν ποιο πανω να περνας καλα δε κανεις γι αυτό το επάγγελμα