Παλικάρια δώστε λίγο προσοχή στο παρακάτω:
ειμαι εροτικι ανεξαρτητη με φυσικο στηθος ομορφες αναλογιες και πανεμορφο προσωπο.Μια απο τις καλυτερες πουτανες. Ειμαι πολυ καθαρη και παντα διακριτικη.Η σεξουαλικοτητα μου θα σου μειναι σξεχαστη .Αν θες να περασεις μια απο τις ομορφοτερες στιγμεσ μαζι μου να με καλεσεις στο 6940998930 η στειλε...
kanesex.com
H αγγελία φαινόταν "απλή" και οι φωτογραφίες "καθαρές" .
Είπα να κάνω τη καταδρομή.
Κλασικά κλείνω airbnb και κανονίζω συνάντηση.
Τηλεφωνική ενημέρωση 100 ευρώ /ώρα.
Τα καλά τελειώνουν εδώ.
Πάντα κάθομαι και κάνω το καθιερωμένο πορνοτσίγαρο μου στο μπαλκόνι και πίνω το ποτάκι μου λίγο πριν έρθει το ραντεβού .
Πιάνει το μάτι μου ένα ύποπτο όχημα να κόβει βόλτες στα στενά με κάτι μελαμψό-μαυριδερούς μέσα και καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Το πορνοένστικτο δεν πέφτει έξω.
Την ώρα της καθορισμένης συνάντησης χτυπάει το τηλέφωνο και για καλή μου τύχη το airbnb είχε κάμερα στο θυροτηλέφωνο.
Βλέπω μία κοντή γύφτισσα σαν μπόγος (κάντε εικόνα σωματότυπο και στυλ γύφτισσας που πουλάει ρούχα στη λαική ) στην είσοδο. Καμία σχέση με τις φωτογραφίες της αγγελίας .
Με ενημερώνει πως έχει φτάσει για να της ανοίξω.
Προσπαθώ να τρενάρω λίγο τη συνομιλία .
Κάτσε της λέω ψάχνω το θυροτηλέφωνο τότε κάνει μία κίνηση-νόημα σε κάποιον και σκάνε 2 γυφτομπλιετ στην είσοδο.
Της το κλείνω. Με ξανά καλεί άντε αγάπη μου άνοιξε μου και τέτοια.
Ο ένας από τους 2 έχει βγάλει κινητό και από τις κινήσεις καταλαβαίνω ότι τραβάει φωτογραφίες το χώρο και μάλλον τα αμάξια της πιλοτής.
Εννοείτε δεν άνοιξα ποτέ.
Μετά από 5 τηλέφωνα που δεν τα σήκωσα ε΄φυγαν κάνοντας και κωλοδάκτυλο στη κάμερα ...χαχαχχαχαχχα
Εκεί σκέφτηκα πόσο τυχερός στάθηκα που είχα βάλει λίγο παραπάνω το χέρι στη τσέπη για καλό airbnb .
Δεν θέλω να σκεφτώ τις συνέπειες εάν δεν είχε κάμερα το θυροτηλέφωνο και είχα ανοίξει τη πόρτα.
Ευτυχώς η επικοινωνία έγινε από το πορνοκινητό και όλο το σκηνικό σε airbnb.!!!!!!!!!
Μακριά .Δεν έχω να πω κάτι άλλο.