Το νικνειμ ηλιθιο ανθρωπακι το ζητησα εγω να μου το αλλαξουν.
Ασφαιρος εγω....? γελανε και οι πετρες απλα δεν γραφω τοσο συχνα εδω μεσα γιατι σιχαινομαι ατομα σαν εσενα που ολη την ωρα γραφουν σεναρια φαντασιας απο το φτωχο μυαλο τους και ψεμματα. Σε εχω κανει πολλες φορες αναφορα γιατι συκοφαντεις και λες ψεμματα και βγαζεις πραματα απο το μυαλο σου. Αλλα οι διαχειριστες κοιμουντε τον υπνο του δικαιου.
Τουλαχιστον εγω ηλιθιε μπετοβλακα δεν εκανα αλλο λογαριασμο σαν εσενα που δηθεν ξεχασες τον κωδικο σου η οτι αλλη αρλουμπα σκεφτηκες να πεις.
Αντε τωρα τραβα ασχολησου με τιποτα αλλο.
Χαιβανακι ,άμα έλεγα μαλακίες και ψέματα δεν θα με επιβεβαίωναν τόσα άτομα εκεί που κινούμαι.
Δεν κοιμούνται,απλα δεν ήμαστε όλοι με τα παιδικά μυαλά σου ,να παίζουμε εδώ μέσα .
Δεν έχεις να γράψεις τίποτα γιατί απλα δεν γαμας ,όπως και στην μπουρδελοκατασταση..
Μπαίνεις απλά όλη μέρα στα σάιτ και χαζεύεις τα μουνια και το παίζεις εδώ ιστορία .
Δεν θα σου απαντήσω αλλο γιατι δεν φταίνε σε τίποτα οι υπόλοιποι εδώ στο νήμα των εσκορτ να βλέπουν τι καραγκιόζης είσαι και κάθε εβδομάδα πιανεσαι με κάποιον να μαλώσεις ..τώρα κατάλαβες γιατί σε έχουν όλοι γραμμένο;
Να πω επίσης για να μην νομίζουν ότι εγώ δεν έχω τι να κάνω και ασχολούμαι με ηλίθιους ,ότι προχθές εσύ πετάχτηκες σαν την τσουτσου σε συζήτηση με την Αλεξία να μου την πεις για να κάνεις τον έξυπνο .
Φτωχε ,πορτακια.