Προχθεσινό ραντεβού με τις δύο παρακάτω:
Γειά σου, είμαι η Κατερίνα 20 και έρχομαι σε δικό σου χώρο ή σε ξενοδοχείο, πάρε με τηλέφωνο να κλείσουμε ραντεβού. Οι φωτογραφίες είναι δικές μου και πρόσφατες. Σου υπόσχομαι πως θα περάσεις υπέροχα. Έρχομαι και σε Bachelor party !! Έρχομαι στον χώρο σου ή σε ξενοδοχείο 120/ωρα - αν είμαι σε...
kanesex.com
Είμαι η Νικόλ, οι φωτογραφίες είναι πραγματικές και πρόσφατες. Ότι βλέπεις αυτό θα έρθει στη πόρτα σου ή στο ξενοδοχείο σου. 120 την ώρα! Δεν ξέρω πολύ καλά Ελληνικά γιαυτό στο τηλέφωνο απαντάει ο οδηγός μου. Όχι απόκρυψη! Κάλεσε στο 6941507833 Έρχομαι και σε Bachelor Party. Κλείσε ραντεβού...
kanesex.com
Πρώτη φορά αισθάνθηκα τον εαυτό μου να παίζω σε τσοντοταινία.
Συνολικό κόστος και για τις δύο για 1 h στα 300.
Έρχονται σε δικό μου χώρο Airbnb , Τις ακούω από την πόρτα να χαζογελάνε. Λέω OK τα χάσαμε τα λεφτά μας σε μαλακίες.
Λόγω της ώρας (3 η ώρα το βράδυ) Θεωρώ όπως τα κορίτσια πρέπει να είχαν πιεί λίγο.
Με το που μπαίνουν μέσα αρχίζουν και με χαϊδεύουν και φιλιά.
Για να μην τα πολυλογώ κάνω ντους και έρχονται στο κρεβάτι που τους περιμένω.
Δεν έχω ξαναδεί duo στο οποίο Η μία να φτύνει τον πούτσο μου και οι άλλοι μετά να το ρούφα. Μια φορά είχα πληρώσει σε μπουρδέλο για κάτι παρόμοιο και ήτανε τεράστια αποτυχία.
Μπράβο στα κορίτσια για την πίπα και για την όρεξη που είχανε.
Γαμήσι και στις δύο Με το αρνητικό ότι κάθε φορά που έπρεπε να γαμήσω την διαφορετική κοπέλα έβαζαν να αλλάζω και προφυλακτικό.
Πρώτο τελείωμα στο πρόσωπο της Κατερίνας.
Δεύτερο τελείωμα στο στόμα της Νικόλαος. Και τρίτο τελείωμα δεν υπήρξε γιατί μου είχε γίνει σφουγγάρι .
Πολυτίμη υπηρεσία για τα λεφτά της, Συναινώ είσαι έβγαλα μόνο με τον νταβα.
Μαζί με το μπάνιο παίζει να έκατσα 1 h και 20 λεπτά περίπου. Τα κορίτσια είναι ίδια με τις φωτογραφίες. Αν έπρεπε να επιλέξω σε μία απ’ αυτές για επόμενο ραντεβού θα ήταν η Κατερίνα καθώς μου φαίνεται πιο φυσική χωρίς πολλές επεμβάσεις σε χείλη κτλ.
Ένα κόλπο που πιάνει πολλές φορές με τον Νταβά, είναι να το παίξεις παλιός ικανοποιημένος πελάτης.